Da ne otvaram novu temu interesuje me dok je laptop na punjacu da li treba vaditi bateriju?
Da ne otvaram novu temu interesuje me dok je laptop na punjacu da li treba vaditi bateriju?
Da li sam našao koristeći pretragu: pa zavisi, eto vidiš za trajanje baterije jesam. Jeste da sam ja postovao u tim temama, ali brate, kucaj ključne reči i brzo čitaj postove, šta da ti kažemPazi da te zaboli glava od tolikog udaranja u zid,vidim da skoro u svakom postu koristis taj emotikon.A sad kazi molim te iskreno da li si nasao nesto na ovom forumu koristeci pretragu?Ja obicno otkucam u pretrazi ono sto trazim a izbaci mi nesto sasvim deseto a ono sto trazim obicno nadjem tako sto citam sve teme u okviru neke oblasti.za pocetak nemoj da se nerviras,stani na loptu,ovde smo da se pomazemo ako sam nekog povredio izvinjavam se,sory.Pozdrav
Znaci da zaboravim na igranje novih igara na laptopu sa 8600gs grafickom, 2gb rama, i Core2duo procesorom? Bedak
Dal neko zna kolko su losije performanse u odnosu na desktop konfiguraciju sa istim hardverom?
pitas nas kakva ti je graficka? E ***. A komp ce da eksplodira ako probas? za igranje novih igara nije svakako kao ni jedna za laptop za razumne (i manje razumne) pare. Fifa manager bi tebalo da radi nekako..pristojnikavo ali ne ocekuj cuda.A kakva je grafa x2300 ? sad imam lap sa njom,radi mi battlefield 1942 na high,da li uopste da pokusam neke novije igre (ne bih bas na low,ali na medium bih se igrao tipa fifa manager...) ili je to ipak previse za ovu graficku?
A kakva je grafa x2300 ? sad imam lap sa njom,radi mi battlefield 1942 na high,da li uopste da pokusam neke novije igre (ne bih bas na low,ali na medium bih se igrao tipa fifa manager...) ili je to ipak previse za ovu graficku?
msi ex600 sa 8400m karticom, 2 gb rama, 5400rpm hard, igram se lepo. 60fps COD 4 na medium detaljima, crysis na low 50 fps, stare igre(oblivion i u nazad) rade fino na high. E sad mozda zato sto nisam hardkor gejmer, al meni je to ok, ne treba mi bolje.
Laptop i igranje? E to je tek skup sport.
Imam utisak da laptop nije platforma za hardcore gamere i verujem da nikada nece da se priblizi desktop masini.
Da su lapovi predviđeni za igranje, koristili bi ih na velikim igračkim turnirima. Bilo bi im daleko lakše da raspakuju laptopove nego gomilu skalamerija u vidu desktop kućišta, monitora, tastatura, miševa i sl. Ali nisu. Ako izuzmemo performanse (gde čak i najjači ultra skupi modeli piju po pi*ci od osrednjih desktop mašina) tu su još i periferije. I najobičnija Genius Comfy Keyb je bolja nego bilo koja tastatura na laptopu, o zvuku i zvučnicima neću ni da govorim, a ni ekrani ugrađeni u lapove ne mogu da se mere sa standalone modelima. Razliku u hardovima bi bilo sramotno i da napomenem. Drugo, desktop mašinu možeš da upgrejduješ. Možda će tvoja grafika da vredi 140 umesto 240 evra kroz 6 meseci, ali i dalje je lakše zameniti grafiku negoli ceo laptop. Plus što sa novom grafikom dobijaš potpuno nov ugođaj u igrama (jer je to najbitnija stavka danas u gejmingu). Lap kad kupiš, tu si se i zakucao. Upgrade istog je mlooogo skup sport. Treće, ni jedan lap ne može da tera najnovije igre u native rezoluciji ekrana koji poseduje u iole pristojnijim podešavanjima. Baš bih voleo da vidim da 8600GS u COD4 izgura pri medium podešavanjima 1600x1050.
Sve u svemu, gaming lapovi su za fensi tipove koji verovatno nose i fensi telefone, brand odeću i koji izlaze po fensi kafićima. I naravno kojima nije problem da sve to plate.
Još jednom da naglasim - za pare jednog gaming laptopa (u pravom smislu te reči) možete kupiti solidan laptop, gaming desktop i pride XB360. Bar sam ja to uradio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari