Šta je novo?

amiga 500 1MB

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako se sve to u vezi Amige radi sa ljubavlju,zasto je ne poklonis nekome "ko ce da je pazi" ?
A za komercijalni pc pljuni pare,jer tu ljubavi nema :)

na primer tebi:d rekoh ti da je postujem suvise da bi je dao za dz. uostalom 70 e nije neka cifra zato ne budi stipsa vec ponudi 90 e:smoke: za ovo predivno parce hardwarea;)

na primer tebi:d rekoh ti da je postujem suvise da bi je dao za dz. uostalom 70 e nije neka cifra zato ne budi stipsa vec ponudi 90 e:smoke: za ovo predivno parce hardwarea;)

Pa nisam ja Donald Trump,nemam para za bacanje.Moja cena je 35,pa da se dogovorimo,da se nadjemo negde na,sta znam .......... 35 :)

Pa nisam ja Donald Trump,nemam para za bacanje.Moja cena je 35,pa da se dogovorimo,da se nadjemo negde na,sta znam .......... 35 :)

nemoj posle, kada budes hteo da kupis, da ja budem kriv sto amiga kosta 150 e:zgran:...

P.S. i jacanje dinara ti ide na ruku i sve ostalo...i opet se neckas....

Poslednja izmena:
Ako imas 100 ispravnih disketa,dacu ti 50e.
Posteno ?

Ako imas 100 ispravnih disketa,dacu ti 50e.
Posteno ?

opet ti o kvantitetu a ova retro prica je o kvalitetu :wall:

vidim da polako uvidjas realnu cenu ali jos uvek nije blizu.

Ovo je prava amiga huane, ispod kucista koje je od kvalitetne plastike su pravi delovi ploca, chip set i sl. tome made in w germany...nije samo papirni model napravljen da izgleda realisticno....i...uz to radi! ko nova!:d

opet ti o kvantitetu a ova retro prica je o kvalitetu :wall:

vidim da polako uvidjas realnu cenu ali jos uvek nije blizu.

Ovo je prava amiga huane, ispod kucista koje je od kvalitetne plastike su pravi delovi ploca, chip set i sl. tome made in w germany...nije samo papirni model napravljen da izgleda realisticno....i...uz to radi! ko nova!:d

Nista tvoja nije kvalitetnija od moje,a sto se tice cene ja sam ponudio i vise od realne,a ta realna cena je,po meni,30-35e.
I da platis troskove prevoza.
Nema nista od tvog procesora :)

au pa ovo postaje prava sapunica!!! : ), sada ce da dodje kasandra i da ponudi 60!!! : )

pa sta cekas???? tesko da ces dobiti vise od 70, pa meni si je nudio za 50 kada je pocelo sve ovo???

pa sta cekas???? tesko da ces dobiti vise od 70, pa meni si je nudio za 50 kada je pocelo sve ovo???

ne cekam nista treba da se javi lik i dodje po amigu...ja ne zurim nigde... sto se mene tice i nemora se prodati...

apsolutno je nekorektno ovako ubedjujivati coveka koliko vredi njegova roba.

Slazem se sa mipkom, zato je thread zakljucan.

exste, u buduce koristi sobu mali oglasi (uz sva pravila koja tamo vaze) za prodaju (retro) hardvera..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno