Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, al' eno ga oglas na linku iz tvog potpisa...

EDIT: smanjio na 750. Biće da mu je hitno...

Poslednja izmena:
To prodaje N96 samo je u tom oglasu zaboravio da napomene, pogledaj malo dole.
"NE N95 nego najnovija NOKIA N96! Prvi put u Srbiji! Ful pakovanje! Garancija! 770eur! BG 0637433247
BG"

@RazbojNick je verovatno mislio za ovaj oglas.. znaci tu nije naveo da nije model sa slike, pise samo:
Nokia N95 8GB 750 €
nov! garancija! samo kes! 0637433247
BG
20.9.2008
Prodaje Petar 0637433247

Poslednja izmena:
Nije ni nepristojna ponuda, ni ispala, vec zanimljivost. Luxor 'ladno opisao kako je sve isao tok prodaje!

E ovo me podseti na situaciju koju sam imao kad sam pre dve godine prodavao n-gage QD. Ja stavim oglas i zovu ljudi raspituju se, kako to vec ide i javi se jedan lik kaze uzima 100% za dan-dva kad primi platu pa ce me zvati da se dogovorimo oko preuzimanja. Sutradan zove opet neki lik i on isto pocne pricu o plati, da sacekam dan-dva, ja mu lepo kazem "ok znam pricali smo juce za telefon" lik kaze "da, onda dogovoreno". Ja lepo odem da prodam fon, covek pogledao rekao sve ok, platio, uzeo fon i razidjosmo se. Kad za pola sata zove me drugi lik i kaze ima pare jel mozemo da se nadjemo da pokupi telefon....ja tu malo zakucao i kazem mu lepo da sam fon prodao nekome ko je isto cekao par dana da primi platu i da sam mislio da je to on. Lik se samo nasmejao, kao ok nema veze, al meni nikako ne ide u glavu kako je onaj kome sam prodao fon ladno rekao da smo vec pricali i dogovorili se, znaci ispalis nekoga a nisi ni svestan sta si uradio:wall:

iskoristio je tvoj propust da ih pitas za ime, nick.. :d

Imate pravo, ja sam za uvođenje pravila da mora da stoji cena u oglasima kada se nešto prodaje... I naravno obavezno da se navede način i vreme kontakta, da ne bude neki SMS u pola 4 ujutru :p

slazem se.

ovako se oglasi pretvorili u licitacije.
brate, stisni, napishi koliko hoces para i gotovo.
"najbolja ponuda nosi" i slichno, je skroz debilno.

Poslednja izmena:
1) Koristi edit a ne 2 posta zaredom

2) Eh kad bi to tako moglo.
Opametiti svaku budalu
vaspitati svakog nevaspitanog
ispraviti svaku krivu drinu ...

Poslednja izmena:
Zato i imas 4,59k postova...

Primer oglasa:

2.Transcend 1x1gb ddr400,pisana garancija jos 11 meseci,kutijica = 2000din

Nova u radnji:

Memorija DDR 1GB PC400 - Kingmax = 1.946,39 Din. + nešto jeftinija za keš

Osima ako taj Transcend nije extra bolji od Kingmaxa :smoke:

Oglasi sami po sebi nisu nepristojne ponude, to sto neko misli da je neka stvar od 100 eura vredna 560 eura, to je njihov problem, mozda nisu popili lekitj pre postavljanja oglasa. Ne moze da bude nepristojna ponuda koju neko nudi shirokom spektru kupaca, ima ljudi koji ce za odredjenu stvar mozda platiti vishe nego sto i sami ocekujemo, dok sa druge strane ima ljudi koji ce Vas zapitati da li ste normalni. :) To bi bilo to sto se tice nepristojnih ponuda (sa strane prodavaca).
LM
Samim tim dolazimo do toga da nema nepristojnih ponuda, vec samo nepristojnih ljudi, zar ne?
Ako nekoga nije sramota da lupeta cene i bude drzak, to je njegov problem, ja sam se uvek javljao svakome i na PM, i na mobilni i svacega sam se naslusao. Zadnji biser je bio X1300pro + 60-70 eura za 8800GT koju sam prodao. Decko je bio toliko ozbiljan da sam mu jedva objasnio neki odnos cena i kako to meni ne vrsi posao da uzmem tu kartu i ako bih je uzeo da bih mu je racunao mozda 25 eura, loopam, ali realno ne znam ni koliko to vredi. Na kraju se 'ladno razbesne i napusio me, u fazonu pa brate nisam ti ja ovca za shishanje, mene si nasao da radish!!??!?!! :S:
Samo sam mu rekao, brate, nisam ni ja :D....
Nepristojni su ljudi, ne postoje nepristojne ponude :)

Poslednja izmena:
Eh nemaš pojma koliko meni to ponekad mrsko pada... :d

To sto neki postuju poruke jednu za drugom ? to i meni mrsko pada :D :D :D

ili kad moras da editujes poruku a lakse je napisati novu :D

Primer oglasa:

2.Transcend 1x1gb ddr400,pisana garancija jos 11 meseci,kutijica = 2000din

Nova u radnji:

Memorija DDR 1GB PC400 - Kingmax = 1.946,39 Din. + nešto jeftinija za keš

Osima ako taj Transcend nije extra bolji od Kingmaxa :smoke:

Taj oglasm sam i ja kopirao na prethodnu stranu ovog topica
1600 nova a on prodaje za 2000 a i kingston ima za 1900...
stvarno ne znam dal ljudi nisu svesni cena ili namerno oce da nadju neku ovcu

Poslednja izmena:
Eno u oglasima Kostolomac.TK napisa i ostade ziv:

"Intel Pentium 4 3.0GHz (S478, Northwood, Dual Core) + Titan TTC-W6TB/825 (CPU Cooler)"

Jel to nepristojno ili je samo hteo da bude duhovit :d

Poslednja izmena:
pa ima dva "jezgra" :D jes da nisu fizicki odvojena, al' nema veze :p

Poslednja izmena:
Pa da, ako je verovati "task manageru" :d

4. Pioneer DVD-RW 215 beli, sata, novo, kupljeno pre mesec dana, nije korisceno, garancija josh 11 meseci... placen 2050 din.
cena: 1600din

A taj DVD-RW nov kosta 1.517din. :S

sad vec postajete vi bezobrazni sa komentarisanjem...

ako neko lupi u oglasu ili trazi 100 din vise, ****ga, skontace za par dana da niko nece da kupi, pa ce spustiti cenu...

A taj DVD-RW nov kosta 1.517din. :S

Vidi, to gde ima za 50 dinara jeftinije, nema u radnji ili ti prodaju polovno kao novo ili kad dođeš nije ta cena ili € računaju 82.5 a u menjačnici je 74.9...
Baš za ovaj model DVD-a znam jer sam ga i ga platio 2050 Dinara. ;)
To što ste vi pametni pa nađete na PC berzi super cene, idite malo da potrošite pare na te super cene da vidite kako će vam biti super. :S:

Kao što reče danijel00: "sad vec postajete vi bezobrazni sa komentarisanjem..."

danijel00 je 100% u pravu, svako ko stavi cenu sve može biti ali nepristojan prodavac ili sama ponuda ne može biti. Ako nema interesanata on sam će uvideti da je stavio nešto višu cenu i smanjiće je kroz koji dan i svima lepo. One licitacije ko da više i na smešne ponude ne odgovaram pa ffs stavite koliko mislite da vredi šta smarate ljude da kalkulišu koliko to VAMA vredi...

Iz nasih oglasa:

MSI K8N SLI Platinum; Venice 3000+; Cooler Master Hyper 6+; 2x512mb DDR466; za 100€ i 7800GT za 60€ :zgran:

a ovo je novo i bez ikakvih popusta

GigaByte M57SLI-S4 + Athlon X2 4050e + 1GB DDR800 za 115€ i 8600GT za 48€

znaci ukupno 163€ a novo i brze i bolje i.... ma :zgran:

Poslednja izmena:
Kad oni mogu da budu sa ponudama mogu i ja sa komentarima

Iz nasih oglasa:

MSI K8N SLI Platinum; Venice 3000+; Cooler Master Hyper 6+; 2x512mb DDR466; za 100€ i 7800GT za 60€ :zgran:

a ovo je novo i bez ikakvih popusta

GigaByte M57SLI-S4 + Athlon X2 4050e + 1GB DDR800 za 115€ i 8600GT za 48€

znaci ukupno 163€ a novo i brze i bolje i.... ma :zgran:

Za ovo prvo si u pravu ali kao što sam rekao i sam će uvideti gde je pogrešio ako ne bude ponuda ali za grafičku se ne bi baš složio. Ipak je 256bitna i sam kuler vredi barem 10-15 evra.

f_fatal1ty08m_42ad4f7.jpg

:wave:

Ipak je 256bitna i sam kuler vredi barem 10-15 evra:

Nema veze magistrala u poredjenju brzina kartica razlicitih generacija, i GF5900 je 256bita pa je mnooogo sporiji od npr 6600gt, 8600gt je brza i novija karta. Dzabe kuler i ostalo kad je sporo.

8600gt nije brza od 7800gt ali cena od 60e nikako ne stoji...

Ja prodao pre pola godine XFX 7900GT xXx za 50e :D

Jes da ova ima Zalman cooling koji sigurno vredi josh neshto, al realna cena je mozda 50e zbog zalmana.

I ne znam za 7800GT, al 7900GT je bolja kartica od 8600GT (imao sam obe) :wave:

Управо видех ово... Колико је претерао?

TFT monitor: SAMSUNG SyncMaster 910N, 19'' 1280x1024, PVA matrica, bez mrtvih pixela

TFT monitor: SONY SDM-HS75P/S, 17'' 1280x1024, TN matrica, bez mrtvih pixela

Računar:
CPU AMD XP 2000+
RAM DDR400 2GB
M/B MSI K7N2 Delta2 Platinum, AGP 8x, 2xSATA, Gigabit Ethernet
VIDEO ATI 9550 AGP, 128MB RAM, DVI, D-sub, S-video
HDD Maxtor 80GB, 2MB
IBM Deskstar 60GB, 2MB
DVD/RW LG
CASE CHIEFTEC, DG-01BD-U, black, 340W

Oprema je lično moja, dobro je očuvana i funkcioniše odlično. Kablovi, tastatura i miš se podrazumevaju.

Cena: 500€ fiksno.

Nema veze magistrala u poredjenju brzina kartica razlicitih generacija, i GF5900 je 256bita pa je mnooogo sporiji od npr 6600gt, 8600gt je brza i novija karta. Dzabe kuler i ostalo kad je sporo.

Eh ti porediš totalni promašaj seriju :d sa 6om;) pa ne može to tako:p. Prednost nove 8600GT je samo garancija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno