Šta je novo?

Slatko sam se nasmejao.....

Vecu glupost vezanu za pc nisam u zivotu video 🙂
Ahahahah... Dobije se i upaljac, da pripale pusaci cigarete. Samo me zanima, dal je isti princip kao kod automobila ili je nesto malo modernije 😛
Bas svasta....

Prilozi

• xrayanim.gif
    xrayanim.gif
    45.8 KB · Pregleda: 273
Poslednja izmena:
Sjajna stvar za sve extremne pušače 🙂

Ипак је то ТТ...
http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2021/a2021.asp

Ову ствар бих ја преправио тако што бих уместо упаљача ставио један потенциометар за регулацију температуре грејачa који би се налазио у држачу за шољу.... Ставиш кафу а она увек на 61C... Уз то би, наравно, ишло и напајање, неки ТТ од 1,5kW...😉

Aaaaaaaa što je ovo dobro:banana:.
Ima li kod nas da se kupi da više ne jurim upaljač po sobi. Stalno kad mi treba on je van mog domašaja :smoke:.

Jos samo fale 4 tocka, motor i sediste za kuciste i eto vam zamena za auto ili trotinet. Ubacite i ovo sokocalo od grejaca....

Kakav crni sminkeraj. Fenomenalna stvar. Imam je vec duze vreme i poodavno sam zaboravio kako izgleda juriti crni kriket po zamracenoj sobi.
Da ne bude zabune ovo sa desne strane nije piksla vec drzac za case.
Za upaljac cista desetka, a drzac za case je opasna budalastina 🙂

Prilozi

• 2006-05-11_Img_1106.jpg
    2006-05-11_Img_1106.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 631
Poslednja izmena:
Gde si ga kupio?

Ову ствар бих ја преправио тако што бих уместо упаљача ставио један потенциометар за регулацију температуре грејачa који би се налазио у држачу за шољу.... Ставиш кафу а она увек на 61C... Уз то би, наравно, ишло и напајање, неки ТТ од 1,5kW...😉

Šali se ti, šali.... ali ja sam u BG-u pored onog usisivača na USB video i grejač šolje za kafu na USB 🙂

Šta je sledeće? USB električno ćebe?! :d

S obzirom da nam se računari u proseku pregrevaju, šolja bi poslužila za hlađenje sistema i dogrevanje tečnosti u njoj.

Koliko sam samo puta palio sporet da zapalim cigaretu...

Hocu da mi ovo poklone za rodj! 😀

Pa sta,I ja imam USb usisivac 😀,jos me *****avaju da sam ko Steva Zigon u Majstori,Majstori 😀

Ипак је то ТТ...
http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2021/a2021.asp

Ja mislm da u svetlu opšte brige za što manjom potrošnjom, treba da vode cevku sa CPU waterblocka ili makar hetapipe do cup holdera da ti održava kafu toplom.

Prava stvar za rodjendanski poklon ortacima (vise njih) znaci kupujem par komada 🙂

Čega? 🙂 🙂 Oš im hladiš konzerve ili greješ kafu? 🙂 🙂

ova stvar je genijalna, nemate pojma svi sho se zalite 😛

choveche, kako pre nekome ovo nije palo napamet ?

ima u gigatronu sledeca postavka item-a

1. USB Cup Heater - postolje za sholju, koje drzi kafu toplom sve vreme.

2. USB TinCan refridgerator - frizider za limenke, genijalno, od prvog ruleta kupujem ovo.

3. USB usisivach - standard, ali je jako korisna stvar za tastaturu, onima koji pushe.

@Shaddow: Pa jesi li pogledao link koji sam dao?

@Igoritza: Vidi šta sam rekao shaddow-u....

ma upaljac koji stalno gubim.. kafu i ovako pijem cold

@Shaddow: Pa jesi li pogledao link koji sam dao?

@Igoritza: Vidi šta sam rekao shaddow-u....

pa na linku vidim grijač kafe. ja 'oću da 'ladim.

@Igoritza: u gigatronu ne mogu da nađem to što si naveo, može link?

Poslednja izmena:
Uh, nema link, video sam uzivo, u gigatronu na B brdu, ako te ne mrzi, idi vidi, stoji polica sa tim "USB" ludilima, odma pored kase.

Nazad
Vrh Dno