Šta je novo?

FUDBAL - dogovori (2008)

Zaboravih da pohvalim(a obecjao sam) Bojanu sto se setila da dodje na fucu.Vi koji niste dosli ste i dalje zadrzali status "VIP sisa" na forumu www.sisetine.com :D:d

ne mogu da verujem da ste toliki smradovi i da nikom nije palo na pamet da se opet okupimo da igramo balfu...ajmo bre sad u subotu da opikamo mojne da ste sise

Jel ima neko sa ove strane Dunava sa kolima (Borča-Ovča-Delča... :d)?

Meni se igra... ali ne dolazim ako nema sigurnih u dovoljnom broju... i sve to iz razumljivih razloga!

subota prepodne je ok...

idemo li sutra?

Đenerale, na žalost vidiš da nas nema ni za basket a kamoli za fudbal...

nema veze, ja cu da se izbrckam :p

Drugari, promenio sam identitet jer sam zaboravio sve žive podatke za logovanje na forum, ali sigurno me se sećate ,) to sam ja kiza_m ;)

U subotu u 11h dovodim svoje kolege da igramo fucu, pa ne bi bilo loše da se skupi vas bar 5-6 i da se istrčimo (ko koliko može)...

Ajde, samo malo dobre volje znam da vas ima: mistić, pole, agilni, milan...

ja cju se potruditi,ali ne obecjavam nista

Ljudi je li ovo neko foliranje ili se igra sutra... ???
Ja dolazim sa ortakom... a možda dođe još jedan moj ortak!!!
Znači ja +2...

Nego koliko nas ima... ko dolazi a ko pijanči večeras???

Poslednja izmena:
Ovo se ekipa nije promenila od pre 5 godina :) Kada se ide, mozda bih ja doshao na fotkanje :)

He he... samo što za razliku od tada, kada nas je bilo 25, sada imamo problem da se skupi petorica :)

Od 11h... ali hajde da se još neko oglasi... Ovo je tanko.

ja cu da dodjem na staro mesto u 11...mada imam osecaj da ostali nece pre pola 12-12... :)

*ebiga, mislio sam da je nedelja, sutra ne mogu nikako, sledeci put...

Doso bih i ja na fudbal da vidim kako igraju benchmarkovci ali ne ovaj vikend ali sledeci sigurno ako bude bilo mesta :)

Uglavnom lepo bi bilo da se prebrojimo...
Za sada nas ima 4 kom i fale nam jos 2 kom...
Dolazi Misticx, Agilni, Ja (pole) i moj ortak...

Vreme suncano, temperatura 22 stepena... znaci idealno!
Nema izvlacenja...

VIDIMO SE SUTRA!!!

Poslednja izmena:
Ja sam budan i oran... vreme fantazija...

FUUUUUUDDDDDBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLL

Ljudi fudbal je bio ODLIČAN... kao u stara dobra vremena... 12 ljudi... 2 ekipe... vreme fantastično!

Igramo i ovaj vikend... ali da se dogovorimo... ako se igra u subotu neka bude u 10h...
...a ako se igra u nedelju neka bude isto od 10h.

Šta velite?

Velim da se pojavio kao solucija teren na Košutnjaku u Pionirskom gradu. Teren je od veštačke trave (vodene, ne sa gumenim kuglicama kao u balonima). Korišćenje je besplatno...

Ja sam za da to bude u subotu u 10h, ili 11h, kao prošli put. Ali subota...
Nakon fudbala, uz pivo, sve ćemo se lepo dogovoriti i razmotriti ideju da zaigramo i na vodenoj nekugličavoj veštačkoj travi.

34 stepeni u subotu
Nije bas pametno u 11

Subota u 10h, na Adi!

Da ne bismo sa Ade odlazili "taxijem" - crnom mečkom karavan ;)

Nazad
Vrh Dno