A izvini sta je to "sve"?

O kojim igrama pricas, mozda ne pratim dovoljno...
Sto se tice konfiguracije, ova moja iz potpisa je vec zastarela, a uzeo sam je pre 9, 10 meseci.. Citao sam komentare "da si dodao jos 30, 40 evra mogao si mnogo bolju karticu itd itd", ali to je uvek tako, istorija se ponavlja

Ja se izvinjavam ako sam mislio da je kartica od 140 evra dobra..
Nije samo u tome stvar, nemam vise zivaca i vremena da se bakcem sa problemima PC igara i losim optimizacijama. Cak i sa original verzijama nisi oslobodjen problema, a ako hoces da prodjes jeftino trebas skidati igru 5 dana sa torrenta za sta tek nemam zivaca...
Nema cenu to sto samo ubacis disk i igras... bez razmisljanja da li imas prave drajvere, koju verziju patcha da skines, da li 1.01 ili 1.02, jer 1.01 ne radi sa 356.890 verzijom drajvera... Pa onda kad dodjes do polovine igre, moras vratiti na 356.889 verziju drajvera da bi zavrsio igru..
Ne kazem da nema igara na PC-u vrednih tih za*ebancija, Blizzardove igre su tu (ko voli, ja ne) ali je smesno vise pricati o hardveru jer je postalo bezobrazno, opravdavam kupovinu skupog hardvera samo onima kojima to treba zbog posla (3D modelovanje na primer) a zbog igranja ulagati u PC, teska glupost.. i klasicna srpska posla jer misle da ustvari prolaze jeftinije zbog torrenta... kakva zabluda.