Šta je novo?

Virtuelni globus Google Earth - posmatrajte zemlju sa satelita

a boat:D...
a buss:d...
starac prosvetli nas

Nemam pojma :)
Objekat je dugacak oko 75km i sirok oko 10km. Izgleda kao da se jedan dio otopio?

Ko zna, mozda je satelit uslikao sam sebe :D
A mozda ima neke veze sa ovom ekspedicijom http://en.wikipedia.org/wiki/Eismitte koja je nesto iznad tog narandzastog objekta. Mada ako su stvarno dimencije tolike onda tesko da je od neke ekspedicije.

Jesu ovo opet smanjili kvalitet slika?? Evo gledam sad nesto po BG-u a ono sve mutno, npr parking kod ade:

Najpre sam pomislio da je program zabagovao i nece da ucitava slike ali Google Campus i Stonehenge ucita detaljno kao i uvek. Jel svima tako ili samo kod mene?

Pa i sam si rekao http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1318073&postcount=161 :p

Znam da sam mogao videti sve aute na parkingu zgrade i skoro da prepoznam model auta a sada je toliko mutno da ni ne znas sta gledas. A i mislim da prosle godine nije pisalo "2008 europa technologies" tako da verujem da se kod update-a slika iz drugog izvora automatski i pogorsao kvalitet slika.

Bg je bio bas pun detalja, Marakana je bila puna detalja, mogao si prebrojis stolice(pre jedno 2 godine), a sad se ni golovi ne vide...

skoro je uradjen update srbije i vide se pojedini regioni gde dosada nije bilo moguce videti nista a pojedini su i nesto veceg kvaliteta. Nazalost Beograd je ostao dosta loseg kvaliteta

Koliko vremena treba da se slika koju sam uploadovao na Panoramio servis i oznachio odakle je slikana pojavi na Google Earth ??

Rome as it looked in 320 A.D.
Visit the sites in 3D such as the Roman Forum, Colosseum and the Forum of Julius Caesar.
http://earth.google.com/rome/

Ne znam koliko MB ima ali dugo skida :)

Koliko vremena treba da se slika koju sam uploadovao na Panoramio servis i oznachio odakle je slikana pojavi na Google Earth ??

Ako je vaša fotografija izabrana za Google Earth
Vaša fotografija je bila pregledana pre November 21th 2008. Biće u Google Earth-u pri sledećem ažuriranju oko November 30th 2008.
http://www.panoramio.com/help/#GE_3

Ispod slike ti pise da li ti je slika izabrana za google earth.

Da malo reaktiviram temu....

Da li postoji način da se skine ceo Google Earth 5.0, a da se ne ide preko onog Googlovog instalera koji stalno pokušava nešto da uvali.

Konacno je krenulo mapiranje ulica u Beogradu i ostalim gradovima, ja primetih oko 5 ujutro da se pojavile ulice na Google earth i nisam verovao, mislio sam da sanjam :d

E vala to je jedino sto je bas nedostajalo. Nadam se da ce uskoro biti i nazivi ulica.

EDIT: Sad gledam, recimo do Avale se mapa i satelitski snimak poklapaju savrseno a onda posle su poprilicno velika odstupanja pa tamo kod Kosmaja kao da je neko slucajno povukao liniju olovkom :)

Poslednja izmena:
Skoknite malo do Smedereva da vidite sta su detalji :wall:

Pancevo su apdejtovali i stavili slike kad je sve bilo zavejano :wall:

Sta se zalis, kod vas su makar slike od prosle godine. Loznica je od pre 6 godina, kad je na mestu moje zgrade bila livada.

:D Niste jedini sa slicnim problemima, Suboticke mape su od 1. maja 2007. godine a od tada fali jedno 35+ novih zgrada, par kruznih tokova, park 430x110 metara, mnogo novih asfaltiranih luca :D...

A jeste provalili da su mapirani cak i zemljani putevi? Nekako ne verujem da su tuda isli sa onim autom, mapiranje kao da je uradjeno softverski...

Uzivo iz satelita

Zanima me da li u Srbiji postoji nesto slicno Google Earth-u,samo mi treba prenos uzivo?

Kome se obratiti,kakve su cene,da li uopste postoji ta mogucnost kod nas?

Unapred hvala

^ win.

Jel moze neko detaljnije da objasni koja je razlika izmedju internet servisa Google maps i programa Google Earth. Vidim da na google maps nije duze vreme updejtovan Beograd (nema npr tzrnopg centra Kika,kod Merkura i nekih drugih objekata koju su izgradjeni u drugoj polovini 2009god)?

Takodje rezolucija BGa na Google mapsu nije bash najbolja ,pa me zanima da li bi i taj nedostatak bio resen sa Google Earthom?

Nazad
Vrh Dno