Možete vi promjeniti rezoluciju u igri
Ja igram u 1680 x 1050 najnormalnije ali bez zvuka, strasno![]()
Kod mene sve radi najnormalnije, ali kamera i kontrole...are killing me.:smash:
Ne kapiram. Iz prvog lica sam igrao najnormalnije. Doduše ja sam kratko igrao...
grafika je opet bolja u xbox360 verziji. malo mi je falilo u amsterdamu da kupim PS3 za 340 evra (full, 2 kontrolera itd), ali sam se onda setio da nema razloga za to - zbog MGS4 i Uncharteda je glupo bacati tolike pare.
Haha koji komentarSta to znaci "opet" bolja grafika kad igra jos nije izasla za PS3, tek treba da izadje sa poboljsanim komandama, kamerom i grafikom...
Možda zato što sam iskoristio 100-megabitni net pre par dana i skinuo 720p video iz PS3 verzije, očekujući da izgleda bolje, a izgleda gore! PSbotovi uvek misle da ako izlazi kasnije, da će igra biti bolja, a izlazi kasnije samo zato što im je teško da preprogramiraju engine da radi na Cell-u.
Možda zato što sam iskoristio 100-megabitni net .
e.... bre, byMax nabices ljudima komplexe :S:
![]()
Ne znam, znam da se zove "Alone in the Dark Enhanced PS3 version"... Tacno da im je teze da rade na Cell-u (money making firmama, koji bi sa sto manje truda da izvuku vise profita) ali to vise nije slucaj ni kod takvih kompanija.. Ne verujem da si i ti u toj prichi samo zato sto nema piraterije i u svakoj prilici to iskoristis da istaknes("box razbija i ne zaustavlja se"
a sve te igre su i na PS3
)...
a ništa ne kontrolišu na BG aerodromu.
Kad bude imao bar pet igara koje želim da igram (pored MGS4 i Uncharteda, tj. kada se pojavi Heavy Rain, LBP i KZ2), onda ga možda i nabavim. Ovako je to, za nekog ko ima XB360, bacanje para!
Ovo je neka šala pretpostavljam? Na aerodromu bi prošao sa PS3 sa sobom? Aj' raspitaj se ponovo.
Ako se dobro sećam prošli put je bio tu i GT5 i još neke igre ali dobro, ko će još da sitničari![]()
Da li mi može netko poslati fajl gdje su snimljene grafičke opcije iz igre.Rezolucija bi trebala biti 1280x1024 i da su ostale opcije na high ili kako več ima.
Pitam zato jer mi se igra ruši čim kliknem pod opcijama na Display.
Filipenko lupa, ali da, u pravu si, bio je GT5, a u međuvremenu sam skapirao da nemam toliko vremena da bih se posvetio jednoj takvoj trci, makar bila i toliko fenomenalna. Previše je time consuming. Ali neka i bude i GT5, opet, sa druge strane imam 80 igara na Xboxu koje posedujem, od kojih su me bar 30 njih jako zabavile, a od njih bar 10 ima koje su fenomenalne. Evo pitajte Mazija, čovek ne može da se sastavi sa sobom od kako je uzeo Xbox. Šta bi bilo da je uzeo PS3??? Morao bi da da 1000 evra da igra sve te igre i ok, imao bi par stvarno dobrih eksluziva, ali ne bi imao leba da jede... Preskup je taj sport za Srbiju, a nisu svi igrači kao Filipenko, koji igra samo svaku 10. igru koja mu se dopadne (za ostalih 9 kaže da su ipak iste kao nešto (insert-some-oldass-game-title-here) što je on ranije igrao. Hoću bre da mogu da vidim sve što mi se iole svidi. A ne da kukam okolo kao drajver i pozajmljujem PS3 od BaneR-a na vikend. A i Feelhimpenko ima Xbox360, samo neće *sisa* da prizna...
Evo, ovo je sa high settings i ukljucenih HDR-om, pri rezoluciji 1280x1024
Ekstraktujes ova tri fajla u DocumentsAndSettings / Tvoj username / Local Settings / ApplicationData / Atari / AITD
Filipenko lupa, ali da, u pravu si, bio je GT5, a u međuvremenu sam skapirao da nemam toliko vremena da bih se posvetio jednoj takvoj trci, makar bila i toliko fenomenalna. Previše je time consuming. Ali neka i bude i GT5, opet, sa druge strane imam 80 igara na Xboxu koje posedujem, od kojih su me bar 30 njih jako zabavile, a od njih bar 10 ima koje su fenomenalne. Evo pitajte Mazija, čovek ne može da se sastavi sa sobom od kako je uzeo Xbox. Šta bi bilo da je uzeo PS3??? Morao bi da da 1000 evra da igra sve te igre i ok, imao bi par stvarno dobrih eksluziva, ali ne bi imao leba da jede... Preskup je taj sport za Srbiju, a nisu svi igrači kao Filipenko, koji igra samo svaku 10. igru koja mu se dopadne (za ostalih 9 kaže da su ipak iste kao nešto (insert-some-oldass-game-title-here) što je on ranije igrao. Hoću bre da mogu da vidim sve što mi se iole svidi. A ne da kukam okolo kao drajver i pozajmljujem PS3 od BaneR-a na vikend. A i Feelhimpenko ima Xbox360, samo neće *sisa* da prizna...
Izvinjavam se ljudima što sam smorio ovaj topik, ali morao sam da reagujem na famozna busanja u grudi oko konzolisanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari