Šta je novo?

Playstation 2 u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme Fidel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fidel

Slavan
Učlanjen(a)
26.09.2006
Poena
330
Planiram da kupim PS2. Pisite gde se videli, naravno videli nedavno u radnji uzivo i posto. I da, nisam siguran jesam li postavio temu u odgovarajucem podforumu.

Svaka informacija je dobrodosla. Hvala!

mislim da je najbolje da kupish polovan da se ne njakash sa chipovanjem

Zaboravih da napisem: zanima me iskljucivo nov cipovan PS2, kupovina u radnji, garancija, itd...

ne znam da smeju da otvoreno prodaju chipovan ps2, mada ovo je srbija. nekad je moglo pa zashto ne i sad. preporuka: izbegavaj velike prodavnice koje nisu specijalizovane za igre/konzole tu sigurno nije chipovan.

Imas u Beosoftu,tamo daju cipovan na 1 godinu garancije.

E ovako, ja sam uzeo u petak nov Sony Playstation 2 neotpakovan original.
U istoj radnji mi ugradjuju i chip za kopije i naradno kazu mi da garancija ostaje.
Ja sam se zacudio jer znam da se chipovanjem garancija gubi.
Sve preporuke za momke iz ove firme.
Inace firma se zove Plutos imaju i sajt.
Nalaze se kod autokomande.

p.s.
Ja u ponedeljak dobijam makinu 😉

E ovako, ja sam uzeo u petak nov Sony Playstation 2 neotpakovan original.
U istoj radnji mi ugradjuju i chip za kopije i naradno kazu mi da garancija ostaje.
Ja sam se zacudio jer znam da se chipovanjem garancija gubi.
Sve preporuke za momke iz ove firme.
Inace firma se zove Plutos imaju i sajt.
Nalaze se kod autokomande.

p.s.
Ja u ponedeljak dobijam makinu 😉
Najvaznije nedostaje: koliko si platio? Mozes slobodno da napises cenu u ovom podforumu.

13500 dinara ( chipovanje + garancija god dana )
Firma se zove Plutos i nalazi se kod autokomande.

Mislim da je to skroz korektna cena sobzirom da je chipovanja oko 2500 - 3000 din !!!
Pozdr

Poslednja izmena:
Dobra je to cena!

Ja sam pronasao u Technolandu za 13990 i Game-s-u za 14990, naravno cipovan i sa garancijom. Najjeftniji standardan je kod janeza BigBang, 11990.

Koliko sam se raspitao, Technoland i Execentar cipuju konzole, cena je ujednacena 3600. Verovatno ce tvoj PS2 biti cipovan u jednoj od ove dve firme.

Nadam se da ce ovo nekom koristiti. Ako ima negde jos povoljnije, pisite!

Poslednja izmena:
Ja sam pre oko godinu dana uzeo PS2 u firmi Big Apple, chipovan naravno... I sada ga imaju, cena je nesto ispod 14.000 din...

Tehnoland je uvoznik , koliko znam, i oni odmah i čipuju, i zato daju garanciju. Nego, zna li neko njihov sajt, ne mogu da nadjem link, a nemoguće da nemaju ..... mislim, ako nemaju .....

Aplauz za dizanje teme iz mrtvih :wall:

U, hebote, ja pročitao 25.09. reko, to je skoro ...... strašno .... sorry ..... double sorry .....

Nazad
Vrh Dno