Kupio sam panasonic th-42pv70p i prezadovoljan sam za sada. Kontrast i ostvetljenje drzim na pola i cak mi je i dovoljno tako. Imam jedno pitanje i molim da mi neko iz iskustva kaze. Nemam burn in problema, ali primetim da kada stavim cisto crnu sliku vidim sa male udaljenosti jedva vidljive fleke od svega sto sam gledao u toku dana (logo od eurosporta recimo, pa obn, mesto gde su bili titlovi od filmova...) i jedan program mi ostane upaljen i po nekolko sati. To mi uopste ne smeta sada, ali bojim se da ne ostane zauvek, ili da postane vidljivije. Kakva su vasa iskustva sa tim i da li ima razloga da se bojim ili je to normalno? Da li je moguce da dodje do burn in-a od logoa, ako se na svakih 15 minuta pustaju reklame i kanal iskljuci logo (to je tako na vecini kanala)
Znam da ne valja da se ostavlja ono sivo pored ekrana kada menjam aspect ratio na 4:3 ili 16:9, ali da li takodje smeta kada gledam divx ili dvd i ostavim ga da bude malo crnog iznad i ispod slike posto ne volim izduzene ili debele face pa zato ostavim original aspect ratio?
Kakva je uloga opcije power save? Ne vidim nikakvu razliku kada ukljucim ovu opciju.
Izvinjavam se ako su glupa pitanja, znam da je bilo puno reci o ovome i sve sam detaljno procitao, ali nisam nasao konkretne odgovore na ova pitanja, hvala.