Šta je novo?

E3 2008 (konzole)

Ne, ne mogu da se uverim. Žao mi je , ali sve ovo sam video i u drugim igrama.

O boze... pa vidjao si, ali u kojoj formi? PREDEFINISANOJ, ovo ti je kao Gary's mod u svetu platformi, napravis sta god hoces i plus to sve reaguje na tvog karaktera..

Kako to mislis "predefinisanoj"?

Kako to mislis "predefinisanoj"?

Pa lepo.. ne znam kako neko moze da lupa gluposti ako je video ijedan filmic o LBP.. nek mi posalje link za identicnu igru, da ne cekam LBP bezveze...
U kojoj igri mogu da napravim drugu igru? Mogu da napravim Super Maria u LBP ako me ne mrzi... Umesto onih kornjaca mogu da stavim male xbox-ove i kad ih nagazis on kaze "RROD"... :D Ozbiljno, ako ne vidite ovde nista revolucionarno onda ne spamujte bezveze...

Znaci hoces da kazes da ova igra nije "predefinisana" u smislu da sam mozes da napravis nivo za nju, right?I da je to cini revolucionarnom?

Poslednja izmena:
Znaci hoces da kazes da ova igra nije "predefinisana" u smislu da sam mozes da napravis nivo za nju, right?I da je to cini revolucionarnom?

Ne samo u smislu pravljenja nivoa, to naravno nije revolucionarno, vec sta mozes da napravis u tom nivou i sto svaki materijal i svaka supstanca reaguje na karaktera i reaguje po fizickim zakonima... nema sta vise da pricamo, kazem, molio bih za link neke igre gde mogu sve to da radim... jedino jos da mogu mali Sackboy-evi da iskoce iz ekrana i da se setkaju po stolu pa da onda kazete da je revolucija, ili da se pojavi na PC/X360... koji smaraci ***...

Ja ne igram vise platforme i ne znam zaista gde moze to sve da se radi u igri slicnog tipa.U jedno sam siguran- da ova igra definitivno ima vise kvalitetnih elemenata (i dizajn i gameplay) od one dve overhypovane pucacine.Ima shmeka, definitivno...

Ne samo u smislu pravljenja nivoa, to naravno nije revolucionarno, vec sta mozes da napravis u tom nivou i sto svaki materijal i svaka supstanca reaguje na karaktera i reaguje po fizickim zakonima... nema sta vise da pricamo, kazem, molio bih za link neke igre gde mogu sve to da radim... jedino jos da mogu mali Sackboy-evi da iskoce iz ekrana i da se setkaju po stolu pa da onda kazete da je revolucija, ili da se pojavi na PC/X360... koji smaraci ***...

evo pa se načitaj i vrati :
http://en.wikipedia.org/wiki/Particle_system
http://en.wikipedia.org/wiki/Ragdoll_physics

siguran sam da osim wikipedije ima još štiva na tu temu, ali odavde možeš da počneš

evo pa se načitaj i vrati :
http://en.wikipedia.org/wiki/Particle_system
http://en.wikipedia.org/wiki/Ragdoll_physics

siguran sam da osim wikipedije ima još štiva na tu temu, ali odavde možeš da počneš

Sta je ovo, sta ovo treba da znaci?... ocaj ***, smaras za medalju, mozda jos uvek pokusavas da opovorgnes sto sam rekao za vodu, struju i vatru, pa pokusavas da mi kazes kako to vec postoji u igrama? Zaista, jos uvek smo na tome? To mozda zato sto nije na Nintendu??

Kako to mislish nemam pojma o chemu si prichao ? :) Imao sam Amigu 500 pre nego shto si ti krenuo u osnovnu:)

lol. Amigu 500 sam kupio 2 meseca nakon izlaska, na kraju amiga karijere sam posedovao amigu 1200 i amigu 4000, obe sa commodore monitorima, blizzrd prosirenjima sa FPU itd. Nisam ja bas tolki klinac, iako ti jesi jako mator :d

edit: na svu srecu imas pravog padavana, Borisa Lozaca. Covek uistinu razmislja kao ti, lozenje, pristrasnost, odbrana neke tamo casti i investicije, neobjektivnost kad je bilo sta osim PS3 u pitanju (kontam da bi i PS4 ujeo da postoji), jos samo da kupi plasticnu gitaricu, ili dve, i da vija sarene kockice po ekranu :p

Na kraju cete poceti sami sebe da flejmujete, ono u fazonu, da li je bolji marvelov skeletor ili marvelov skeletor koji svetli...

Poslednja izmena:
lol. Amigu 500 sam kupio 2 meseca nakon izlaska, na kraju amiga karijere sam posedovao amigu 1200 i amigu 4000, obe sa commodore monitorima, blizzrd prosirenjima sa FPU itd. Nisam ja bas tolki klinac, iako ti jesi jako mator :d

A sad si se zaigrao Devil May Cry 4:wave:

pa ? Preso sam ga, ne igra mi se opet. Svakako ne bi dao 50e za njega...50e vredi jedino nesto sto se moze igrati bar godinu dana on-line, recimo cod4, quake3, TF2, BF2. Sony to nema, nece ni imati, a igre su skupe. Zaboga, pa bio sam zarazen na monster games i tech warior, obe sam paralelno igrao skoro godinu dana i imao lepa iskustva, ponajvise zbog interakcije sa drugim ljudima, i nisam potrosio ni 50e...kamoli 70-80 kolko neke igre kostaju. znam da je drugacije ali opet ima nesto u svemu tome. DMC cak nema ni co-op mod.

Poslednja izmena:
edit: na svu srecu imas pravog padavana, Borisa Lozaca. Covek uistinu razmislja kao ti, lozenje, pristrasnost, odbrana neke tamo casti i investicije, neobjektivnost kad je bilo sta osim PS3 u pitanju

Koliko ima crazy ljudi na ovom svetu ***.... KAKVA bre neobjektivnost?? KAKVA cast bre?? Ja branim investiciju?? pa nisam prodao stan da bi uzeo PS3 kao sto xxxander brani trash od hardvera koji ima sramotno ogromnu stopu kvarova i brani ga jer moze pirate da igra, sve neki silni gejmeri ovde, vrsni.. kupi bre nekad original, postoje i online igre, 2008 godina je, ljudi se igraju online... cekas bre crackove i portove ko pijavica... Ja sam uzeo PS3 zbog par igara, ne da bi se raspravljao sa luzerima po netu koji brane trash od 250 evra... ali neki komentari su tako skandalozni da covek ne moze da izdrzi da ne odgovori.. zbog toga i nastaju ovakve prepirke...

50e vredi jedino nesto sto se moze igrati bar godinu dana on-line, recimo cod4, quake3, TF2, BF2. Sony to nema, nece ni imati, a igre su skupe.

Trebao si ovo reći Krakenu. On igra cod4 u multiju već ihahaj. Da je znao da PS3 to nema ne verujem da bi kupovao:(

Pa ako sam imao Amigu 500 pre nego shto si ti poshao u shkolu, kada je to bilo ? :) Naravno da sam imao i Amigu 1200 i 4000, sve sam kupio preko kada ovde nije ni bilo da se kupe, a prvi sam u zemlji i jedan od retkih koji je imao Amiga 1200 plochu u PC kucishtu sa HDDom i CDom, da lemio sam kontakte na plochi i napravio od Amige 1200 komplet PC setup sa odvojenom tastaturom, kada adapter za PC tastaturu nije postojao, a ubrzo nabavio i Blizzard 68060/40Mhz i 16MB rama. Ako si mladji od mene,ne znachi da si bio ludji za kompove, a pogotovo ne za igre, jer sam bio pirat i poznavao sve najjache u zemlji, josh od C64, tako da sam imao priliku da probam i ono shto me nije interesovalo :) Eto toliko o istoriji i tome da mozesh da mi prichash o Incredible machine :)

LBP je najinovativnija igra verovatno u poslednjih 10 godina, i dok igrate fpsove i ostale gluposti po stoti put i hvalite ih, sa druge strane trazite dlaku u jajetu kod takve igre kao shto je LBP i uporedjujete je sa Wormsima i Incredible Machine :) Pa stvarno me interesuje dokle mogu da idu granice Microsoftovih botova :)

Poslednja izmena:
lol. Amigu 500 sam kupio 2 meseca nakon izlaska

hehe odlican si ;)
uvek me slatko nasmejes :d

http://www.benchmark.co.yu/forum/member.php?u=4240

http://en.wikipedia.org/wiki/Amiga_500

znaci sa 7 'dina si odmah "kupio" amigu a? dao ti leca lovu:
"idi sine u trafiku kupi mi drinu "cilimaru" :d usput evo ti i 2k maraka pa svrati i kupi komp :) eh da, pazi kako prelazis ulicu" :whip:

na kraju amiga karijere sam posedovao amigu 1200 i amigu 4000, obe sa commodore monitorima, blizzrd prosirenjima sa FPU itd.

ovo pretpostavljam kad'si krenuo da "razbijas 3d" pa si odmah brze bolje te 93-ce kupio ultimativnu 3d PC masinu :D

A sad si se zaigrao Devil May Cry 4:wave:

PWNED!!!

pa ? Preso sam ga, ne igra mi se opet. Svakako ne bi dao 50e za njega...50e vredi jedino nesto sto se moze igrati bar godinu dana on-line, recimo cod4, quake3, TF2, BF2. Sony to nema, nece ni imati, a igre su skupe. Zaboga, pa bio sam zarazen na monster games i tech warior, obe sam paralelno igrao skoro godinu dana i imao lepa iskustva, ponajvise zbog interakcije sa drugim ljudima, i nisam potrosio ni 50e...kamoli 70-80 kolko neke igre kostaju. znam da je drugacije ali opet ima nesto u svemu tome. DMC cak nema ni co-op mod.

haha naravno na kraju "bla bla" izvlacenja :smash:

uz igoritzu si definitivno maskota ovde :)

bravo! :wave:

Sta je ovo, sta ovo treba da znaci?... ocaj ***, smaras za medalju, mozda jos uvek pokusavas da opovorgnes sto sam rekao za vodu, struju i vatru, pa pokusavas da mi kazes kako to vec postoji u igrama? Zaista, jos uvek smo na tome? To mozda zato sto nije na Nintendu??

Pa da.Da priznaš da nemaš pojma i da si lupao gluposti.
Meni će biti dovoljno.:wave:

Pa da.Da priznaš da nemaš pojma i da si lupao gluposti.
Meni će biti dovoljno.:wave:

Rekoh lepo, ne smaraj... nikad nisam rekao da su svi ti elementi prvi put u igrama, vec su prvi put u takvoj formi da mozes da radis sa njima sta hoces... Citaj sta pisem i ne pravi se lud.. :wave:

Najjache je shto mu ne smeta shto se Mario nije pomerio od 2D verzije pre 25 godina, ali LBP se uporedjuje sa wormsima LOL :)

Poslednja izmena:
hehe odlican si ;)
uvek me slatko nasmejes :d

http://www.benchmark.co.yu/forum/member.php?u=4240

http://en.wikipedia.org/wiki/Amiga_500

znaci sa 7 'dina si odmah "kupio" amigu a? dao ti leca lovu:
"idi sine u trafiku kupi mi drinu "cilimaru" :d usput evo ti i 2k maraka pa svrati i kupi komp :) eh da, pazi kako prelazis ulicu" :whip:

ovo pretpostavljam kad'si krenuo da "razbijas 3d" pa si odmah brze bolje te 93-ce kupio ultimativnu 3d PC masinu :D

PWNED!!!

haha naravno na kraju "bla bla" izvlacenja :smash:

uz igoritzu si definitivno maskota ovde :)

bravo! :wave:

tebi nije dobro... Pa sta ako sam imao 7 godina ? eto, ispada da sam se preracunao, 88-me sam dobio amigu 500 od dede za rodjendan i sta sad ? I jeste, 93-ce ili cetvrte sam kupio PC jer sam amigu 4000 prodao godinu dana pre toga, a amiga 1200 mi riknula, spalila se ploca koja je sa sobom povukla i hdd i nisam vise hteo da ulazem u amigu. Dakle 100% si u pravu, sve je bilo tako kako si pretpostavio, sto je tebi iz nekog razloga neverovatno da moze da se desi.

i kakva izvlacenja ? Koji je tvoj problem ? Sta ima da se izvlacim, DMC je solidna igra, presao sam je i obrisao. Znaci ja sad ne smem da igram igre koje su hitovi na konzolama ? :smash: I sta je tu izvlacenje ? Nijekao da sam krio da sam igrao DMC i da mi se dopao.

Ti si bre najobicniji smarac i dosadan si bre vishe, skini mi se s'one stvari.

PS. Zaboravih, i za 3D si u pravu, razbijao sam ga sa 12 godina, sa 14 sam dobio posao i zaradjivao pare na 3D-u dok si ti verovatno slinavio po ulici i igrao klikere jos uvek...

Poslednja izmena:
PS. Zaboravih, i za 3D si u pravu, razbijao sam ga sa 12 godina, sa 14 sam dobio posao i zaradjivao pare na 3D-u dok si ti verovatno slinavio po ulici i igrao klikere jos uvek...

I do dan danas nisi nauchio shta je aspect ratio ;)

Najjache je shto mu ne smeta shto se Mario nije pomerio od 2D verzije pre 25 godina, ali LBP se uporedjuje sa wormsima LOL :)

Ma eto , došli smo na kraju da nam ništa ne donosi revolucionarno LBP, tj da nam sad samo donosi da možemo da njakamo neke elemente kako hoćemo, i od toga će nam biti baš super (čitaj pravimo table).

Isto kao što se Mario nije pomerio od pre 25 godina, tako se nije promenio ni Tekken, ni MK, ni FF, ni GT. Glavni naslovi (ne spin-off) ne menjaju mnogo štošta u gameplay-u jer može da im se odbije o glavu (kao Sega-Sonic). Pa ne vidim šta si time hteo da kažeš.

btw LBP je u 2D, i u iste te 2D se vraćaju sve dooobre stare igre (nadam se da će u neku da ubace giga-mega extra feature : da pravimo table :p )

Poslednja izmena:
tebi nije dobro... Pa sta ako sam imao 7 godina ? eto, ispada da sam se preracunao, 88-me sam dobio amigu 500 od dede za rodjendan i sta sad ? I jeste, 93-ce ili cetvrte sam kupio PC jer sam amigu 4000 prodao godinu dana pre toga, a amiga 1200 mi riknula, spalila se ploca koja je sa sobom povukla i hdd i nisam vise hteo da ulazem u amigu. Dakle 100% si u pravu, sve je bilo tako kako si pretpostavio, sto je tebi iz nekog razloga neverovatno da moze da se desi.

i kakva izvlacenja ? Koji je tvoj problem ? Sta ima da se izvlacim, DMC je solidna igra, presao sam je i obrisao. Znaci ja sad ne smem da igram igre koje su hitovi na konzolama ? :smash: I sta je tu izvlacenje ? Nijekao da sam krio da sam igrao DMC i da mi se dopao.

Ti si bre najobicniji smarac i dosadan si bre vishe, skini mi se s'one stvari.

imas problem sa shvatanjem sveta (onog realnog van monitora :)) oko tebe i to je sve ;)
ne sramoti se vise sa necim u sta ni sam ne verujes ;)

hahaha sa 14 zaradjivao od 3d-a hahaha
pa sto "picis" 9600gt i editujes ini-je onda danas ;)
da ne spominjem nemanje pojma o aspect ratio-u a navodno si uz jelte "razbijanje 3d-a" "valjao i sony video opremu"

imas patoloski problem covece, LAZES CESTO I POKUSAVAS POSLE DA SE IZVUCES NA 5-to 2 carevi FAZONE, trebao bi da posetis ortaka u sao lin temple-u cisto "malo" da iskuliras net, forume i ostalo :)

p.s. a tek sto volim kada mi odgovoris bas onako kako sam napisao da radis uvek kada si "do duvara" :smash: bla, bla, bla
p.s.2 pogledaj broj svojih postova pre nego li se usudis nekoga da nazoves smaracem ;)
ja samo volim da "palim" no lifere na ovom forumu :smoke: definitivno si ostao bez konkurencije (ostala dvojica su banned :d)

Poslednja izmena:
Killzone 2 trejler sa gamersyde od 6 minuta je :zgran:. Atmosfera je bruka, fizika oduševljava - kad zgrada počinje da se ruši jasno ti je sve kako i šta:). Biće ovo stvarno dobro.

Ma eto , došli smo na kraju da nam ništa ne donosi revolucionarno LBP, tj da nam sad samo donosi da možemo da njakamo neke elemente kako hoćemo, i od toga će nam biti baš super (čitaj pravimo table).

Koji mi ? Do tog zakljuchka su doshli oni koji bi voleli da dobiju jednu ne sto puta prezvakanu igru, pogotovo Wii vlasnici :)

Isto kao što se Mario nije pomerio od pre 25 godina, tako se nije promenio ni Tekken, ni MK, ni FF, ni GT. Glavni naslovi (ne spin-off) ne menjaju mnogo štošta u gameplay-u jer može da im se odbije o glavu (kao Sega-Sonic). Pa ne vidim šta si time hteo da kažeš.

FF ne igram, najbolji MK mi je MKII, a poslednji teken koji sam igrao sa uzivanjem je Tekken 2, tako da se slazem sa time da se dovoljno nisu promenile da bi ih igrao ponovo. A shto se tiche Gran Turisma, igra svakim novim delom vrlo jasno evoluira i postavlja standarde, GT3 je bio chista arkada, GT4 neshto izmedju simulacije i arkade, GT5 skoro chista simulacija.

btw LBP je u 2D, i u iste te 2D se vraćaju sve dooobre stare igre (nadam se da će u neku da ubace giga-mega extra feature : da pravimo table :p )

LBP je u 2D ? :) Ja sve vreme mislio 3D, znachi uspela im je iluzija :d

Poslednja izmena:

LBP je "2.5 D" odnosno imas ograniceno kretanje i u trecoj dimenziji... i da, samo si ti zakljucio da LBP ne donosi nista novo, ajde masi palicom tamo i ne smaraj....
wiifunnx1.gif

Poslednja izmena:
LBP je u 2D ? :) Ja sve vreme mislio 3D, znachi uspela im je iluzija :d
LBP je "2.5 D" odnosno imas ograniceno kretanje i u trecoj dimenziji... i da, samo si ti zakljucio da LBP ne donosi nista novo, ajde masi palicom tamo i ne smaraj....
wiifunnx1.gif

Pa sad , jel 3D ili 2.5D? Dogovorite se Sony-evci. Niste gledali trailere?

Valjda za platforme 3D znači da možeš po nivou da se krećeš u sve tri dimenzije?
LBP je "2.5 D" odnosno imas ograniceno kretanje i u trecoj dimenziji
Složiću se sa ovom izjavom, igra je "proširen" 2D.

Na E3 nije bilo pomena o Wario Land Shake It!. 2D platformica, u kojoj mućkaš Wiimote. Svi moji vlažni snovi su se ostvarili ;). Obratite pažnju na 1:02 :d

http://youtube.com/watch?v=S49gYrN9zwI

Ja nisam gledao trailere, priznajem :)

Igra je 3D, to shto je pogled sa strane ne znachi da je izgubila trecu dimenziju.

Btw, ovaj WarioLand je vrh, vratio me u osamdesete :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno