Za neupućene, morao sam da postavim sliku prvog čoveka našeg Telekoma.
![]()
wizz, kupi pikado, uzmi one strijelice, ostalo baci u kantu, odštampaš radujkovu sliku i gađaš
Jel ima neka flash igrica sa gađanjem u koju mogu da se ubace fotke po želji? Baš bih nešto voleo da malo pucam u Radujka i Radunovića. :d
ha..ha..ha, ovo je najludje do sada..mozda ovo posluzi
http://www.markosehu.0fees.net/images/RADUJKO.swf
***, nije on kriv što je retardiran
Meni nije htelo da se otvori. :S:Ajd onda nek lik koji je pravio onu igricu gdje bijemo Radujka
A, pa ja taj "razvoj događaja" imam nameru da publikujem u nekom od mainstream medija. Ipak sam ja "a professional journalist" (tako mi piše u PRESS legitimaciji).Izvještavaj nas detaljno o razvoju događaja. :type:
Ne, nego sam ja predao štafetnu palicu mlađima. Pošto vidim da ti mlađi ne umeju (ili neće, ili ne smeju, ja ne znam) da rade ono što im je posao da rade, onda moram ja.Čoveče, Wiz, ne trpiš ****** ni od koga.
Ne, nego sam ja predao štafetnu palicu mlađima. Pošto vidim da ti mlađi ne umeju (ili neće, ili ne smeju, ja ne znam) da rade ono što im je posao da rade, onda moram ja.
Glavom & bradom, hahahaha. :smoke:Hmm, Georg ti li si?![]()
prilično je licemerno opravdavati poskupljenje telefonskih impulsa stvaranjem uslova za rad konkurencije, dok sa druge strane u internet sektoru, gde smo višestruko skuplji od okruženja, upravo oni godinama sprečavaju dolazak konkurencije...Radunović je iznosio u raznim izjavama 3-4 različita razloga za povećanje cena telefonskih usluga (približavanje cenama u okruženju, novi troškovni model, stvaranje uslova za atraktivnu privatizaciju Telekoma, stvaranje uslova za to da se pojave novi telefonski operateri...).
Imamo iste cijene kao u okruženju, nemoj da pretjeruješ :d
Jedan od problema je to što nikad niko nije rekao šta je uopšte to naše "okruženje". Koje su to države? Zašto nikad niko kad priča o "cenama u okruženju" ne navede te cene? Evo, ja znam da je hrpa stvari "u okruženju" (Mađarska, Rumunija, Bugarska, Makedonija...) jeftinije nego u Srbiji. Kako to da "cene u okruženju" nikad nisu faktor da nešto pojeftini, nego samo kad nešto treba da poskupi?Imamo iste cijene kao u okruženju, nemoj da pretjeruješ :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari