Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

First Person izvodjenje nemora odmah da znaci losu igru. Pogledajte na primer neponovljivi System Shock 2 je isto bio u prvom licu ali izvodjenje i prica su bili fantasticni. Sa druge strane Bethesdine igre su bile obicni construction kitovi bez neke povezanosti tako da me plasi izlazak Fallout 3ke.

Mislim da je prilicno glupo sto se na TV-u vrti reklama za Nuka-colu i slicne post-nuklear-war produkte. Mozda ce nekom delovati kao cepidlacenje, ali ja zaista mislim da upravo ovakve sitnice pokazuju da Bethesda nije bas skapirala sta treba da radi. Izgleda mi da pristupaju materiji kao neki popaljeni tinejdzeri, forsirajuci do neukusa neke ocigledne odlike prethodnih Fallout igara, dok zanemaruju sustinu. TV na uvodnoj sekvenci prvog Fallouta je bio tu da prikaze kontrast izmedju naivne i bezbrizne proslosti, i surove realnosti, dok ovde poenta izostaje. U principu, postoji i scenario po kome i ovaj trailer moze da pije vodu, ali cisto sumnjam da su isli u tom pravcu.

P.S. U sustini sve se opet svodi na isto, ova igra nece biti Fallout i svi igraci koji postuju F 1 i 2, su to odavno shvatili. Stvar je u tome sto i dalje ne mogu da se pomirim sa tim i dozvoljavam da me Bethesda-ine ocajne odluke i dalje pogadjaju, ali na kraju, to je ipak samo moj problem :)

Poslednja izmena:
... forsirajuci do neukusa neke ocigledne odlike prethodnih Fallout igara, dok zanemaruju sustinu. TV na uvodnoj sekvenci prvog Fallouta je bio tu da prikaze kontrast izmedju naivne i bezbrizne proslosti, i surove realnosti, dok ovde poenta izostaje.

Bravo, mada da sačekamo malo više info-a, možda će ovo biti vreme posle još jedne nuklearke a onda će ono vreme posle prve biti bezbrižno :) (ironičan sam naravno)

meni ovaj tv izgleda totalno smeshno, zelen, nije valjda i on radioaktivan :)

a i bilo je za ocekivati par meseci pred izlazak igre da bude nesto vishe pored ovoliko neiformativnog trejlera

meni ovaj tv izgleda totalno smeshno, zelen, nije valjda i on radioaktivan :)

Ma vidis da se u pitanju Ayleed tehnologija :p Sta ti je moc navike, k'o kad notorni narodnjak-tezgaros pokusa da peva "zabavnu" muziku(kako muzika koja se usko definise ovim imenom moze ikome da bude zabavna, ostaje misterija) ali mu glas u odsudnom trenutku neminovno zavibrira i ode u triler. Ukratko, mozes da isteras Behtesdu iz Obliviona, al' ne mozes da isteras Oblivion is Bethesde.

...a i bilo je za ocekivati par meseci pred izlazak igre da bude nesto vishe pored ovoliko neiformativnog trejlera

Ajde bre, Duke Nukem Forever je davnih devedesetih imao izdasnije trailere :d Ovo moze da se protumaci kao cisto i krajnje bezobrazno stvaranje neosnovanog hype-a. Strah od neizbezne istine ili nesto drugo? Videcemo.

i da, trenutak istine je doshao lol

http://www.gametrailers.com/player/36197.html
http://www.gametrailers.com/player/36202.html

vader-fail.jpg

:d

:zgran:Videh sad trejler.

Jaoooo, majku im ebem da im ebem :crash:

sad sam nesto razmisljao.. znam kolko su ljudi cekali diablo3.. zamisli da je blizard napravio trojku kao ovo u fps :) mogu samo da zamislim kako bi reagovali svi oni koji se zale da im je previse sarena :)

i nek je sarena trojka, ali je to i dalje diablo. ovo nije fo.

Nemojte sad da me pljujete mnogo ali nije toliko lose:) tj. igra mi se nekako. Igra mi se i go*no samo da ima iole veze sa fallout-om.Eto :) Dobro,salim se. :)

Onaj bacac nuklearki moze da prodje jedino kao neko zaebantsko unique oruzje,nalik na alien blaster u Fallout-ima.

Pa ljudi cim se promeni samo izvodjenje igre to vise nije to, setite se samo Commandosa...

Bice zanimljivo procitati reakcije Tim Caina i ostalih, ako su uopste pogledali trejler za F3. Osecam da ce biti najveca sprdacina.:smoke:

Pa ispalo je onako kako je vecina i ocekivala. Oblivion u Fallout svetu. S obzirom da je volim i jednu i drugu igru, sigurno cu je probati. Ne mogu da budem siguran da cu zavrsiti, kao sto nisam ni jednu igru u zadnje tri godine. Ali cak i da su napravili kopiju starih FO2 cisto sumnjam da bih je zavrsio, a mozda cak i igrao. Jednostavno nemam vise strpljenja za tako nesto.

ne propustash ama bash nista

najgori dan u istoriji crpg-a

evo josh malo za plakanje ili smejanje kako vam zelja :) http://www.g4tv.com/e32008/videos/26939/Hands_On_Fallout_3.html

ali graviti gun koji ispaljuje plishane medvedice kojima ubijash radjera???!! koji je njima djavo?? zar su morali toliko nisko da se spuste kako bi zadovoljili vecinski deo konzolasha ?? (koji btw aplauzom pozdravljaju ovu scenu u gorepostovanom linku)... by retards for retards...

mini nuke je moj favorit :)

ipak ce stalker clear sky biti bolji postapoc fps od oblivion-with-gunz :)

ne propustash ama bash nista

najgori dan u istoriji crpg-a

evo josh malo za plakanje ili smejanje kako vam zelja :) http://www.g4tv.com/e32008/videos/26939/Hands_On_Fallout_3.html

ali graviti gun koji ispaljuje plishane medvedice kojima ubijash radjera???!! koji je njima djavo?? zar su morali toliko nisko da se spuste kako bi zadovoljili vecinski deo konzolasha ?? (koji btw aplauzom pozdravljaju ovu scenu u gorepostovanom linku)... by retards for retards...

Evo ga ide Lozac, sad ce da ti objasni neke stvari :smoke:

I mene je zainteresovao Rage, bice to dobra zabava.
http://www.youtube.com/watch?v=UQhs2Z349g4

Poslednja izmena:
mini nuke je moj favorit :)

ipak ce stalker clear sky biti bolji postapoc fps od oblivion-with-gunz :)

chekirajte RAGE e3 trejler, ono ce biti jedan wicked fps sa fo/mad max stilom

stalker bez sumnje ce biti dobar

****te, ovaj FO3 ce za teritoriju Srbije (i okoline) garant izdati Grand Prodaksn...

Sto, meni ovo ne izgleda tako lose. Naravno da nema nikakve veze sa fallout 1i2 ali cu je ipak sa zadovoljstvom odigrati.

Poslednja izmena:
Kakva je ovo sprdnja? Hand-made bazukom ispaljujes medvedice?! :trust:

Pa i ono sto izdaje "Grand Prodaksn" lici na neku kao muziku ali o onima koji to sa zadovoljstvom odslusaju imam vrlo veoma jako nisko misljenje...

Sta je sledece? Film "Sex, City and the Godfather" - romantic comedy in which Carrie Bradshaw meet handsome member of mafia and they have great fun on honeymoon in Sicily? Igra "Guitar Hero of Dungeons and Dragons" - player try to beat singing dragons and dancing ogres...

Seljana i shabanija.

Pa i ono sto izdaje "Grand Prodaksn" lici na neku kao muziku ali o onima koji to sa zadovoljstvom odslusaju imam vrlo veoma jako nisko misljenje...

Sta je sledece? Film "Sex, City and the Godfather" - romantic comedy in which Carrie Bradshaw meet handsome member of mafia and they have great fun on honeymoon in Sicily? Igra "Guitar Hero of Dungeons and Dragons" - player try to beat singing dragons and dancing ogres...

Seljana i shabanija.

O cemu bre vi drobite ljudi?!?!? Smorili ste za medalju, kapiram da se vecini fanova ovo ne svidja, ali sad ispade da su svi koji vole Bethesdine igre seljaci i retardi. I ja bih vise voleo da je FO3 pravljen u istom fazonu kao i prva 2 dela, ali nije - tacka. I ja kao Elder Scrolls fan priznajem da Bethesda pravi sve losije igre Daggerfall>Morrowind>Oblivion, ali ne dopustam da me neko naziva retardom zato sto sam zaista uzivao igrajuci prve dve gore pomenute. Fallout je mrtav, mozete da pljujete po celom svetu koliko hocete, necete ga oziveti (nazalost), a Bethesda ce i dalje da se odvaljuje od para.

"You'll need to be smart and ruthless to survive !" hahahahaah posle ovih trejelera deluje mi vise kao "You'll need to be bored and a masochist to play"...Sta napravise od igre kuku...Ko parodija na fallout... :(

PS. Uostalom, glavni dizajner je reko "igrao sam malo kapkomov RE5 i igra je do jaja" , sta reci, doneo je i xbox kontroler u studio. Pozdravite se sa FallOut-om :smash:

Poslednja izmena:
Evo ga ide Lozac, sad ce da ti objasni neke stvari :smoke:

Na mene mislis? Ja sam sad odjednom neki zagrizeni konzolash? :) I mene nervira sto su se neki zanrovi poarkadili (Rainbow Six serijal recimo), realan FPS jednostavno nije za konzole, razumem da volite da idete 2000 km pravo kao u Morrowindu i citate lektire kad god pitate nekog nesto, pa vam je Oblivion i ovo sad "konzolno"...

Nazad
Vrh Dno