Slabi su ti blicevi. Pa posle mene za*ebavaju da nisam umeo da uslikam slepog miša. :S:Joj ljudi poludecu od ovog sx-a slike tu tako budjave sa blicem da poludis 🙁 dobaci jedno metar.. uh... 😡
Slabi su ti blicevi. Pa posle mene za*ebavaju da nisam umeo da uslikam slepog miša. :S:
Elem, stavi "flash adjust" na manual, stavi "flash compensation" na maksimum i snimaj u Av modu sa najširom blendom, pa stavi ISO koliko mora da bude. Šta ti ispadne - to ti je.
Pa slab je. :S: Ja kad se nisam ušlogirao zbog onog slepog miša. Mogao sam da biram hoću li crni frejm ili frejm sa toliko šuma da se ništa osim šuma i ne vidi. 😡slab je i to ti je...
Čekaj, pa koliko si tih S1 reklamirao?nego jel zna neko jel svima daju aparate bez garancije? ne lici mi to nesto na canon.. kad je stari s1 reklamiran, dobio sam novi sa novom garancijom..
Video sam da se i na dpreview forumu ljudi masovno žale na mrtve piksele na SX 110.Zanimljiv je i ponovljeni tekst "uzmi ili ostavi" 🙂
A gde si odneo aparat,imam jedan A85 sa verovatno crknutim CCD (ljubicasto razmamzane slike)Da se i ja pridružim pohvalama 😉
A95, mator ko zna koliko, sa crknutim senzorom, odnet jutros u servis, preuzet sređen danas popodne free of charge. Sve sam očekivao, al da ga oprave u toku dana...
Da, ali ovde je reč o SX110.CHDK za SX100 postoji (ako nigde drugo onda u mom aparatu 🙂)
Nije ovako kako ti kažeš nego je baš onako kako sam ja rekao da jeste. Reč je o čl. 503, st.2 Zakona o obligacionim odnosima:Što se garancije tiče - garncija za uređaj dobijen na reklamaciji se daje do isteka prvobitne garancije (generalno, ne vezano za Canon).
Produženje garantnog roka
Član 503
U slučaju manje opravke, garantni rok se produžava onoliko koliko je kupac bio lišen upotrebe stvari.
Međutim, kad je zbog neispravnog funkcionisanja izvršena zamena stvari ili njena bitna opravka, garantni rok počinje teći ponovo od zamene, odnosno od vraćanja opravljene stvari.
Ako je zamenjen ili bitno opravljen samo neki deo stvari, garantni rok počinje teći ponovo samo za taj deo.
hvala :wave:Servis je u Dragoslava Srejovića, uzbrdo od Bogoslovije, nema šanse da se omaši.
Da, ali ovde je reč o SX110.
Međutim, kad je zbog neispravnog funkcionisanja izvršena zamena stvari ili njena bitna opravka, garantni rok počinje teći ponovo od zamene, odnosno od vraćanja opravljene stvari.
Nije to nikakvo "moje tumačenje", tako kaže Zakon.po tvom tumačenju
U pravu se tačno zna šta znači kad se kaže da neki rok počinje teći. A trajanje garantnog roka je ono što piše u garantnom listu. Prema tome, da, ako je garantni rok 12 meseci on počinje teći od dana zamene stvari.Da, garantni rok počinje teći ponovo od zamene odnosno od vraćanja opravljene stvari - u kom trajanju???
Ako je u praksi drugačije, onda je takva praksa protivzakonita.U svakom slučaju, čak i da se tvoje tumačenje prihvati, u praksi je drugačije.
Ne mogu, to bi bilo nadripisarstvo, kažnjivo po Zakonu.Kako god, sledeci put cu da te zovem da me zastupaš 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari