Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2009 - [zvanična tema]

Pročitaj uputstvo koje dolazi u arhivi, jedan fajl ide u documents and settings.

Opet pitanjce:
igram "become legend" mod i nikako da upadnem u prvi tim, samo mogu da igram trening utakmice...da li moram da se pokazem na treninzima ili da prikupim skills pa tek onda upadam???

inace kao dugogodishnji fan fife mogu da kazem da je igrivost mnogo bolja kod pes-a nego kod zadnjih nastavaka fife....

Igram ML sa Arsenalom,i ljudi,to nije normalno,ubise me :mad: Naravno,ne rezultatski nego po nogama,samo uklizuju krvnicki,ubise po nogama,stalno mi se nego povredi :wall: Dobro,jeste da se Arsenalovi igraci cesto povredju,i Chuck Norris bi se povredio u Arsenalu,ali ti CPU igraci nisu normalni koliko su brutalni...

Poslednja izmena:
Legendo, iskljuci povrede (injuries) ;).

Onda se gubi "menadžerska" nota igre . . .

Opet pitanjce:
igram "become legend" mod i nikako da upadnem u prvi tim, samo mogu da igram trening utakmice...da li moram da se pokazem na treninzima ili da prikupim skills pa tek onda upadam???

inace kao dugogodishnji fan fife mogu da kazem da je igrivost mnogo bolja kod pes-a nego kod zadnjih nastavaka fife....

pamoras da zasluzis prvi tim uglavno ako postignes go na treningu lakse ces doci do klupe moji ortaci obicnoposle 8-9 nedelja su primani u 1 tim ja sam sad na 4-5 nedelji jos sam na treningu:p

Da li postoji neko upustvo kako da se napravi backup za sopstvene potrebe ako već nisam poliglota da stane na DVD5? :)

Jel ima nekih vesti kad izlazi evo patch?

Sto vishe igram ovaj fudbal ono Soccer u imenu sve vishe dobija na znacaju. Ne znam kako je igrati Master Ligu (josh nisam probao) ali za protiv zivog protivnika je zivo sra***. Ja cekam cudo u obliku Evolution patcha, ako je uopste moguce da poprave nesto s njim.

lepa je master liga, bash je izazov. nisam josh ni bod uzeo za onim default klosharima na top player

Poslednja izmena:
Stigao mi orginal, kako ce sad da se cepa online :)

ljudi da li moze da se igra online sa telekom 512/64 ,posto sam negde procitao da treba minimum 192 da je upload :trust:

dzhabana

New patch coming for "Pro Evolution Soccer 2009" PC version

We have discovered a problem within the PC version of "Pro Evolution Soccer 2009", which affected the stability of various modes in game. The problem has been analyzed and are confirming that a patch will be released on Thursday the 23rd of October 2008.

In the meanwhile we suggest that players who may be affected switch their resolutions to 1280*720 or lower in order to circumvent any sort of instability.

We would like to offer our most sincere apologies to all who have been affected by this, and wish all players lots of fun with PES 2009!

Na sendit.com je €21.49 i dalje. Mislio sam da će da ga poskupe kad izađe ali nisu, tako da se u svakom slučaju isplati sa poštarinom dati oko 24€ nego kupovati kod domaćih secikesa. :)

ljudi da li moze da se igra online sa telekom 512/64 ,posto sam negde procitao da treba minimum 192 da je upload :trust:
Ma kakvi. Ja evo s 256 uploadom se nerviram kad bude neki prekid. Bilo da je faul, korner, aut. Uvijek je pauza po 5-6sek

Poslednja izmena:
Meni uvek obara frame-rate na 30 fps, kad god je korner, slobodan udarac (za mene) i naravno - replay, sto strasno iritira. Konfiguracija je Athlon2800+, 1.25 GB DDR RAM, X800xt aiw, Catalyst 7.8, rezolucija 1024x768 medium details, mada sam probao i na 800x600, ista stvar.

Ima li leka??? Mozda su drajveri prestari (mada sumnjam da bi na X800xt dobio ista sa novijim drajverima)???

Uf,sto me nervira to krljanje protivnika...Pa to je genocid sta mi rade,nisu normalni :wall: Jadni moji Gunneri bivaju pokidani na svakoj tekmi :) Ajd' sto me ubijaju,nego sto cesto nece da sudi faul :mad:

E sad,da li su te neke karakteristike Arsenala slucajno prikazane,ili se ja tripujem da je tako,ili je bas tako.Tipa bolje igraju u drugom poluvremenu,cesto se povredjuju igraci (a i kako da se ne povrede kad oni CPU chobani ubishe) ,sudi se cesto protiv njh ( :d ) ,znaju da zaebu stvar kad se to od njih najmanje ocekuje itd...

Dodavanje me nervira,neprecizno je do bola...I nekad kad naciljam ode lopta tamo gde ne treba :wall:

I malo o CPU igracima...Na 2 utakmice za redom sam dobio crvendaca zbog njihove,nazovi,inteligencije. U prvoj Eboue iz cista mira razvali nekog i dobije crveni,posle sam ja poludeo pa krvnicki uklizao sa Rosockyem pa dobio crveni.u drugoj tekmi Fabregas uklici u sred sesnaesterca i penal. Srecom,promasili su,pravda je zadovoljena :)

Poslednja izmena:
Time of Release: 23/10/2008

Implementing this update will fix the following problems:

* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720.
Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same
problems.

IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in
advance for ""Become a Legend"", ""Champions League"", ""League / Cup"" and ""Master League"" modes may
become unusable.

Finally, we would like to apologize for any inconveniences and confusion caused.

http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch110.zip

Vrh Dno