Šta je novo?

Gigabyte (i sve ostale) 4850 - prvi utisci

evo, konacno ubacih sve ovo, jos sutra samo da roknem jace napajanje, pa ce biti malo testiranja......... :)
maticna ploca je bruka, vise me je odusevila od grafulja... hehe

Prilozi

• IM006256-a.jpg
    IM006256-a.jpg
    226.8 KB · Pregleda: 183
e koliko je dugacka ova kartica i koje je min napajanje koje bi bilo dovoljno za nju i neki c2d procesor?

e koliko je dugacka ova kartica i koje je min napajanje koje bi bilo dovoljno za nju i neki c2d procesor?

evo ti za poredjenje, moj stari gainward 7600gt i ati...jedva sam ga stavio pomerao sam hardove..

Prilozi

• DSC00012.JPG
    DSC00012.JPG
    105.6 KB · Pregleda: 162
Poslednja izmena:
resio sam pitanje napajanja... stize ujutru...... CM real power 1250W..... pa da onda probamo sta kaze ova masina.......

mnogo..... morao sam da sednem na stolicu...... ali sta je tu je......

resio sam pitanje napajanja... stize ujutru...... CM real power 1250W..... pa da onda probamo sta kaze ova masina.......

Odlicno napajanje, ali nazalost nije modularno.
Ako imas to kuciste iz potpisa Xaser Wingo, imaces velike muke da to lepo spakujes unutra.
Bolje da si uzeo neko modularno poput ovih : CM M1000 ili Corsair HX1000 ili CFT-1200G-DF ili Gigabyte Odin 1200W..

Najbolje je da sad uzmes i neko CM kuciste poput Stackera 820/830 ili Cosmosa. ;)

Poslednja izmena:
pa da sad jos samo da uzme novo, vece kuciste :p

cosmos i stacker stoje po metra od mene, mogu da biram............

Odlicno napajanje, ali nazalost nije modularno.
Ako imas to kuciste iz potpisa Xaser Wingo, imaces velike muke da to lepo spakujes unutra.
Bolje da si uzeo neko modularno poput ovih : CM M1000 ili Corsair HX1000 ili CFT-1200G-DF ili Gigabyte Odin 1200W..

Najbolje je da sad uzmes i neko CM kuciste poput Stackera 820/830 ili Cosmosa. ;)

I da uzme jos jednu flasu vinjaka (kad iskoristi onu prvu).:shock::-devil-:

Duplu (flashu) :)

cosmos i stacker stoje po metra od mene, mogu da biram............

Dobro je da mozes da biras jer u Wingoa ti ta hobotnica sigurno nece stati.
Kuciste samog napajanja staje bez problema jer je Wingo prilicno dugacak, ali citav buzir nakacenih kablova nema sanse da se spakuje unutra pogotovo pored GTXa 280 koji ti preseca kuciste na pola.

CM 1250 sa "svojim kracima":

Siroti Wingo prazan:

prvo hocu da isprobam ove dve 4870 u CF, posto me yoti ubedjuje da su azdaja..... pa tek onda 280tku....., ali svakako ce biti guzva u kucistu.........

lol vi niste normalni :D

Nego da se vratimo malo na 4850. Dobih 20,490 u 3DMark06 sa 2x 4850 CF. Samo sam sa 3.6GHz povecao na 3.8GHz cpu. Kartice drzim na 650/1050 obe jer ako stavim npr. 690/1100 dobijem malo manji skor u 3DMarku.

Odradio bih i Crysis test, ali mi nista ne vredi s obzirom da sam mu stavio DX10 look u setovanjima za high pa dobijam mnogo manji FPS sad u odnosu na "stvarna" high podesavanja od ranije.
Evo, npr. sad na Very High dobijam
1280x1024, no AA - min:19.72 / avg:33.63 / max:39.12 (Crossfire)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno