- Učlanjen(a)
- 02.02.2003
- Poena
- 349
Bezglavi moronu zdravko to sto je boris rekao - Dobro je brate, ok, X360 je bolji-to je bilo sa velikom dozom cinizma i ja sam to shvatio i jednostavno sam mu rekao da znam sta je tehnicki naprednije(ps3) ali isto tako znam sta je korisnije trenutno za igranje(xbox). To ti je kao mercedes cl630amg i redovan mercedes c klase. Cl je bolja stvar ima zver od motora ali ti brate ako nemas para dzabe za gorivo dzaba ti taj cl kada trosi 15 litara benzina dok ces se sa c klasom nauzivati i u luksuzu i u sportskim performansama u puno vecoj meri jer trosi 8 litara i moci ces da ga vozikas koliko hoces. Ako ne shvatas sta da ti kazem brate glup si.
U svakoj zemlji gde postoji piraterija popularniji je xbox ali nasa zemlja je puna pacenika koji zele da imaju nesto najbolje. To ti je ono da moja kuca bude veca od komsijine
AAAAAHHHAAAA, kakav lik, pa ono sto napisah bezglavi bot, to se odnosilo na Borisa ne na tebe, jer si ti napisao da ne mislis da je Xbox bolji, na sta je on napisao: "ma ajde sad jos kazi da je xbox bolji".
Au brate nije tebi cista glava
Samo ti cuti majketi.. Video sam sta je napisao, ali je ocigledno da je NJEMU X360 bolji, to sam hteo da kazem... jer je promenio pricu za 360 stepeni (ju, kakva igra recima)...
Sto da cutim. Tako je izgledalo. Sad sto ti volis engimatiku, pa volis da se igras recima :d, ***.
Izbor je jasan, ili PC ili PS3, ili oba, nema tu mesta za vasljivi Xbox :banana:.
E sad ko oce samo konzolu, taj treba da proceni koliko planira kvalitetnih (relativna stvar) igara da odigra, ako ce da odigra sve sto izadje, za njega je Xbox, a ako oce samo remek dela da igra, onda je za njega PS3 (mada ce ta remek dela da predje za 2-3 nedelje, pa ce onda da voza zmaja ostatak godine :-devil-
Poslednja izmena: