Šta je novo?

Pes 2009

Radi, radi sve sam namestio sad, tj. jos juce!

Nego:

As Konami Digital Entertainment GmbH's PES 2009 hits stores today for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD, the publisher has announced a free downloadable update for early November, expanding upon the games licensed teams and in-game elements.

The download will be available in about three weeks, and updates four Spanish sides - Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, - all of whom will be officially licensed. Furthermore, it will also update the kits and team rosters of many teams within the game. The UEFA Champions League mode will also benefit from the new update, with twelve more teams added to the club list, with proper UEFA Champions League kits and kit markings added. Amongst the teams fully updated within this mode now will be Marseille, Juventus, and Basel.

Sjajno!!!

Par komentara posle 8 sati igranja juce :D

Dosta bolje od 2008-ice. Realnije kretanje igraca, gameplay, pasovi, shootevi. Sada ne mozete sa nekim brzim i jakim igracem da na ledjima nosite njih 5-6 iz odbrane.
Golovi su jako raznovrsni dok u proslom pes-u sve se resavalo na odbitak i pass sa strane i gol na prvu..
Stvar koja je daleko najvise napredovala od predhodnika jeste grafika. Sjajno uradjeni stadion effekti, guzvanje dresova, povlacenje za iste gde sada to jako lepo vidi. Imate osecaj da lopta stvarno ide po travi a ne po ledu...
Odbrana je daleko bolja i nekako kao da sad svi igraci ucestvuju u igri. Odlicni manuelni passovi i passovi u prostor (trough pass). Takodje, sjajno kretanje i ubacivanje igraca u napad. Sporiji je dosta od pes-a 2008 sto se meni iskreno i svidja, jer se to u 2008-ici svodilo kao na hokej. Iz dva pasa vi ste u gol sansi :mad:
Sada dolazi do izrazaja vasa raznovrsnot u organizovanju akcije, nadmudrivanju protivnika. Sudija je dosta poboljsan ali i dalje ima "onih" penala gde vi niste krivac nego je kompjuter uklizao za vas :trust:
Svaki igrac sada ima neki "svoj" dribling sto mi se jako svidja. Golmani odlicno uradjeni i sada ne odbijaju loptu protivnickom napadacu direktno na nogu!!!
Dobro odradjen zvuk stative i precke, veci broj stadiona,a zamerka je sto i dalje na svakom stadionu je ista mreza na golu...:smash:
Legend mode je jako interesantan, kada odigram malo vise napisacu par reci

Sada cu sa odusevljenjem igrati ovaj nastavak popularnog fudbala, dok sa 2008 nije bio takav slucaj...
Kao finalista WCG 2005 u Pes-u (mislim da je bila 5 :D ) i medju prvih 200 od 100.000 registrovanih u 6-ici ,) ovako ja dozivljam novi Pes koji igram vec 15-ak godina jos od prvog sa Super Nintenda koji se zvao Internatioal Superstar Soccer (ISS) :D
Veliki sam fan ovog serija pa ako hoce neko da igra neka me doda na fr listu PSN: GaiusJCaesar...
Nisam jos probao online ali se nadam da je bolji nego prosle godine posto je ono bilo ne moguce za igranje...

P.S dajte mi malo vremena da ga provezbam i razradim taktiku jer sam malo rasty posto 2008 nisam toliko igrao :d :d :d

daj bre gde je sudija poboljshan, ako pogledash u pravcu protivnichkog igracha dobijesh zhuti

nisam rekao da igra nije bolja, chini mi se da jeste ali treba lepo da je prostudiram pa da dam konachnu ocenu kroz koji mesec ali je sudija blagi uzhas. kao u ronaldo v football-u dobijesh zhuti ako imash sretje a ako nemash pravac svlachionica.

to za sudiju se slazhem... 3 starta u online mechu(a fala bogu laguje, pa malo okasnish sa tackleom) 3 crvena.. zlo i naopako :/ inache je ok fuca. prva koju igram na trojci.

Jedno pitanje u vezi lige sampiona zanima me kako je to reseno?Jer treba igrati prvenstvo prvo pa kroz kvalifikacije kao i uobicajno sto je ili samo izaberes mod liga sampiona i odma si u grupi?mislim jer urzdjeno onako realno kao na fifi ili je neki pes fazon lige sampiona?

Ja mislim da je autorska prava na imena klubova, kao i reprezentacija kupila FIFA, dok je PES kupio samo neke...Tako da opet ocekujem da se nas Nemanja Vidic na PES-u zove Nemija Vidrichei ili tako nesto...Sto se tice lige sampiona u novijim PES-ovima ima nesto kao Euro Cup,ako igras Master Ligu,a dok u FIFI(koja je bolja 100 puta) ;) imas Ligu Sampiona i Kup Uefa.

Ja mislim da je autorska prava na imena klubova, kao i reprezentacija kupila FIFA, dok je PES kupio samo neke...Tako da opet ocekujem da se nas Nemanja Vidic na PES-u zove Nemija Vidrichei ili tako nesto...Sto se tice lige sampiona u novijim PES-ovima ima nesto kao Euro Cup,ako igras Master Ligu,a dok u FIFI(koja je bolja 100 puta) ;) imas Ligu Sampiona i Kup Uefa.

Wrong Wrong Wrong... on sooo many levels WRONG! :D

PES je kupio licencu za pravu ligu shampiona sa sve logoima, reklamama i sve sve sve(pa ima smeshna situacija da kad igrash na xbox360, a ono na stadionu se vrti reklama za PlayStation posto je sponzor LS-a). Od britanskih klubova imaju Full Licence za Man U i za Liverpool. kod ostalih imena nisu tachna ali su svi igrachi tachni. od shpanskih klubova tu su: Real, Barsa, Vilareal i jos dosta njih. a dolazi i patch sa josh klubova(Juve, Basel, itd) i updajtovanim transferima.

S obzirom da je i meni prvi fuzbal na PS3, zanima me da li postoji ikakva varijanta za neke custom patch-eve, kao na PC? Da li je tako neshto uopshte moguce napraviti za ps3?

nema bate borisov...ccc...

Probao sam juce online i odlicno radi..Ponekad malo zalaguje ali nista strasno...
Vidno je popravljen u odnosu na PES 2008

Imam konekciju preko sezama 1024..kada bi bar malo pojacali upload :wall:

Takodje, procitajte u knjizici koju ste dobili uz PES da su sada koliko toliko resili problem sa onim retardima koji kad gube urade disconnect, pa npr vi ste vodili a oni zabeleze to kao nereseno:mad:. Svako pored sebe ima znak koji govori o njegovom "karakteru" da li je sklon ninja DC-u ili ne! Tako da sada znate da li sa njim da zapocinjete mech ili ne.

Na kojim serverima najcesce igrate? I, sad se ne razumem bas najbolje, posto zivimo tu gde zivimo i imamo ovakav internet, koji serveri su najbolji za nas (sa sto manje laga), ili to nema nikakve veze?

Ja sam juce igrao sa nekim likom iz Italije na onom prvom serveru engleskom valjda i gotovo da ne secka ni malo. Dobro, mozda malo ali nema veze! Ali sto sam naleto posle na nekog retarda nicku mu je "mustang" i samo sto smo poceli on pauzu i napisa lepo "i want to kill you you mother fu*k" i "s*c* my *i*k" i sve tako neke poruke salje ! ! !
Ja sta cu ko svaki Srbin uzvratim paljbu sa akcentom na njegovoj mami i tako... siti smo se ipricali i dobio sam 3 crvena kartona :) :)

P.S. Ako neko oce da proba on line moj PSN ID je djole3, ali samo bez psovanja molim :)

Ja sam juce igrao sa nekim likom iz Italije na onom prvom serveru engleskom valjda i gotovo da ne secka ni malo. Dobro, mozda malo ali nema veze! Ali sto sam naleto posle na nekog retarda nicku mu je "mustang" i samo sto smo poceli on pauzu i napisa lepo "i want to kill you you mother fu*k" i "s*c* my *i*k" i sve tako neke poruke salje ! ! !
Ja sta cu ko svaki Srbin uzvratim paljbu sa akcentom na njegovoj mami i tako... siti smo se ipricali i dobio sam 3 crvena kartona :) :)

P.S. Ako neko oce da proba on line moj PSN ID je djole3, ali samo bez psovanja molim :)

Jedno pitanje ako bi ja uzeo azijsku verziju dal bi mogao da igram protiv tebe npr?

Jel su vam otvoreni portovi na ruteru za PSN itd?

Postajem prava "legenda" sto se kaze :) Standardan u PSG-u drugu sezonu, 11 puta igrac utakmice. Bice od mene nesto samo da nastavim vredno da treniram :banana: :banana:

Postajem prava "legenda" sto se kaze :) Standardan u PSG-u drugu sezonu, 11 puta igrac utakmice. Bice od mene nesto samo da nastavim vredno da treniram :banana: :banana:

Jao BAL (Become a Legend) je EXTRA!!! Krenuo sam skoro da igram i totalno sam se navukao :)
Trenutno sam na poslu ali kad dodjem kuci postovacu jednu sliku koja pokazuje sta ti se tacno od atributa razvija kad namestas trening (strenghten). Npr: ako stavis da dosta treniras kicking razvija ti se shoot acc, pass acc itd...
Takodje za one koji pocinju da igraju, veoma je vazna ona prva utakmica kada vas skauti posmatraju a evo i zasto. Ako je odigrate dobro te pocetne ocene ce vam biti bolje. Prvi put kad sam krenuo npr dobio sam staminu 66 i onda sam tesko mogao da izdrzim ceo mech. Iz 5-6og pokusaja sam uspeo da mi stamina bude 78 tako da sad laganica trcim ceo mech bez da mi cak stamina udje u crvenu zonu...Odigrajte par puta tu prvu utakmicu kako bi dobili bolje ocene, a samim tim bice vam i lakse za dalje...

Potpisao sam za Tuluz u Fra 1 ligi, medjutim tamo je sredina terena katastrofa pa sam slabo ulazio u shanse i davao golove. Na kraju prvog dela sezone dobio sam ponudu od HEC-a i presao :). Postao sam standardan posle 2 tekme i trenutno smo 11 na tabeli u Fra 1 i prosli smo prvo kolo europian kupa :p

Jedan od boljih PES do sada, a sa ovim modom su totalno upotpunili tu sliku :banana:

Poslednja izmena:
Trenutno sam na poslu ali kad dodjem kuci postovacu jednu sliku koja pokazuje sta ti se tacno od atributa razvija kad namestas trening (strenghten). Npr: ako stavis da dosta treniras kicking razvija ti se shoot acc, pass acc itd...

Pa dobro kad ces vise da se vratis kuci?? :D

Konami unveils first PES 2009 club update as eagerly-awaited football epic hits stores across Europe…
The publisher has announced a free downloadable update for early November, expanding upon the games licensed teams and in-game elements.

The download will be available in about three weeks, and updates four Spanish sides – Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, – all of whom will be officially licensed. Furthermore, it will also update the kits and team rosters of many teams within the game. The UEFA Champions League mode will also benefit from the new update, with twelve more teams added to the club list, with proper UEFA Champions League kits and kit markings added. Amongst the teams fully updated within this mode now will be Marseille, Juventus, and Basel.

The new raft of additions further demonstrate Konami’s commitment to expanding the licence roster in the PES series. Every aspect of PES 2009 has been reworked from the ground up, with new player models, AI elements and physics routines all combining to create the most advanced and realistic football game ever. The game also includes new Become a Legend and Legends modes, wherein players guide one player within a team either solo or online. Expanding upon this, the update also adds a new Theatre of Legends function which allows users to upload replay data for friends to view, and to view those of others.

The PES series has always been famed for its deep yet accessible control system, but the new game is aiming even higher. PES 2009 offers an unprecedented level of control, redefining the intricacies of first touch, close control and ball distribution, while also enhancing its shooting and AI mechanisms to create an all-round footballing experience. New control systems wherein the player can now perform tricks and feints without the use of special moves have been implemented, and the way the player guides the ball has been changed. The PES series has always treated the ball as a separate entity, but new calculations related to the air resistance and friction of the ground make passing and movement in PES 2009 a great deal more realistic.

“PES 2009 is already a million seller in pre-orders alone, but these new additions show how we are determined to continually improve the content of the game,” commented Jon Murphy PES European Team Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “We hope the updated team data and new UEFA Champions League elements will show our ongoing support for PES 2009’s team rosters, and look to continually enhancing such sections in the coming year at no extra cost.”

Nazad
Vrh Dno