E, svaka tebi cas`, kad` tako dobro spikas engleski, e, ***, sta bih ja dao da to znam tako dobro kao ti...verovatno i sleng razvaljujes, pogotovo onaj crnacki iz New Orleansa i Chicaga...
Usput, kako pratis na engleskom onih 28% filmova na HBO koji nisu na tom jeziku?
Meni treba HBO za babu a ona i nije baš dobra sa engleskimPreneću joj poruku o usavršavanju
![]()
Ma nisam mislio da se svadjam, poenta je u sve vise crnackog i svakojakog slenga u njihovim filmovima, tako da ti skolsko znanje ne pomaze mnogo ako nisi tamo ziveodaj nije mi do svadje.. pisem vec u nekoliko postova da ne pratim HBO ali cudno mi je da ne moze da se prati bash toliko .. ja nisam imao problema skorije sa razumevanjem to je bila sustina a ne da se hvalim bilo cime i budem zajedljiv prema bilo kome..zao mi je ako se neko pronasao.. btw..super za tih 28% oni sigurno nisu iz Hollywood produkcije sto je za pohvalu.. a super i za informisanost o 28%, fali ljudi na forumu sa dobrom predznanjem.. bitno je da se usavrsavamo..i u informisanosti i u znanju engleskog.. cheers peace..
Zašto da ne čita titlove? Kao da je to neka nauka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari