Šta je novo?

FUDBAL - dogovori (2008)

Mrvac, General, Misticx, Agilni... ja (pole) + moj ortak... pluz sir_Giles ekipa... uuuuuuuu
Biće "balfu"... dojajno dobar

Ganjam i mixija da dođe... ma ima da bude ko u stara dobra vremena!!!

Jurišššššššššššššššššššššš

Poslednja izmena:
Ma Drajver vozi bebu... napred nazad dok beba ne zaspi... ili on pre nje... :d :d :d
Pustite čoveka da spava... :S:

Poslednja izmena:
posle duzeg razmisljanja usledila je promena plana, dolazim i ja

Ma kiša će po prognozama pasti u subotu ali tek u večernjim satima dok se preko dana najavljuje grmljavina...

Nemojmo olako odustati... ja mislim da će ipak biti OK u subotu ujutro, a posle me baš nešto nije ni briga!!! ;)

Poslednja izmena:
Upravo gledam vremensku prognozu... i da vam kažem izgleda da ćemo imati sreće...
Naime... večeras oko 1 sat posle ponoći kiša bi trebala da počne a prestane sutra ujutro oko 8h nakon čega bi trebalo biti suvo do 15h kada počinje drugi interval...

Ovo je po AccuWeather prognozi...

Ja sam da se ustane i vidi sutra ujutro... ako je kiša onda "back to bed"... ako nije onda "on your bike" pa na Adu!!!

Bilo bi lepo da se izbrojimo... tako da se vidi koliko bi ljudi došlo i ima li smisla uopšte ovo cimanje!!!

Poslednja izmena:
ma vreme sutra za fudbal je vise nego idealno,ako igrate na travi jos bolje,mozete da se krljate po mokrom terenu :)

Poslednja izmena:
Ma ja i dalje mislim da će sutra biti suvo vreme i da ćemo ukoliko ne odigramo neku tekmu žaliti celu narednu sedmicu!

Po reakcijma ostalih članova vidim da je odlučeno... znači sutra spavanje... OK!

Poslednja izmena:
Narode ajde da uzmemo neki termin na vreme (dok sve ne pokupe) u nekom balonu. Znaci moze radni dan , uvece 22h, stalni termin.... I onda to je to, nema sta da se dogovaramo, nego taj i taj dan u toliko i cepaj do Maja meseca..... Evo predloga...Sad komentari

ja sam za...

Narode ajde da uzmemo neki termin na vreme (dok sve ne pokupe) u nekom balonu. Znaci moze radni dan , uvece 22h, stalni termin.... I onda to je to, nema sta da se dogovaramo, nego taj i taj dan u toliko i cepaj do Maja meseca..... Evo predloga...Sad komentari

Moze, ja sam za.

Pitanja za dogovor:

1) Gde? (nam najvishe odgovara)
2) Do koje cene i koliko ce nas biti, da se prijavimo
3) smislite neshto :)

Ajde ovako ja sam u B.Jerkovic. Nije mi problem da igramo u krugu od 10km, skole u Jerkovicu izdaju termine - mora da se proveri koji je slobodan i kolke pare.
Za termin u skoli nam treba 8 pari nogu i fuzbal.

Ajde ovako ja sam u B.Jerkovic. Nije mi problem da igramo u krugu od 10km, skole u Jerkovicu izdaju termine - mora da se proveri koji je slobodan i kolke pare.
Za termin u skoli nam treba 8 pari nogu i fuzbal.

Kad vidim koliko je proslo od mog posta do tvog, shvatim da na Benchu nema tih 8 pari nogu za fuz :) sreca te sam ja poceo da igram svakog utorka, pa sam nasmejan :D:banana:

Nazad
Vrh Dno