dag
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.11.2006
- Poena
- 375
amiga i oprema + diskete + gainward 7600gs/256/silent = gigabyte 9600 gt /silent
amiga 512+512/silent :d
šteta što je orange prodao onu svoju a500 za 100din
amiga i oprema + diskete + gainward 7600gs/256/silent = gigabyte 9600 gt /silent
amiga 512+512/silent :d
šteta što je orange prodao onu svoju a500 za 100din![]()
Stace kome taj gainward 7600gs???? to vredi manje od ovog mog zotaca a on nevredi nista!!
ma shvatam ja to, nego interesuje me otkud sad ti 7600 i 9600 u jednacini koja je pocela sa jednom promenjivom a to je amiga 500 i njena prodaja?
Znaci spustio si cenu na 90 eur,... siroko...
Smesno je sto ce ta graficka za 8-10 meseci vredeti 35-40e, a ti ces i onda moci da dobijes iste pare za amigu... ako ne i vece...
Ja dajem 30e i placam postarinu.
Moze i 35,plafon.
huane kv-e ako budes dovoljno strpljiv mozda cena i skoci...:zgran:
nemoj pogresno da shvatis ali ovo je prava amiga a ne od kartona!
ma ne razumem se ja u old timere... ali za karticu sam siguran da ce da vredi manje...Za a500? 70e? teško... vrlo teško.
Ja samo kazem moju ponudu,malopre mi je iz Subotice stigla 1200 sa 8mb fast i fpu-om,pa po njoj gledam cenu,jer sam za nju dao 100e.
I plasticna je,nije kartonska.
Kako se ne kupuju zbog performansi,pa da mi nije 68030 kartice i dodatnog ram-a mislis da bi mogao
da ti kucam ove poruke ???
Jesi baš siguran da imaš 030 a ne ec020?![]()
Aha. Sad razumem.on ima blizzarda na svojoj staron a1200 a ne na ovoj sto je dobio,
ako mislis da performanse ne formiraju cenu zasto apollo 630 kosta 300-500eura kada se pojavi na e-bayu, jeste on redak ali poenta je kada ga stavis na a600 ona postaje brza od a3000, i postaje upotrebljiv racunar u danasnje vreme,
ko kupi a500 ili bilo koju amigu pokusace da uradi nesto sa njom, nece je okaciti na zid za ukras...
E dajte ljudi... retro je retro... ali da neko u danasnje vreme aktivno koristi komp iz '90, zasto?on ima blizzarda na svojoj staron a1200 a ne na ovoj sto je dobio, ako mislis da performanse ne formiraju cenu zasto apollo 630 kosta 300-500eura kada se pojavi na e-bayu, jeste on redak ali poenta je kada ga stavis na a600 ona postaje brza od a3000, i postaje upotrebljiv racunar u danasnje vreme, ko kupi a500 ili bilo koju amigu pokusace da uradi nesto sa njom, nece je okaciti na zid za ukras...
Ja npr nema pare za pc pa zato i koristim Amigu
QUOTE]
slazem se sa tobom. ja upravo o tome pricam da amigista ima viseslojnu motivaciju za posedovanje,bavljenje i sl. tome amigom. Ipak sve se to radi iz ljubavi jer cak i A4000 koja operativno moze da funkcionise u danasnjem informatickom drustvu ipak je limitirana mogucnostima i to prilicno daleko iza prosecnih danasnjih konfa. Ono sto se nemoze zameniti tu jer taj feeling, osecaj pripadnosti ili posebnosti, hobi i autenticnost svega. Pravom amigisti je to kao san koji zivi.
ja nisam toliki poznavalac amige da bih bio u stanju da je sklapam rasklapam (sto nikada nisam radio) ali je podjednako volim kao sto ne volim ovaj duh komerciajlizma koji si pomenuo.
Meni uspomene leze u secenju prevashodno a obzirom da nisam amiga hardwerash zato prodajem svoju...jer cuci u kutiji neiskoristena a funkcionalna je 100%. Ipak meni moja amiga znaci i iz postovanja prema njoj ja formiram neku svoju cenu. Nisam trgovac i ovo je jedini retro deo koji ikada prodajem ili sam prodavao. Osim toga prodajem ga ovde na benchu jer bih voleo da moja amiga ode nekom u ruku koji ce je iskoristiti za nesto, posvetliti je upotrbljivoscu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari