- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Zanimljivo da ti je min fps veci u 1680. 
boga mi, gtx 2xx su gladni za cpu znagom, pa chak i u krizi
Ne bih se slozio, GPU snaga je presudnija za krizu - isti mi je prosecan framerate u 1280x1024 sa procesorom na 3Ghz i 4Ghz
ali nije min. fps a on je vazniji![]()
Ako je važniji onda da batalimo ovu novu generaciju kartica pa da uložimo u CPU? To što postoji scena (koja traje nekoliko frejmova) u celom demou (koja diktira min fps) i koja je zavisnija od CPU negoli od GPU ne može da podrži ovo što ti tvrdiš.
uvek je najvazniji min. fps i odrzavanje istogionako "nove" generacije kartica daju 30+ "average-max" u cen. rangu od 100 do 450 e
p.s. prodaj ti onda quada, kupi 280gtx/4870x2 i stavi athlon/e2160 sa sve plocom za 100e pa djipaj crysis![]()
Da li sam ja igde tvrdio da min fps nije najvažniji? Samo sam ti dao mogućnost da posumnjaš u to što si izjavio. Meni recimo taj min fps koji demo konstatuje ne predstavlja relevantan podatak. Izneo sam i razloge zbog kojih tako mislim. Da je više takvih mesta na kojima je cpu usko grlo pojavila bi se neka razlika u avg skoru između [email protected] i [email protected] ali je nema, avg framerate ostaje nepromenjen sa dovoljno snažnom karticom (8800GTS 512 750/1875/2200Mhz).
Crysis je mnogo kratak - nema mnogo smisla igrati igru koja traje samo 3 sata efektivno![]()
Bio je red da se opet vratim na tron i povratim prvo mesto za single kartu
Pozdrav za Nidzu:smash:
Bio je red da se opet vratim na tron i povratim prvo mesto za single kartu
Pozdrav za Nidzu:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari