Lepo da vas sluze novi zvucnici
Ako je neko cuo NEO SW-G25 moze da kaze i kolika je razlika u kvalitetu zvuka tj. da li mi se uopste isplati zamena :wave:
Neo je, da oprostite, nasminkano govance prema Microlab zvucnicima.
Poslusaj kod nekog pa odluci sam.
Ljudi, troumim se izmedju A-6201 (35evrica), Pro-1 (za 70) i Solo-6 (isto za 70).
Kod prvog mi odgovara odvojeno pojacalo, prikljucak za slusalice i cena, dok su druga dva sigurno kvalitetnija. Koji je savet prosecnom korisniku, nepreterano zahtevnom koji uglavnom slusa muziku u MP3 formatu, ali koji bi hteo najbolje za ulozeni novac i da mu kupljeno traje sto duze.
Hvala
Pro-1 imam ja (za 40, nove) ...
kako se 6-ica kotira prema 621 ako neko moze da uporedi?
iscupaj iz kartice pa probaj onda...Eto sad kad je pocetno ushicenje splasnulo nasao sam dve mane zvucnicima...Kad se pojacaju preko nekih 45 (od mogucih 60) cuje se sustanje iz visokotonaca kada ne ide muzika, a drugo je da microlab natpis na zvucnicima pise malko krivo ako se dobro obrati paznja na to. Mislim ne treba ove zvucnike mesati sa visestruko skupljim HiFi modelima sa odvojenim pojacalom ali za novce koje je potrebno izdvojiti za njih jednostavno nemaju konkurenciju jer kazem da ne znam cenu pomislio bi da im je vrednost mozda i duplo veca...E sad ovo zujanje da li je moguce i da ima veze sa krs integrisanom zvucnom karticom ? Koji model bi onako dovoljno bio ovim zvucnicima, Mozda neki audigy2 ili sta ?
sta nam vrede ruski textovi... da gledamo slike... vidim da kazu da je bas slab sem na 7-ici7C ne susti ni kad se pojaca na max... probaj da odvojis ulaz od zvucnika, da li se i tad cuje sum?
Naravno niko ih ne mesa sa HiFi opremom, to je druga klasa, ali za komp zvucnike i za ulozeni novac daju najvise...
Pogledajte test 7C modela: http://www.techlabs.ru/articles/acoustics/243/0/1298/0/
i kompletne SOLO serije: http://www.3dnews.ru/multimedia/microlab-solo/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari