D
dawson
Guest
ima li smisla da se ovoc lockuje? i ako ima kako bih to mogao da uradim i na koliko ? nov sam u ovome pa ko je voljan nek mi pomogne :smash:
Dal ima smisla? Pa verovatno nema, al ja bi klokovao sigurno
Od programa RivaTuner i ATI Tool (nemoj da te zbuni ovo ati, radi i sa nV kartama). Ja vishe volim da Radim sa ATI Toolom zato shto mogu odma i da proverim dal je stabilna kartica sa onom njegovom kockom
I da probaj nekoliko ATI Toola ima 0.26 i onda 0.27 Beta 1, ,2 ,3 i 4 pa probaj sve dok ti neki ne proradi![]()
ima li smisla da se ovoc lockuje? i ako ima kako bih to mogao da uradim i na koliko ? nov sam u ovome pa ko je voljan nek mi pomogne :smash:
Ako ti znaci nesto 200 poena vise u 3Dmarku 01 onda samo napred!
Koliko se secam ,ona je vec fabricki klokovana (i to dosta) mada dzaba joj to.Ipak je ovo ofis kartica.Mada igrao sam se ja i na njoj...Kad bolje razmislim gurala je i neke zahtevnije igre sa skromnijim podesavanjima.Cak sam presao i onog tupavog spajdermena,pet dana me glava bolela od seckanja...
Ako me secanje ne vara ,max klokovi su joj bili 630/850(a fabricki je 600/800)
Mozda sam se malo zeznuo ,ja sam imao 7300GE( to je ustvari 7300LE ali fabricki klokovan).
Mozes da iskoristis find max core opciju ali ce se desiti(najverovatnije) da u jednom trenutku slika skroz pobrljavi i jedino ti ostaje dugme za reset.Bolje idi postepeno,dizes klizac pa malo vrtic kocku i sve tako...
I sta si se toliko uplasio da ne rikne nesto, pa neradis joj voltmodove...Kad popucaju teksture i sve zakove samo zviznes na reset i nema problema
.
Je li ti ovih 57C u loadu ili ne?
Mozda je malo visa ali nije nista strasno.Jel ima aktivno hladjenje i jesi li je ocistio od prasine skoro?ne oko 55 stepeni mi je graficka u winu kada nista ne radim. to je puno ?
Mozda je malo visa ali nije nista strasno.Jel ima aktivno hladjenje i jesi li je ocistio od prasine skoro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari