studiovpc
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2003
- Poena
- 650
e vidis to mi nije palo na pamet ajde probacu popodne pa cu da javim kako je prosloi cvrcanje
pa ako instaliras driver only onda nemas vpu recovery... zar ne ?
e vidis to mi nije palo na pamet ajde probacu popodne pa cu da javim kako je prosloi cvrcanje
pa ako instaliras driver only onda nemas vpu recovery... zar ne ?
Vista (32/64) has its own functionality like VPU Recover. So even if you disable ATI's VPU recover, Windows itself will restart your video driver
evo ovako stoje stvari probao sam i samo driver da ostavim bez ccc i sve je isto u stvari igra uvek pukne samo kad zavrsim neki event znaci odvozim 1 i 2 trku i odmah posle pukne, bilo koja trka znaci... izgleda da je ovo problem u losem narodnom leku... ne znam vise u cemu je stvar a bas mi se igra igrica... no tu je i DMC4 da utoli zedj za igranjem hehhehe
DALI JE NEKO NASAO RESENJE ???
Sveza instalacija WinXP SP3, Novi CCC 8.7. Grafika PowerColor 4850, kreiran profil u CCC i temperatura spustena na "pristojnih" 55 stepeni, u igricama ide na oko 75 stepeni. Takodje u CCC iskljucen taj famozni VPU Recover. Nista ne pomaze. Igrica iskace na desktop vec u toku prve voznje. Da li ima pomoci u vracanju na stariji CCC, da probam 8.6. Ili neko drugo resenje???
Mozda ponovna instalacija OS-a Vista. Nemam pojma. Napominjem da sigurno nije problem u nekom drugom delu hardvera jer sam do juce imao u masini nVidia 8800GTS 320MB. i radio je bez problema (istina bio je instaliram OS Vista na masini)...
Upravo sam formatirao disk, instalirao WinXP SP2, stavio prethodnu verziju drajvera i opet nista. Sto je najinteresantnije, ovaj put mi fazon sa profilom CCC za ubrzanje speed fan-a nije prosao, naime kartica potpuno ignorise moje kreirane profile sa povecanim brojem obrtaja. Temperatura se vratila na dobro poznatih 80 stepeni. Na RIVA TUNER uopste ne reaguje, cak ni posle reinstala riva tuner ne prepoznaje karticu tako da ne mogu da iz nje eventualno ubrzam hladjenje.
Ima li nesto slicno rivi, sto moze da se iskoristi za podesavanje speed fan-a???
Od GRID-a cu izgleda morati do daljnjeg da dignem ruke. Ostaje samo alternativa u vidu instalacije Viste, da probam i to....
Proveri da li ti je ukljucen ati overdrive...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari