Šta je novo?

Nba 2k9

Moderi su vec poceli da rade evo par novih faca

Poslednja izmena:
Da li se nekom desava da nema prekida tj. izvodjenj lopte posle postignutog kosa. Svi stoje ko budale i gledaju loptu. Do sada je sve radilo kako traba danas ovaj problem. Kreirao sam profil ispocetka ali i dalje bez promena. Jedino sto nisam probao je da reinstaliram igru ali to mi se namece kao poslednja solucija.

Da li se nekom desava da nema prekida tj. izvodjenj lopte posle postignutog kosa. Svi stoje ko budale i gledaju loptu. Do sada je sve radilo kako traba danas ovaj problem. Kreirao sam profil ispocetka ali i dalje bez promena. Jedino sto nisam probao je da reinstaliram igru ali to mi se namece kao poslednja solucija.

Obriši settings i ponovo ih napravi.

Pa vidi kod mene nema smisla smanjivati rezoluciju ispod 1400*900 premda je i to mozda ispod granice jer se stvarno primeti ogromna razlika u odnosu na 1680*1050.
E sad ako vi sa 8800GT (vecina) i ostatkom kompa koji je manje-vise slican mom , mozete da igru pokrecete na max.detaljima sa 50 FPS-a pitanje je koliko je 8800GT bolja od ove moje X1900GT.
Mislim da je X1900GT negde u rangu sa najboljim predstavnicima GeForce 7 serije (ako se ne varam) a opet mislim da je 8600GT malo bolja od njih tj.od ove moje X1900GT.
Brrr..... Dakle sva matematika se svodi da bi ja igru mogao pokretati na High (pitanje je moze li Ultra High) sa nekih 25-30 FPS-a u 1440*900 , e sad jesam li se dobro zaje*ao ili nisam...

P.S. Sorry na ovom dosadjivanju , ali tesko je mirno cekati ovakvo nesto.

Pa pazi, igrati ovaj basket u 25-30 fps je potpuno besmisleno. A koliko sam do sada shvatio iz ovoga sto igram po malo svaki dan i na 50 fps-a je besmisleno, jer je takav tip igre da ce da te bole oci ako nije na 60. A juce sam dosta igra treninge, ili kako se vec zove ono jedan na jedan, 3 na 3 i slicno, i to mi je zakucano na 60 fps-a, i mogu da kazem da igra i na 60 fps-a ne tece glatko, tj. nije onako glatko kao npr. PES 2009 gde nema nikakvih trzavica, dok u ovom basketu ima. Ako se malo zagledate u npr. dvoriste u pozadini ili tako nesto videcete. E mozes da zamislis kako je to na 50 fps-a....ne lici ni na sta. Meni je licno mnogo krivo sto ne mogu da je igram kako treba jer je igra u sustini mnogo dobra, ali vec ovih dana cu da pojurim neki ATI 4850, pa da vidim. Ovako nema smisla igrati.

Ho Ho Ho pa to znaci ogroman broj kombinacija :banana:
Ma samo taj desni analog utice na igru masu :) Ja sam dosad naucio oko 20-30 zakucavanja koja radim bez greske :) Prethodno sam proveo cijelo popodne vjezbajuci na treningu :)

Ljudi na kojoj tezini igrate protiv kompa? Ja igram na superstar asocijaciju sa Miami Heat i satrase me :D

Evo konacno sam provalio zasto je fps tako nizak, posle mali milion kombinacija svih podesavanja. Samo je u pitanju Ultra High podesavanje za igrace. Znaci sad sam slucajno igrao 5 na 5 trening i provalim i da je tu los FPS, a npr. kada igram 3 na 3 nije, a tu nema publike i cele dvorane, znaci do igraca je. Smanjim na High umesto UltraHigh i sve klizi. Znaci kome je nizak FPS neka smanji Ultra High za player na High i bice OK. Ne talasaju se dresovi vise ali je zato FPS dobar.

Malopre sam instalirao igru, i kada treba da pocne mec igra pukne u Windows. U cemu je problem? Jel komp slab pa ne moze nikako da izvuce ni pocetak utakmice ili je nesto drugo u pitanju.

Malopre sam instalirao igru, i kada treba da pocne mec igra pukne u Windows. U cemu je problem? Jel komp slab pa ne moze nikako da izvuce ni pocetak utakmice ili je nesto drugo u pitanju.

Meni puca u windows neki put posle 2min neki put posle pola sata. Imam Vistu64 izgleda da je to problem :(

A je l' rešio neko problem sa niskim FPS-om u meniju na početku? Ono je stvarno nepodnošljivo.

^ Isključi Vsync

Meni puca u windows neki put posle 2min neki put posle pola sata. Imam Vistu64 izgleda da je to problem :(

Nije do toga. Meni na Visti 64 radi bez trunke problema. Instalirajte najnovije drajvere, kao i ono što je priloženo u folderu INSTALLERS.

Nije do toga. Meni na Visti 64 radi bez trunke problema. Instalirajte najnovije drajvere, kao i ono što je priloženo u folderu INSTALLERS.
kad krenem da instaliram iz onog foldera pise da vista 64 nije podrzana...

Evo na sta igra lici pre nego sto pocne ucitavanje za utakmicu, kada ide onaj kratak video klip o nekom igracu.

Prilozi

• NBA 2k9.jpg
    NBA 2k9.jpg
    409.2 KB · Pregleda: 61
ljudi jeste vi botovi iili sta jel vi vidite da taj engine nije ni za ku..........c.
Ovi sto su pravili Igru nisu se potrudili da valja na pc jeste vi to primetili mozda nije problem do graficke nego do engina koji niti je lep niti radi kako valja:D

@S-man koliko sam ja uspeo da saznam postoji problem sa AMD XP procesorima, ja takodje imam na Athlon-u 2400+ isti taj problem a i na 2k sport forumu dosta se ljudi zali na isto. Iz 2k rekose da rade na tome :S

Poslednja izmena:
ljudi jeste vi botovi iili sta jel vi vidite da taj engine nije ni za ku..........c.
Ovi sto su pravili Igru nisu se potrudili da valja na pc jeste vi to primetili mozda nije problem do graficke nego do engina koji niti je lep niti radi kako valja:D

Engien je odlican i igra izgleda prelepo,ima bagova ali vise nego podnosljivo.Cak je dobar port ipak su se potrudili i ubacili vise grafickih opcija.

@S-man koliko sam ja uspeo da saznam postoji problem sa AMD XP procesorima, ja takodje imam na Athlon-u 2400+ isti taj problem a i na 2k sport forumu dosta se ljudi zali na isto. Iz 2k rekose da rade na tome :S

Onda cemo da cekamo.

Imam problema sa zvukom. Tj. zvuk u igrici se ne reprodukuje na sve zvucnike (btw imam 5.1 sistem zvucnika). U svakoj drugoj igrici mi radi zvuk na svim zvucnicima , ali u NBA 2k9 jok :( kako da resim ovaj problem ?

Izgleda da je igra osetljiva na o/c :) Cim sam vratio procesor na default problem je nestao

Razmisljam koji dio racunara je zaduzen da izracunava pomeranje dresova na Ultra High setovanjima za Players , i mislim da bi to trebao biti glavni procesor jer on je zaduzen za fiziku.
Bilo bi zanimljivo kada bi dvojica sa istim graf.karticama , a razlicitim procesorima (slabiji i bolji) izmerili rezultate na istim postavkama ali jednom da izmere sa Players High a drugi put Ultra High.

Poslednja izmena:
Razmisljam koji dio racunara je zaduzen da izracunava pomeranje dresova na Ultra High setovanjima za Players , i mislim da bi to trebao biti glavni procesor jer on je zaduzen za fiziku.
Bilo bi zanimljivo kada bi dvojica sa istim graf.karticama , a razlicitim procesorima (slabiji i bolji) izmerili rezultate na istim postavkama ali jednom da izmere sa Players High a drugi put Ultra High.

Haha pistol, pravi si benchmarker ;)
A, jesi li video novu tehniku CUDA? Pogledaj DEMO-e i videces cloth demo koji je vrlo impresivan.

Мислио сам да ћу данас да скинем игру коначно, кад оно мало сутра због проблема код СББ-а :(. Али сам зато успео скинути NHL 09 :).

Jel uspeo neko da podesi npr. DualShock2 da radi? Meni radi u podesavanjima ali u igri jok, mozda ne uspem lepo da podesim kontrole pri izboru timova? Nista mi tu nije jasno...

Jel uspeo neko da podesi npr. DualShock2 da radi? Meni radi u podesavanjima ali u igri jok, mozda ne uspem lepo da podesim kontrole pri izboru timova? Nista mi tu nije jasno...

kada birash timove, na tastaturi pritisni desno da dodje u "neutralni" polozaj, a kursorom na gamepadu izaberi levo ili desno ;)

Da bi konfigurisao svoj dualshock moras da udjes u kontrole, da namestish sta kako hoces i to po principu: tastatura (strelice) i space da bi izmenio, i dugme na gamepadu da potwrdish ;)

kod mene je sledece:
X-PAS
O-SPIN
∆-Crosover
□-SUT

Vrh Dno