e koliko je dugacka ova kartica i koje je min napajanje koje bi bilo dovoljno za nju i neki c2d procesor?
...jedva sam ga stavio pomerao sam hardove..
resio sam pitanje napajanja... stize ujutru...... CM real power 1250W..... pa da onda probamo sta kaze ova masina.......
mnogo..... morao sam da sednem na stolicu...... ali sta je tu je......
resio sam pitanje napajanja... stize ujutru...... CM real power 1250W..... pa da onda probamo sta kaze ova masina.......
Odlicno napajanje, ali nazalost nije modularno.
Ako imas to kuciste iz potpisa Xaser Wingo, imaces velike muke da to lepo spakujes unutra.
Bolje da si uzeo CM M1000 ili Corsair HX1000 ili CFT-1200G-DF.
Najbolje je da sad uzmes i neko CM kuciste Stackera ili Cosmosa.![]()
A sramota da ima dva bedna CPU-a![]()
Odlicno napajanje, ali nazalost nije modularno.
Ako imas to kuciste iz potpisa Xaser Wingo, imaces velike muke da to lepo spakujes unutra.
Bolje da si uzeo neko modularno poput ovih : CM M1000 ili Corsair HX1000 ili CFT-1200G-DF ili Gigabyte Odin 1200W..
Najbolje je da sad uzmes i neko CM kuciste poput Stackera 820/830 ili Cosmosa.![]()
... ti izaberi cosmoscosmos i stacker stoje po metra od mene, mogu da biram............
cosmos i stacker stoje po metra od mene, mogu da biram............
prvo hocu da isprobam ove dve 4870 u CF, posto me yoti ubedjuje da su azdaja..... pa tek onda 280tku....., ali svakako ce biti guzva u kucistu.........
ali posto vise naginjes nv da das prednost gtx280 i nju prvo probas?:-devil-:
video sam i saamNema sta GTX po perfomansama da trazi pored 4870-ki u CF-u :trust:
:wave:
Nema sta GTX po perfomansama da trazi pored 4870-ki u CF-u :trust:
:wave:
lol vi niste normalni![]()
napravicete jos i alkosa od mene.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari