Šta je novo?

Alone in the dark 5....

Covek je bio u Amsterdamu zar mislis da je tamo mislio o PS3-ojci,)
U kafanu pusu marihuanu....AMSTERDAMMM:smash:

Kod mene sve radi najnormalnije, ali kamera i kontrole...are killing me.:smash:

Mene kontrole iz treceg lica ubijaju u u pojam posto se mis uopste ne koristi za kretanje, okrecem se ko da mi je polomljen vrat, ubija zelju za igranjem!

Ne kapiram. Iz prvog lica sam igrao najnormalnije. Doduše ja sam kratko igrao...

igra je bar meni
boring.gif

grafika je opet bolja u xbox360 verziji. malo mi je falilo u amsterdamu da kupim PS3 za 340 evra (full, 2 kontrolera itd), ali sam se onda setio da nema razloga za to - zbog MGS4 i Uncharteda je glupo bacati tolike pare.

Haha koji komentar :) Sta to znaci "opet" bolja grafika kad igra jos nije izasla za PS3, tek treba da izadje sa poboljsanim komandama, kamerom i grafikom...

Probao sam sinoc.
Grafika je ok, zvuka ima, sto se tice price ( varijacija na temu dobrp-lose ), kontrole su uzasne. Kako je moguce da nisu uspeli da naprave drugaciji sistem upravljanja . Sve je ok dok sam bio u prvom licu, ali iz treceg je mucenje.
Poceo sam igru u 21h, a odaljio se od racunara u 03h. Za to vreme sam zavrsio 2 epizode ( oko 8 nivoa).
Upravo sam skinuo jedan save.aitd file sa neta, gde je lik postovao save posle predjene cele igre.
Jednostavno sam morao da vidim kako se zavrsava ( i odigrao poslednji save), jer sam odustao od daljeg igranja, samo zbog kontrola. Dok sklopim kombinaciju oruzja u inventaru, ubise me ko zeca.

Sta reci, osim da igra ima dva kraja u zavisnosti da li u zivotu ostavljate ili ne karaktera po imenu .....
Ne bi bilo interesantno.

Haha koji komentar :) Sta to znaci "opet" bolja grafika kad igra jos nije izasla za PS3, tek treba da izadje sa poboljsanim komandama, kamerom i grafikom...

Možda zato što sam iskoristio 100-megabitni net pre par dana i skinuo 720p video iz PS3 verzije, očekujući da izgleda bolje, a izgleda gore! PSbotovi uvek misle da ako izlazi kasnije, da će igra biti bolja, a izlazi kasnije samo zato što im je teško da preprogramiraju engine da radi na Cell-u.

Možda zato što sam iskoristio 100-megabitni net pre par dana i skinuo 720p video iz PS3 verzije, očekujući da izgleda bolje, a izgleda gore! PSbotovi uvek misle da ako izlazi kasnije, da će igra biti bolja, a izlazi kasnije samo zato što im je teško da preprogramiraju engine da radi na Cell-u.

Ne znam, znam da se zove "Alone in the Dark Enhanced PS3 version"... Tacno da im je teze da rade na Cell-u (money making firmama, koji bi sa sto manje truda da izvuku vise profita) ali to vise nije slucaj ni kod takvih kompanija.. Ne verujem da si i ti u toj prichi samo zato sto nema piraterije i u svakoj prilici to iskoristis da istaknes :) ("box razbija i ne zaustavlja se" :) a sve te igre su i na PS3 ;) )...

Poslednja izmena:
Pa svako se složio 100% da će PS3 biti jako jako ******* za programiranje od kad se znalo koji hardver ide. Može da bude zverski jak, ali treba naći ludake kojima će nindže iz Sonyja da kidnapuju porodice i drže kao taoce pod katanama da to neko isprogramira kako valja.

Ne znam, znam da se zove "Alone in the Dark Enhanced PS3 version"... Tacno da im je teze da rade na Cell-u (money making firmama, koji bi sa sto manje truda da izvuku vise profita) ali to vise nije slucaj ni kod takvih kompanija.. Ne verujem da si i ti u toj prichi samo zato sto nema piraterije i u svakoj prilici to iskoristis da istaknes :) ("box razbija i ne zaustavlja se" :) a sve te igre su i na PS3 ;) )...

Fora je u tome što sam u Amsterdamu video PS3 za 340 evra, lako sam mogao da ga prenesem u Srbiju jer sam nosio samo ranac, a ništa ne kontrolišu na BG aerodromu. A onda sam razmislio i setio se da sam dva komada ovde prodao (koje sam dobio u kompenzaciji) i da mi apsolutno ne treba fakin PS3 - ni za šta. Kad bude imao bar pet igara koje želim da igram (pored MGS4 i Uncharteda, tj. kada se pojavi Heavy Rain, LBP i KZ2), onda ga možda i nabavim. Ovako je to, za nekog ko ima XB360, bacanje para!

...a kada se bude pojavilo tih famoznih pet igara (koje su se, btw, već pojavile, ako bismo sabrali i igre za koje si do sada tvrdio da su prve zbog kojih vredi imati PS3), onda ćeš pričati da ti ne pada na pamet da uzmeš PS3 jer bi pljunuo još toliko para na originale bla bla...i tako u krug.

a ništa ne kontrolišu na BG aerodromu.

Ovo je neka šala pretpostavljam? Na aerodromu bi prošao sa PS3 sa sobom? Aj' raspitaj se ponovo.

Kad bude imao bar pet igara koje želim da igram (pored MGS4 i Uncharteda, tj. kada se pojavi Heavy Rain, LBP i KZ2), onda ga možda i nabavim. Ovako je to, za nekog ko ima XB360, bacanje para!

Ako se dobro sećam prošli put je bio tu i GT5 i još neke igre ali dobro, ko će još da sitničari:)

Nije loša alternativa iznajmiti PS3 na par puta za tih 5 igara što izlaze u četiri godine.

Nevidjeno smarate. Ali nevidjeno.

Da li mi može netko poslati fajl gdje su snimljene grafičke opcije iz igre.Rezolucija bi trebala biti 1280x1024 i da su ostale opcije na high ili kako več ima.
Pitam zato jer mi se igra ruši čim kliknem pod opcijama na Display.

Ovo je neka šala pretpostavljam? Na aerodromu bi prošao sa PS3 sa sobom? Aj' raspitaj se ponovo.

Ako se dobro sećam prošli put je bio tu i GT5 i još neke igre ali dobro, ko će još da sitničari:)

Filipenko lupa, ali da, u pravu si, bio je GT5, a u međuvremenu sam skapirao da nemam toliko vremena da bih se posvetio jednoj takvoj trci, makar bila i toliko fenomenalna. Previše je time consuming. Ali neka i bude i GT5, opet, sa druge strane imam 80 igara na Xboxu koje posedujem, od kojih su me bar 30 njih jako zabavile, a od njih bar 10 ima koje su fenomenalne. Evo pitajte Mazija, čovek ne može da se sastavi sa sobom od kako je uzeo Xbox. Šta bi bilo da je uzeo PS3??? Morao bi da da 1000 evra da igra sve te igre i ok, imao bi par stvarno dobrih eksluziva, ali ne bi imao leba da jede... Preskup je taj sport za Srbiju, a nisu svi igrači kao Filipenko, koji igra samo svaku 10. igru koja mu se dopadne (za ostalih 9 kaže da su ipak iste kao nešto (insert-some-oldass-game-title-here) što je on ranije igrao. Hoću bre da mogu da vidim sve što mi se iole svidi :). A ne da kukam okolo kao drajver i pozajmljujem PS3 od BaneR-a na vikend. A i Feelhimpenko ima Xbox360, samo neće *sisa* da prizna...

Prilozi

• IMG_0052.jpg
    IMG_0052.jpg
    498.6 KB · Pregleda: 197
Da li mi može netko poslati fajl gdje su snimljene grafičke opcije iz igre.Rezolucija bi trebala biti 1280x1024 i da su ostale opcije na high ili kako več ima.
Pitam zato jer mi se igra ruši čim kliknem pod opcijama na Display.

Evo, ovo je sa high settings i ukljucenih HDR-om, pri rezoluciji 1280x1024

Ekstraktujes ova tri fajla u DocumentsAndSettings / Tvoj username / Local Settings / ApplicationData / Atari / AITD

Prilozi

• AITD.ZIP
    8.7 KB · Pregleda: 45
Filipenko lupa, ali da, u pravu si, bio je GT5, a u međuvremenu sam skapirao da nemam toliko vremena da bih se posvetio jednoj takvoj trci, makar bila i toliko fenomenalna. Previše je time consuming. Ali neka i bude i GT5, opet, sa druge strane imam 80 igara na Xboxu koje posedujem, od kojih su me bar 30 njih jako zabavile, a od njih bar 10 ima koje su fenomenalne. Evo pitajte Mazija, čovek ne može da se sastavi sa sobom od kako je uzeo Xbox. Šta bi bilo da je uzeo PS3??? Morao bi da da 1000 evra da igra sve te igre i ok, imao bi par stvarno dobrih eksluziva, ali ne bi imao leba da jede... Preskup je taj sport za Srbiju, a nisu svi igrači kao Filipenko, koji igra samo svaku 10. igru koja mu se dopadne (za ostalih 9 kaže da su ipak iste kao nešto (insert-some-oldass-game-title-here) što je on ranije igrao. Hoću bre da mogu da vidim sve što mi se iole svidi :). A ne da kukam okolo kao drajver i pozajmljujem PS3 od BaneR-a na vikend. A i Feelhimpenko ima Xbox360, samo neće *sisa* da prizna...

A ima i dobar ram, u stilu retro igara koje su ostavile najvise traga na njegovu igracku karijeru :D

Dakle, eto, lepo barem priznaj, ne bi nikada uzeo PS3, čak ni da dođe tih 5 igara, jer bi dao 1000 evra na igre. Tako lepo reci i budi pošten, a ne da nema šta da se igra ili da je nešto krš zato što ti to nećeš da uzmeš. Ja igram svaku igru koja mi se dopadne, a ne pada mi na pamet da odigravam svaku igru koja iole valja. Sa druge strane, ti kažeš za svaku igru koja iole valja da je vrh i da si je odigrao, iako je ili ni ne odigraš već samo vidiš. Uostalom, nisi ti igrao Alone in the Dark, već tvoja žena...

XB360 sa slike ionako nije moj i ti to vrlo dobro znaš, ali dobro...Za mesec dana koliko sam ga mogao koristiti, 15 dana sam proveo igrajući MGS4, a ostalih 10 Oblivion GOTY za PS3 i demoe za PS3. U XB360 je ušlo 3 naslova i najdalje sam odmakao u Lost Odyssey-u, gde sam prešao 1 od 4 diska. Valjda bih igrao nešto, da valja i da već nisam odigrao na PCju.

Izvinjavam se ljudima što sam smorio ovaj topik, ali morao sam da reagujem na famozna busanja u grudi oko konzolisanja...

Izvinjavam se ljudima što sam smorio ovaj topik, ali morao sam da reagujem na famozna busanja u grudi oko konzolisanja...

Pusti ih neka misle o konzolama to sto misle.
Nije vredno trosenje zivaca.

Vrh Dno