Šta je novo?

xbox vs ps3 [split iz xbox elite teme]

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ_5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znamo, svi lijemo suze zbog Sonyevog povlacenja sa trzista konzola i odlazak u vode 3rd party publishinga, odluku koju ce Kaz sutra da objavi na vanrednoj press konferenciji...
Sony is doomed.
eod

Gruja je ovo rekao ironično🙂. Poznajem ga lično, jedva čeka God of War 3😉.

Tako je gorane druze😀 inace svako ko je igrao 1 i 2 deo zna da treci nece biti los i nece biti nigde sem na PS3:S:

dpbdy8.jpg

Zašto se kače Karleušine slike na gejmerskom topiku?

Da pitam ja tebe nesto Driveru. Ti si prognozirao nekakav ogroman broj ekskluzivnih i inovativnih igara za PS3, nekakve 1080p rezolucije u 60fps jer sve ispod "secka" sahranjivanje XB360 i sl. (imam ja sve to sacuvano). Kakve veze ima sto je MGS4 isto cetvrti dio neke igre kada je ista vrhunska? Na sta je Sony spao, na jednu FPS igru sledece godine i platformu sa editorom nivoa.

Ako pogledamo shta si ti prognozirao, PS3 ne bi trebao da postoji, a igre za PS3 su trebale da koshtaju 120e, jel si to zaboravio vec (imam i ja sachuvano), pa sad uporedi ko je imao blize prognoze. Prognoze su jedno, i svako tu moze da pogreshi, ali drugo je ici u toliku krajnost i prognozirati totalno nemoguce stvari shto si ti radio non stop, i na sve to josh lupetati o poznatim stvarima za koje mozesh informacije naci na netu, shto ti radish tri godine vec.

I nikada nisam rekao da ce PS3 da ima ogroman broj ekskluzivnih i inovativnih igara, vec da ce ih imati vishe od microsofta, koji posle 3 godine jedva ima par ekskluzivnih, i nijednu inovativnu.

Poslednja izmena:
Pa PS3 ima dosta ekskluzivnih igara a bogami i inovativnih. Da li se vama sviđaju ili ne ja ne znam ali meni su odlične bile (a da su donele nešto novo) i LAIR i Folklore i Uncharted, bogami i Ratchet & Clank (ovde se ograđujem jer je to već izlazilo ali sam ja prvi put igrao). MGS4 je doneo dosta dobrih stvari...

Assassins creed je skroz drugaciji tip igrice u odnosu na mgs tako da moze da se meri samo razlika u ceni nista vise🙂

Greota da tema zamre. Evo jedne teme za razmišljanje.

Ako je PS3 na nešto više od 15.5 miliona sa poslednjim mesecom, a Xbox 360 na oko 20 miliona, koliko ima "aktivnih" konzola? Znajući koliko se XB360 konzola pokvarilo, defektnost, da su imali čak 33% reklamacija dok nisu izbacili novi model sa 65-nm CPUom (a do tada se prodalo 12.5 miliona), da li možda već sada ima više aktivnih PS3 konzola od XB360?

Begin! :d

Zavisi, mozda su ih popravili pa menjali druge pokvarene konzole 🙂.

Greota da tema zamre. Evo jedne teme za razmišljanje.

Ako je PS3 na nešto više od 15.5 miliona sa poslednjim mesecom, a Xbox 360 na oko 20 miliona, koliko ima "aktivnih" konzola? Znajući koliko se XB360 konzola pokvarilo, defektnost, da su imali čak 33% reklamacija dok nisu izbacili novi model sa 65-nm CPUom (a do tada se prodalo 12.5 miliona), da li možda već sada ima više aktivnih PS3 konzola od XB360?

Begin! :d

Haha, pa Xbotovi nece da priznaju ni da se X360 kvari nishta vishe od normalnog 🙂

Gle cuda, PS3 lead platforma u EA-ovoj igri 🙂

untitled-1.jpg

Raduje me da su se konacno uozbiljili, pogotovo sto od ovog naslova dosta ocekujem..

Haha, pa Xbotovi nece da priznaju ni da se X360 kvari nishta vishe od normalnog 🙂

Pa onaj kome se Xbox nije kvario ce to tvrditi. To je tako "normalno".
Kao sto se VI trudite da prikazete PS3 kao bezgresnu spravu za igranje, i na bilo koju kritiku (za konzolu ili igre na njoj) odgovarate kontraofnazivom na drugu platformu, ne zeleci da uocite bilo kakve argumente...

Pa onaj kome se Xbox nije kvario ce to tvrditi. To je tako "normalno".
Kao sto se VI trudite da prikazete PS3 kao bezgresnu spravu za igranje, i na bilo koju kritiku (za konzolu ili igre na njoj) odgovarate kontraofnazivom na drugu platformu, ne zeleci da uocite bilo kakve argumente...

Ne gledaš širu sliku. 🙂
Motivi su ovde čisto humanistički, greota da tema zamre. 😀

Poslednja izmena:
Dobio RROD,popravio ga za 15 min i idemo dalje 🙂
Ushtedeo sam 50e kojih cu da bacim na zene i kafane...:bottle:

Hahahaha, Microsoft ce uraditi sve kako bi nam izvukao i poslednji dinar iz dzepa 😛

Ovaj nije imao zhivaca 😀

[izvinjavam se za manji offtopic]

Koliki je procenat crkavanja lasera kod PS3, taj kvar se cesto pominje po forumima. Znam da je Driver tvrdio da je kod PS2 uzrok piraterija, sto je uzrok kod PS3

Koliki je procenat crkavanja lasera kod PS3, taj kvar se cesto pominje po forumima. Znam da je Driver tvrdio da je kod PS2 uzrok piraterija, sto je uzrok kod PS3

Ne znam, zamoli Universe-a/Ultima/xxxandera da iskopa neki VGchartz ili tako nesto 🙂 Najcesci uzrok kvara lasera je kada se zakuca neka igra a ti ugasis PS3 na onaj prekidac pozadi koji prekida struju, jer se Blu-ray laser i dalje vrti kada se igra zablokira i gasenjem na prekidac moze da umre laser... To sam procitao na vise mesta da je najcesci uzrok kvara. Da ne bi do toga doslo, u slucaju blokiranja treba drzati dugme za paljenje da se normalno ugasi konzola.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno