Šta je novo?

Crysis Warhead

Imam problem sa pokretanjem igre. naime kada prodju uvodni ekrani (za nvidiu,intel i dr.) na monitoru se pojavi ekran sa mapom sveta koja se zumira na ono malo ostrvo i ponovo se vraca na mapu sveta i tako u krug,dok se samo vidi crveni kursor misa i nista vise. kako da pokrenem igru,u cemu je stvar?

steta sto je prekratka obzirom da su nivoi skor identicni kao u crysis-u samo okrenuti pomalo levo desno :)

@nex99

Mora da se 8800GT raspadao dok je prikazivao tu strasno dobru teksturu?:d

??Ne kapiram?Os' da kazes da je tekstura bzvz, ili da 8800GT nije mogao da tera igru?..:trust:
Igra radi sasvim solidno.Fps s ovim podesavanjima (enthuziast uz poneke tweakove) retko padao na 25 i manje...

??Ne kapiram?Os' da kazes da je tekstura bzvz, ili da 8800GT nije mogao da tera igru?..:trust:
Igra radi sasvim solidno.Fps s ovim podesavanjima (enthuziast uz poneke tweakove) retko padao na 25 i manje...

Ma salim se, strava je tekstura:wave:

E uzivao sam u prva dva nivoa:p
Nemam vremena za vishe, ali ovo je bash kako treba, prava stvar:)
Dobra akcija, dobar glavni lik, najbolja grafika:)
Treba mi jachi proc:p
I prva liga je kad iz blizine napucash sa dva pishtolja jadnog koreanca:p

Poslednja izmena:
Inace, da li se kod vas vidi ovo u gornjem desnom uglu?To mi je stajalo sve vreme, pa i u loading ekranu...Ne kapiram sta znaci, jedino ako ova igra kapira da mi je komp povezan sa UPS-om pa pokazuje koliko je baterije ostalo...?
Jeste, očitava stanje baterije. Ja sam imao isto to kada sam igrao Crysis na laptopu.

Radi, ali samo u 32 bita.Nece biti na 64 :mad:
A , majke ti zašto misliš ili "znaš" da neće raditi na Win Vista x64?
NARAVNO DA RADI.
Pogledaj pod moja mašina i post od 23.09.2008 u 22:11 pa će ti biti malo jasnije.
Nemojte ljudi širiti dezinformacije ili "informacije" koje NISTE probali ili proverili.
Hvala

A , majke ti zašto misliš ili "znaš" da neće raditi na Win Vista x64?
NARAVNO DA RADI.
Pogledaj pod moja mašina i post od 23.09.2008 u 22:11 pa će ti biti malo jasnije.
Nemojte ljudi širiti dezinformacije ili "informacije" koje NISTE probali ili proverili.
Hvala
Pa rekao sam ti radi u visti x64 ali samo u 32 bita, ne u 64, mislio sam da si ukapirao.:wave:

Hoce reci ne postoji lekic za exe fajl u Bin64 folderu ;)

Nece ni postojati, posto ovi slepci nisu ni pravili warhead za vistu x64.

Nece ni postojati, posto ovi slepci nisu ni pravili warhead za vistu x64.
Odakle ti ta ideja? To je vezano za engine, a pošto je Crysis imao i x64 verziju, Warhead je sigurno isto ima.

Poslednja izmena:
Pa rekao sam ti radi u visti x64 ali samo u 32 bita, ne u 64, mislio sam da si ukapirao.:wave:
Izvini, ali nisam baš kroz tvoju poruku razumeo na šta si mislio.
Da, nema foldera bin64 samo ima bin32

Odustali su od 64-bit exe fajla zbog problema sa punkbuster-om koje je imao Crysis (punkbuster nema 64bit verziju).Zatim su izdvojili multiplejer, a najavili su da ce mozda izbaciti 64bit podrsku kroz patch.
Inace fino radi na 64bit Visti, i bez problema vuce prilicno RAM-a :p

post on the Crysis-HQ.com Forum by Crytek Community Manager Sven Metzger
indicates (in German) that they removed the 64-bit files from Crysis Warhead
prior to releasing the first-person shooter follow-up. The reason they were
removed is not revealed, but he indicates they have plans to supply them at some
future time in a patch.
Mrse m... za velike pare.Koja im je to fora kad vec odigras igru da je pachujes pa da igras 64 bitno opet .:(

Ovo ne moze da se igra sa 2gb rama, posle 30min igranja, dodje do 199x mb zauzeca i cao desktop !
Nista, sacekace bolju makinu :p

Ovo ne moze da se igra sa 2gb rama, posle 30min igranja, dodje do 199x mb zauzeca i cao desktop !
Nista, sacekace bolju makinu :p
sys_budget_sysmem = 2048
sys_budget_videomem = 512
sys_budget_numdrawcalls = 3000
sys_budget_frametime = 80
probaj sa ovim u config folderu napravi iz notepada fajl sa imenom system sa cfg extenzijom a ovo samo kopiraj pre toga, u videomem stavi koliko ti video karta ima memorije.:)
Inace makina ti je sasvim ok za neki medijum tweak high gaming.

Poslednja izmena:
Ubacio, nije me izbacio na desktop, al mi je opet djavobu da igram ovu igru na 1280x720, sacekace ovo ipak jacu graficku. Hvala anyway.

Ljudi stigao sam na onaj deo u sa onim kao nekim rudarskim tunelima sve sam ih pobio u njima i idem u krug ko ****** kako da izadjem...tj sta dalje..... ,)

evo i slika:

Poslednja izmena:
Izbacuje na desktop! Pomoc

Drugari ako moze neko da mi pomogne; naime, posle nekih 20 do 30 minuta me izbacuje na destktop. Pokrenem ponovo, a ono opet izbaci!

Postoji li resenje za ovo?!:S:

Igra sasvim prosojno radi na mojoj konfi u 1024x768 i mainstream i gamer setovanja!

Da li ima neki patch ili da ubacujem drugi lek! Ovaj sto je sada sam skinuo sa demonoida(onaj sto eleminise potrebu za aktivacijom, ima crysis.exe kao i paul.dll)!

Hvala:wave:

Meni je na Xp-u isto pucalo cesto,onda sam od pola igre nastavio na Visti i nije nijednom puklo,koristio sam samo paul.dll

jel ko pokretao taj warhead bench test? ja probam, i dobijem crni ekran..... i.............. nista?

Radi bez problema :)

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    227.2 KB · Pregleda: 93
.net framework ti ne valja verovatno ... ja sam to reshio reinstallom odavde

Inace se izvinjavam za jedan od prethodnih postova, nisam video da mi je u "Moja Mashina" jos uvek stara grafika ;) sad sam je duplirao ;)

Poslednja izmena:
1680*1050 Gamer.avg 21.08

Prilozi

• sad.JPG
    sad.JPG
    84.6 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno