Šta je novo?

Nba 2k9

Ljudi molim vas direktan i jasan odgovor.

Da li se uvek desava da nakon 1 cetvrtine igra prekine (tj.ne moze da nastavi) ili to samo ponekad.

P.S. Iz vasih dosadasnjih prica nisam skuzio sorry :(

Oh evo vidi ovaj coment Dr.Hannibal-a pa ajd onaj ko se bas dobro kuzi u hardwer da mi kaze sta misli je li ova moja starudija (citaj moja masina) bolja od njegove , i ako je sta mislite koliko FPS otprilike moze vise da nacrta.

POzdrav :wave:

Nisam imao problema sa prekidanjem igre. Meni igra radi odlično.

Koliko sam ja video na par sajtova, pojavile su se sinoć dve Reloaded verzije u razmaku od sat vremena. Prva (ona koja ne radi najbolje) je meni, baksuzu, zapala, dok oni koji su skinuli kasniju verziju nemaju tih problema. Sad sam bio kod ortaka koji ima skoro istu mašinu i kod njega sve radi savršeno, iako su fajlovi isti. Nažalost, nisam poneo ono što ja imam pa da probam, niti uzeo njegovo...

Nisi dobro video ;)

Cekajte koliko je rama preporuceno na visti da se ima, za ovu igru?

I da igra radi savrseno, sem sto sece meni malo na ovoj konfi jer imam 1gb rama, ali sve ostalo je savrseno. I da postoje nba blacktop,street basket,3 point shootout....svi modovi kao i na konzoli.

Poslednja izmena:
Cekajte koliko je rama preporuceno na visti da se ima, za ovu igru?

I da igra radi savrseno, sem sto sece meni malo na ovoj konfi jer imam 1gb rama, ali sve ostalo je savrseno. I da postoje nba blacktop,street basket,3 point shootout....svi modovi kao i na konzoli.

2 Giga ako ces da poteras players na ultra details,inace na ultra barem kod mene prepolovi performanse,no i dalje pristojnih 45-55 FPS

Nisi dobro video ;)

Pa, onda ne znam šta bi moglo da bude. I na Visti 64 i na XP-u se isto dešava. Drajveri su, naravno, potpuno različiti za oba OS-a, hardver mi je uobičajen za današnje standarde, sve drugo funkcioniše kao sat, što znači da sam fasovao lošu verziju. Ostaje mi jedino sutra da probam sa XP SP2, ako mi ova verzija koju sada skidam ne bude radila. A baš sam se "primio". :mad::mad::mad:

Svaka čast, ne bih rušio Windows zbog jedne igre, pa ne znam šta da je :) Na stranu što sam ubeđen da to nikada nije rešenje problema. Bilo bi ti mnogo "jeftinije" da si probao igru na bilo kom kompu koji je u stanju da je pokrene.

2 Giga ako ces da poteras players na ultra details,inace na ultra barem kod mene prepolovi performanse,no i dalje pristojnih 45-55 FPS

A kako ja nemam ultra? masina iz potpisa +1GB twinmos rama :)

Poslednja izmena:
znate sta se meni deshava?
IGRA LETI na ULTRA, ali meniji ... da popizdish ... nema shanse da namestim da mi meniji glatko rade.
Jos jedna stwar, kontrole, KAKO IH NAMESTITI!!!???
P.S. zabo sam ispravnu verziju igre, tako da nema buga po cetwrtinama.

Otkriven problem!!

Očigledno sam ja, zajedno sa nekim poljacima i rusima imao problem sa glavljenjem igre. A sve to samo zato što sam u korisničkom nalogu imao hebeno Č i zato igra nije mogla da čuva podešavanja, jer ne razaznaje specijalne karaktere. Čim sam otvorio novi nalog, bez čćđšž, sve je proradilo bez problema i sada se izvinjavam zbog gnjavljenja, odjavljujem se sa foruma narednih par dana zbog basketovanja!!

@Pistol Svideli su mi se Suns-i, počinjem sezonu sa njima! Pozdrav!

Poslednja izmena:
@Pistol Svideli su mi se Suns-i, počinjem sezonu sa njima! Pozdrav!

Bravo druskane ako budes igrao pravu strategiju sigurno ces daleko dogurati.

P.S. Igraj sto vise na Amarija i koristi njegov sut u reketu i oko njega dobitna kombinacija. ;)

Eto na kraju sve u najboljem redu reklo bi se. :D

meni reloaded radi. nema pucanja i zaglupljivanja, a setovanja se ne resetuju. na mojoj masini igra dosta sece (u 1680x1050 je sa nekim otprilike medium podesavanjima jedva igriva, a u 1280x960 isto pri nekim otprilike medium setovanjima (sve medium sem player detail koji su na high i refleskije ukljucene) isto prilicno sece). sto se tice atmosfere, fenomenalna je, malte ne kao da ste na utakmici (cak se kako utakmica odmice primecuje znoj na telu igraca). dresovi su staticni, a primetio sam da ne tako retko pucaju teksture istih pa se vidi koza igraca. ono sto me malo nervira je sto kursor misa ne nestaje kada pocne utakmica vec mora da se nabije u neki cosak da ne smara. inace, reloaded je sa steama pa sve sto je potrebno je da se pokrene setup i kada se instalacija zavrsi da se igra. sve u svemu, nba 2k9 je svetlosnu godinu ispred dosadasnjih nba liveova, a meni preostaje stekanje para za neku grafu da bih mogao da igram kao covek.
prvo da se ispravim za dresove. na ultra high se i dresovi pomeraju i sve je jos bolje sto se vizuelnog utiska tice. drugo, malo sam se igrao sa podesavanjima i mogu reci da na mojoj masini igra cudno radi. naime, fraps mi kada je sve na max u 1680x1050 (iskljucen vsync i mpaa) meri u samoj igri izmedju 30-40 fps, dok jeu replay od 12 (kada se kamera spusta sa vrha dvorane) do 25, oicno oko 20 fps. kada ukljucim vsync broj frejmova pada. i tada je igra jedva igriva. kada smanjim rezoluciju i detalje, broj frejmovau samoj igri mi je oko 45-50, ali i tada sece i bas je neprijatno za igranje. bas cudno, ipak bi sa toliko fpsa trebalo a igra radi pristojno.

prvo da se ispravim za dresove. na ultra high se i dresovi pomeraju i sve je jos bolje sto se vizuelnog utiska tice. drugo, malo sam se igrao sa podesavanjima i mogu reci da na mojoj masini igra cudno radi. naime, fraps mi kada je sve na max u 1680x1050 (iskljucen vsync i mpaa) meri u samoj igri izmedju 30-40 fps, dok jeu replay od 12 (kada se kamera spusta sa vrha dvorane) do 25, oicno oko 20 fps. kada ukljucim vsync broj frejmova pada. i tada je igra jedva igriva. kada smanjim rezoluciju i detalje, broj frejmovau samoj igri mi je oko 45-50, ali i tada sece i bas je neprijatno za igranje. bas cudno, ipak bi sa toliko fpsa trebalo a igra radi pristojno.

Boze sacuvaj 50 FPS-a i sece. :zgran:

Ipak dozvoli da izrazim sumnju u tacnost merenja :trust: , jer realno sa tvojim kompom ne mozes nikako da jednu ovakvu igru pokrenes u 1680*1050 sve high na 30-40 FPS-a.
Mislim da ti Fraps ne valja.

Ajd ako resis problem javi kako radi jer me zanima imamo slicne kanturine.

Slaba je 7600 GT za ultra,ja sa 3870 imam 40-50 FPS

Ok, jel neko provalio kontrole, zakucavanja i slichne stwari? Idem sutra da pokupim svoj gamepad od ortaka, pa cu da probam na istom, ovako na tastaturi mi je jako sj--ano ... ne mozes da kucas bez desne palice, ne mozes double team ... blaaaa

Nemas ovde kucanje ko u Live-u sve zavisi od situacije,ima mali milion komandi imas apsolutno kontrolu nad svim aspektima igre.Samo ih treba savladati,ja sam naucio mozda 30% komandi.

Poslednja izmena:
Nemas ovde kucanje ko u Live-u sve zavisi od situacije,ima mali milion komandi imas apsolutno kontrolu nad svim aspektima igre.Samo ih treba savladati,ja sam naucio mozda 30% komandi.

Dobro ipak sam cuo da postoje neke kombinacije tipki (mislim tipka za zakucavanje + analog desni) koje odredjuju vrstu zakucavanja.

A istina je da sve zavisi od situacije , a zavisi i od igraca jer mislim da recimo Bryant ne moze da izvede ona Jamesova "zivotinjska" zakucavanja , a ovaj opet ne moze verovatno da uradi 360.

Ali to je ono zbog cega i volimo ovu igru tj. realnost.

Poslednja izmena:
Recimo kad je kontra i kad trcis sam ka kosu 99% ce da zakuca,ali ovako iz igre ne tako cesto.Desni analog je isomotion ali treba skilla tako da i dalje koristim klasican sut.Zadnji NBA 2K koji sam igrao je bio 2K6 na Xbox 360,serijal je zaista napredovao od tada,definitivno najbolja b ball igra.

Poslednja izmena:
Boze sacuvaj 50 FPS-a i sece. :zgran:

Ipak dozvoli da izrazim sumnju u tacnost merenja :trust: , jer realno sa tvojim kompom ne mozes nikako da jednu ovakvu igru pokrenes u 1680*1050 sve high na 30-40 FPS-a.
Mislim da ti Fraps ne valja.

Ajd ako resis problem javi kako radi jer me zanima imamo slicne kanturine.

skinuo sam noviju verziju frapsa - 2.9.4, pre toga imao 2.8.2, i prvi put kada sam pokrenuo program bilo je 18-20fps u samoj igri u 1680x1050 sa svim detaljima na max (iskljuceni vsync i mpaa). drugi put kada sam startovao fraps bilo je 28-30fps, a igra je isto dosta sekla (prakticno neigriva). smorio sam se pa sam stavio 800x600 i sve na medium sem player detail koji sam stavio na high. fraps pokazuje navodno 55-60fps u igri, ali opet secka i nervira. na kraju sam stavio 800x600 sve na min minimuma, tada se fraps zakucao na 60fps a igra je vec mogla fino da se igra. ne znam da li fraps laze, ali mi je ovo bas cudno. koliko god da je moja konfa krs, nemoguce da ne moze bez seckanja da pokrene igru u 800x600 sa svim detaljima na max. i da, primetio sam da se igraci relativo cesto "klizaju" po terenu (nekada pod kosem, nekada dok trce). a mozda je to zbog ove moje budjave masine. :D

Samo da javim da ima bagova kao i na konzolnoj verziji. Zalosno ali istinito... :( /naravno samo ponekad/

Ima,npr 2 puta mi se desilo da nece da krene da iznese loptu preko svoje polovine pf. Zasto nemam ultra podesavanja zna li ko a masina je iz potpisa??

Pa kako imaš kontrolu kad znaš samo 30%? :-devil-:

Ja moram da priznam da nemam kontrolu, odnosno da kontrolišem veoma mali deo dešavanja.

Negde sam procitao da igra ima opasnih problema sa Audigy karticama, BSOD posle odredjenog vremena. Ima li neko da je testirao sa Audigy-jem?

Pa kako imaš kontrolu kad znaš samo 30%? :-devil-:

Ja moram da priznam da nemam kontrolu, odnosno da kontrolišem veoma mali deo dešavanja.

Taj neki rad :)
Enivej igra ima 3poa koliko volish, recimo ako pauziram igru da ... recimo poceshem nos :) i vratim se u istu, igrach kod koga je bila lopta vishe nije igrac kojeg ja kontrolishem, vec neko levi ;)
Drugo jeb -eni meniji mi seckaju :wall::wall:, igra sama po sebi LETI .... :banana::banana:

Jutros pre posla instalirah igru, sve je proslo glatko. Na masini iz potpisa 1680x1050 sve na maximumu, vsync ON, ide glatko kao bebina guza :) Grafika je iyvrsna, animacije takodje, atmosfera van terena je luda.

Stigoh da odigram samo 2-3 minuta i mogu reci da ce biti dosta zabave narednih meseci. Jos samo da uzmem neki joypad pa da se igram kao covek.

E sad zamislite da 2K sports napravi PES...

Само да ми се скине неки Линукс до краја и почињем скидати.

Значи Reloaded верзија ради :).

Да ли је неко пробао Steam верзију која се исто може скинути?
skinuo sam noviju verziju frapsa - 2.9.4, pre toga imao 2.8.2,
2.9.6 је најновија верзија ;).

Poslednja izmena:
Значи Reloaded верзија ради :).

Да ли је неко пробао Steam верзију која се исто може скинути?

Reloaded radi. Ukoliko ti korisnički nalog (username) ima šćčžđ u imenu menjaj ga odmah, neće ti raditi.
Jeste da su ukinuli aktivaciju preko STEAM-a, ali original DVD se prvo instalira, pa tek onda traži aktivaciju, dok STEAM verzija traži ključ pre same instalacije, tako da to ne pomaže.

Igra nema autosave opciju, i eventualni bugovi oko ne snimanja settingsa mogu da se rese manualnim save-om! Sve u svemu nisam naisao na neke probleme osim probleme sa prstima i kontrolama, ja bi da namestim da mi sve bude PES-LIKE!

Nazad
Vrh Dno