Šta je novo?

Pretnje iz Telekoma

To i nije daleko od istine.[...] a naravno da se ne odnosi na privatne snimke samo zato sto su u DivX formatu.
Pa onda je totalno daleko od istine. Daj se dogovori sam sa sobom. Na početku pasusa tvrdiš jedno, na kraju suprotno, i pritom ne primećuješ da jedno s drugim logički nije saglasno,

Pa onda je totalno daleko od istine. Daj se dogovori sam sa sobom. Na početku pasusa tvrdiš jedno, na kraju suprotno, i pritom ne primećuješ da jedno s drugim logički nije saglasno,
Sto bi moralo da bude saglasno jedno sa drugim? Sa sopstvenim snimkom mozes da radis sta hoces, sa tudjim ne mozes. Jedino ako ti mislis da su advokat i tuzilac diskutovali o tehnickim detaljima privatnih snimaka sa letovanja. Koristeci tvoju argumentaciju moglo bi se tvrditi da je dozvoljeno umnozavati i prodavati holivudske filmove, jer je to dozvoljeno sa svojim privatnim snimcima.
Ako se govori o tudjim autorskim delima (konkretno o filmovima), onda je prebacivanje tog filma iz jednog formata u drugi (narocito ako je manje kvalitetan) zabranjeno bez saglasnosti autora.

A šta je to videogram? :trust:

meni isto stiglo od euneta abuse mail da krshim autorska prava jer je sestru mrzelo da nadje u moru diskova - heroes of might and magic 3 pa je ukljuchila tako malo torent : ))))))))))))

i eto..kazhu mi da su ljudi "padali" i za quake koji je josh stariji od heroja..znash kako sam se potresao...sav bridim i chekam da me tuzhe

muahahaha

nece da te tuze ali ako eunet pritisnu - ode tebi ADSL :)

Koristite PeerGuardian i mogu da vam ... pod prozor ;)

upravo to

bash sam hteo da ga metnem u download ..na visti josh uvek ne radi ali za xp je besprekoran !

peer guardian 2 i to je to !

nije tacno. pogledajte u onoj drugoj temi o spijuniranju. meni su lepo objasnili da se covek ne moze uzdati u peer guardian-a...

Ne moze se uzdati ali je u svakom slucaju bolje imati ga ;)
Inace ima neka test verzija PG-a za Vistu 32bita, dok na Visti x64 sp1 iz dobropoznatih razloga ne radi...

Link

Poslednja izmena:
Čemu to kad PeerGuardian, otkako su se posvađali sa Ereminijem, nema svoje liste nego koristi BlueTack liste, tj. iste one koje skida BlocklistManager. Čemu Blocklist kad te iste liste automatski može da skida i PeerGuardian?

Poslednja izmena:
Phoenixlabs liste postoje već skoro dve godine, ali su bile u Beta fazi i download nije bio moguć. U tom, ne baš kratkom periodu, Bluetack liste su bile ne samo default, nego su postale i standard. Sad su, očigledno, konačno omogućili i download Phoenixlabs listi. U svakom slučaju, bitno je da za Bluetack liste nema potrebe koristiti Blocklist Manager, pošto PeerGuardian može da ih skida automatski. Nema prepreke da se koriste istovremeno i Bluetack, i Phoenixlab i bilo koje druge liste u odgovarajućem formatu.

Edit: sad sam pogledao, mada piše "Phoenixlabs" u linku, to je Bluetack lista, ista kakvu dovlači i Blocklist Manager:

http://iblocklist.com/list.php?list=bt_level1

Dakle, izgleda da od Phoenixlabs listi i dalje nema ništa. Zapravo, postoji lista za download na:

http://peerguardian.sourceforge.net/lists/p2p.php

ali nije jasno koliko je ta lista ažurna, niti da li je to nešto upotrebljivo.

Ali, postoji ovde nešto što je meni baš zanimljivo:

http://iblocklist.com/lists.php

Obratite pažnju na United States listu. Ako se u torrent programu blokiraju sve IP adrese iz USA, možda još i iz Britanije, kako da vas uhvate oni što motre P2P saobraćaj, kad su oni mahom u USA?

Poslednja izmena:
Da li je moguce pokrenuti tuzbu pojedinac ili grupa vs Drzava Srbija na temu Telekom Srbija, u cilju zastite privatnosti?

Da li je moguce pokrenuti tuzbu pojedinac ili grupa vs Drzava Srbija na temu Telekom Srbija, u cilju zastite privatnosti?

Moguce je naravno ali sta mislis da ces time dobiti? Tesko da bi u ovako korumpiranom sudstvu dobio presudu u svoju korist.;)

Tuzis onog ko ce da sudi
ne ide bas :D

Vrh Dno