Šta je novo?

Nba 2k9

Odlican basket, nisam odavno ni davao sansu kosarci na PC-u ali ovo je vec nesto.

Ajde neko ko je malo duze igrao da da neke savete oko igre. Kako se radi dvokorak, prodori, najbolji nacin za uzimanje lopte(jako cesto pravim faulove :) i slicne stvari?

Ljudi, kako se kuca???

Pa ono,zatrcis se skocis,i zakucas loptu u kos :d

Elem,nisam jos igrao 2K9 ali u predhodnim delovima je bilo zatrcis se i drzic sut,ili sprint i sut...Verovatno je ovde tako.

da li sam ja glup, slep, ili stogod slicno, ili ovde u quickmatch jedan tim moraju biti lejkersi?

Naravno da ne mora. Prebacish playera na away team i menjas na [ ] ili kliktjesh na strelice.

Ljudi, kako se kuca???

Brzo trčanje + šut. Ali moraš da imaš otvoren prolaz ka košu. Nije kao u NBA Live da sa Kobijem skočiš sa vrha reketa prkeo Šakila i Amarea zajedno i zakucaš, a da umalo udariš glavom u obruč.
A ako se u kontri zatrčiš i pritisneš šut sa vrha reketa (navika iz Live-a) to će zakucati samo igrač koji ima dobar odraz i poznat je po zakucavanjima (Ričardson, Le Bron, Kobe...), dok će ostali da zastanu i šutiraju odatle. Može da se izvede, samo malo treba vežbe.

Poslednja izmena:
A stani malo :lupko:

Jel neko provalio kako se "upravlja" zakucavanjima tj. vrstama zakucavanja evo recimo kada ides u kontri sam prema kosu jel i tada samo brzo trcanje+sut ili sa nekom posebnom kombinacijom mozes uticati na nacin zajucavanja.

Poslednja izmena:
Ima u igri "škola zakucavanja", a to je moguće izvesti samo sa gamepad-om koji ima analogne palice. Doduše, mogu da se mapiraju tasteri i na tastaturi, a čim mi izrastu još dve ruke za te silne dugmiće, probaću i to. ,)

Neko je gore pomenuo da npr. Lejkersi imaju oko 5-6 garnitura dresova. Ja vidim samo jednu, onu ljubicastu. Lejkerski imaju jos belu i zutu. Ajde taj sto je to rekao ako moze neka mi objasni kako da dodjem to tih dresova.

Zakucao! (sa Stojakovicem)?! :D

Ljudi molim za pomoc :)

Napokon sam nabavio igru i instalirao sve normalno, ali kada hocu da je pokrenem ono izbaci: "This aplication has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstaling the application may fix this problem. Reinstalirao sam igru vise puta ali uvek izbacuje isto,
P.S ova verzija igre uspesno radi kod dva drugara.

Neko je gore pomenuo da npr. Lejkersi imaju oko 5-6 garnitura dresova. Ja vidim samo jednu, onu ljubicastu. Lejkerski imaju jos belu i zutu. Ajde taj sto je to rekao ako moze neka mi objasni kako da dodjem to tih dresova.

Namesti da ti oba tima budu Lejkersi. Sa leve imaš ljubičasti i dva retro dresa, a sa desne žui i beli i još dva druga retro dresa, ukupno 7 različitih. A menjaš ih crticama ispod izmene timova.

Ljudi molim za pomoc :)

Napokon sam nabavio igru i instalirao sve normalno, ali kada hocu da je pokrenem ono izbaci: "This aplication has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstaling the application may fix this problem. Reinstalirao sam igru vise puta ali uvek izbacuje isto,
P.S ova verzija igre uspesno radi kod dva drugara.

Instaliraj sve ono što imaš u folderu installers, a to su:
DirectX
dotnetfx.exe
vcredist_x86.exe

I ako ti korisničko (user) ime na kompu sa čćđšž obavezno ga menjaj.

:wave:

Ima u igri "škola zakucavanja", a to je moguće izvesti samo sa gamepad-om koji ima analogne palice. Doduše, mogu da se mapiraju tasteri i na tastaturi, a čim mi izrastu još dve ruke za te silne dugmiće, probaću i to. ,)

Brzo slomi kasicu prasicu i uzmi jednu rumblepad dvojku, ovo ne vredi igrati na tastaturi ;)

Poslednja izmena:
wow kakvo remek delo,nemam reci,svaka im se dala

Jel neko uspeo da konfiguriše joypad, posebno za napad a posebno za odbranu, ja nikako ne uspevam.:mad:
Je li uopšte moguće iz menija vratiti default kombinaciju tastera za joypad?:sceptic:
Inače igra je nestvarna. Grafika je neviđena do sada, karakteristični pokreti
pojedinih igrača samo govore koliko je truda uloženo u igru.
Jel neko probao multiplayer?

Igra je fenomenalna!Hvala im!

Jedini mali minus su face!Da su "ostre" ko u PES-u bilo bi extra!

Hm, tek sad primetih da nema više od jednog uličnog terena. Ne znam zašto su to uradili, ranije verzije su ih imale po desetak.

Gde birate te ulicne terene? I gde odete da bi igrali jedan na jedan? Sve zivo sam prebutao.

Још са сеге дримкаста је падало зрачење за ово чудо, хвала богу да га коначно бацају на комп!

Vrh Dno