Šta je novo?

asus 7300 LE ima li smisla?

• Začetnik teme dawson
  • Datum pokretanja
D

dawson

Guest
ima li smisla da se ovoc lockuje? i ako ima kako bih to mogao da uradim i na koliko ? nov sam u ovome pa ko je voljan nek mi pomogne :smash:

Dal ima smisla? Pa verovatno nema, al ja bi klokovao sigurno :p

Od programa RivaTuner i ATI Tool (nemoj da te zbuni ovo ati, radi i sa nV kartama). Ja vishe volim da Radim sa ATI Toolom zato shto mogu odma i da proverim dal je stabilna kartica sa onom njegovom kockom ;)
I da probaj nekoliko ATI Toola ima 0.26 i onda 0.27 Beta 1, ,2 ,3 i 4 pa probaj sve dok ti neki ne proradi :p

Dal ima smisla? Pa verovatno nema, al ja bi klokovao sigurno :p

Od programa RivaTuner i ATI Tool (nemoj da te zbuni ovo ati, radi i sa nV kartama). Ja vishe volim da Radim sa ATI Toolom zato shto mogu odma i da proverim dal je stabilna kartica sa onom njegovom kockom ;)
I da probaj nekoliko ATI Toola ima 0.26 i onda 0.27 Beta 1, ,2 ,3 i 4 pa probaj sve dok ti neki ne proradi :p

a sta mislis na koliko bih mogao da stavim core i mem ? koliko je korisna ona opcija "find max core"?? da li da pustim da mi sam pronadje ili imas ideju na koliko da smem stavljati ?? i sta da pratim da ne bi prekorela samo temp ?

ima li smisla da se ovoc lockuje? i ako ima kako bih to mogao da uradim i na koliko ? nov sam u ovome pa ko je voljan nek mi pomogne :smash:

Ako ti znaci nesto 200 poena vise u 3Dmarku 01 onda samo napred!:D
Koliko se secam ,ona je vec fabricki klokovana (i to dosta) mada dzaba joj to.Ipak je ovo ofis kartica.Mada igrao sam se ja i na njoj...Kad bolje razmislim gurala je i neke zahtevnije igre sa skromnijim podesavanjima.Cak sam presao i onog tupavog spajdermena,pet dana me glava bolela od seckanja...:D

Ako me secanje ne vara ,max klokovi su joj bili 630/850(a fabricki je 600/800:p)

Mozda sam se malo zeznuo ,ja sam imao 7300GE( to je ustvari 7300LE ali fabricki klokovan).

Mozes da iskoristis find max core opciju ali ce se desiti(najverovatnije) da u jednom trenutku slika skroz pobrljavi i jedino ti ostaje dugme za reset.Bolje idi postepeno,dizes klizac pa malo vrtic kocku i sve tako...
I sta si se toliko uplasio da ne rikne nesto, pa neradis joj voltmodove...:DKad popucaju teksture i sve zakove samo zviznes na reset i nema problema:D.

Poslednja izmena:
ewo fabricki...
a sto se tice igranja ne igram ja toliko nego cisto ono pitao sam za clock ipak malo etod a joj poboljsam rad... NFS carbon i COD4 mi rade bez problema i nije losa grafika uopste...

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    78.5 KB · Pregleda: 80
Ako ti znaci nesto 200 poena vise u 3Dmarku 01 onda samo napred!:D
Koliko se secam ,ona je vec fabricki klokovana (i to dosta) mada dzaba joj to.Ipak je ovo ofis kartica.Mada igrao sam se ja i na njoj...Kad bolje razmislim gurala je i neke zahtevnije igre sa skromnijim podesavanjima.Cak sam presao i onog tupavog spajdermena,pet dana me glava bolela od seckanja...:D

Ako me secanje ne vara ,max klokovi su joj bili 630/850(a fabricki je 600/800:p)

Mozda sam se malo zeznuo ,ja sam imao 7300GE( to je ustvari 7300LE ali fabricki klokovan).

Mozes da iskoristis find max core opciju ali ce se desiti(najverovatnije) da u jednom trenutku slika skroz pobrljavi i jedino ti ostaje dugme za reset.Bolje idi postepeno,dizes klizac pa malo vrtic kocku i sve tako...
I sta si se toliko uplasio da ne rikne nesto, pa neradis joj voltmodove...:DKad popucaju teksture i sve zakove samo zviznes na reset i nema problema:D.

pa uplasio sam se zbog temp :) kolika je tem koju moze core ove graficke ? :) nije to svejedno koliko ja znam :banana:

Mozda je malo visa ali nije nista strasno.Jel ima aktivno hladjenje i jesi li je ocistio od prasine skoro?

ima act hladjenje narawno proveravam coolere s vremena na vreme... i nije nesto strasno prasnjav ima prasine al ne toliko da bi dizalo temp....extra malo..al eto produvacu ga sutra..

nema smisla klokovati kartice sa 64bit magistralom, batali to, samo gnjavis ionako izmucenu karticu...

Vrh Dno