miki81
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.04.2003
- Poena
- 620
Imao sam stvarno raznoraznih desavanja na kompu od windows 98ice pa preko Millenium Edition-a pa sve do Xp-a u mom zivotu, ali ovo jos nisam doziveo.
Zapravo, problem je sledeci. Redovno cistim komp detaljno ( otvorim stranicu i usisam sve sto nije metal ) ovo radim iz razloga jer mi je ovaj komp upaljen 24h vec vise od god dana. U pitanju je ok komp AMD XP 1800+ koji radi evo i sad savrseno.
Razlog zasto radi je taj sto imam sbb internet.
Redovno ga cistim sa AVG-om i Zone Alarmom. Sto se toga tice nikad nisam imao problema sa virusima.
Posle pustanja bilo kog filma BS Playerom ili GOM Playerom kako kliknem na CLOSE ( iliti iksic ) explorer.exe se podigne na 100% koriscenja procesora.
Tako da ga ostavim ostao bi ceo dan i celu noc procesor zakucan na 100%.
Posle nekih 20 minuta posto stisnem ctrl+alt+del izadje mi task menadzer i posle 30ak minuta ubedjivanja kliknem na explorer.exe i ubijem ga.
Kada ga vratim posle 20ak sekundi kao da se nista nije desilo !
Kad opet startujem film opet zakuca. I tako u krug.
Prereinstalirao sam Codec-e. Imao sam FFDSHOW verziju 8.2008 i skinuo i instalirao verziju 10.2008 i onda mi je radilo kad sam probao.
Sad sam opet pustio film i opet mi zakucava procesor na 100% posle gasenja.
Ljudi sta ovo moze da bude ?!?!?!?

Zapravo, problem je sledeci. Redovno cistim komp detaljno ( otvorim stranicu i usisam sve sto nije metal ) ovo radim iz razloga jer mi je ovaj komp upaljen 24h vec vise od god dana. U pitanju je ok komp AMD XP 1800+ koji radi evo i sad savrseno.
Razlog zasto radi je taj sto imam sbb internet.
Redovno ga cistim sa AVG-om i Zone Alarmom. Sto se toga tice nikad nisam imao problema sa virusima.
Posle pustanja bilo kog filma BS Playerom ili GOM Playerom kako kliknem na CLOSE ( iliti iksic ) explorer.exe se podigne na 100% koriscenja procesora.
Tako da ga ostavim ostao bi ceo dan i celu noc procesor zakucan na 100%.
Posle nekih 20 minuta posto stisnem ctrl+alt+del izadje mi task menadzer i posle 30ak minuta ubedjivanja kliknem na explorer.exe i ubijem ga.
Kada ga vratim posle 20ak sekundi kao da se nista nije desilo !
Kad opet startujem film opet zakuca. I tako u krug.
Prereinstalirao sam Codec-e. Imao sam FFDSHOW verziju 8.2008 i skinuo i instalirao verziju 10.2008 i onda mi je radilo kad sam probao.
Sad sam opet pustio film i opet mi zakucava procesor na 100% posle gasenja.
Ljudi sta ovo moze da bude ?!?!?!?