R_U_S
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2004
- Poena
- 620
Auuu ala sada lupetaš, mada nešto i tačno ubodeš. Po toj logici taj krš od enikula je u stvari portabl TV prijemnik sa elementarnim funkcijama telefona i kvazi funkcijama PDA uređaja, ako sam bio dovoljno precizan :d:d
PS
Zabole me bre uvo za koliko ću da prodam telefon, ili bilo koju drugu tehničku stvar, kao lap top na primer. Uostalom, pre ću ga pokloniti :type: Nije to automobil pa da ga platiš 8.000€-20.000€ pa da misliš da za koliko ćeš ga zavaliti (to je kao kada kupiš neki krš ala KIA, Hyndai, Daewoo i slično, pa ga niko neće kroz par godina, a i svi se ukantaju žešće).
Vikipedia kaze "The Nokia 6600 is a brand of mobile phone launched in the second quarter of 2003, costing approximately €600" sto u stvari potvrdjuje ono sto sam napisao.
I vrlo precizno sam napisao
"Ovde je, uostalom, najbitnije to da ces posle 24 meseca svaki ispravan telefon iz te cenovne kategorije prodati za max 30 evra. Koji kod proizvodjac bio u pitanju - Nokia, SE, Sony, Samsung ...."
Mislio sam (i to se jasno vidi iz mog citiranog maila) na cenovnu kategoriju u kojoj je Anycool. I zato nema smisla da me pitas da li bih i-mate dao za 30 evra.
I ne trpam ja sve u istu kategoriju. Ja sam pisao i pisem samo o TELEFONIMA, a ne i o PDA uredjajima.
I jasno sam napisao:
kome treba TELEFON sa 2 kartice - kupice Anycool. Kome treba Windows Mobile ili Simbian ili Palm OS - kupice PDA i nece imati 2 kartice.
Auuu ala sada lupetaš, mada nešto i tačno ubodeš. Po toj logici taj krš od enikula je u stvari portabl TV prijemnik sa elementarnim funkcijama telefona i kvazi funkcijama PDA uređaja, ako sam bio dovoljno precizan :d:d
PS
Zabole me bre uvo za koliko ću da prodam telefon, ili bilo koju drugu tehničku stvar, kao lap top na primer. Uostalom, pre ću ga pokloniti :type: Nije to automobil pa da ga platiš 8.000€-20.000€ pa da misliš da za koliko ćeš ga zavaliti (to je kao kada kupiš neki krš ala KIA, Hyndai, Daewoo i slično, pa ga niko neće kroz par godina, a i svi se ukantaju žešće).
Poslednja izmena: