Šta je novo?

Gothic 3?

***, izgleda da ja ne znam sta znaci prvo drugo ili trece lice u igrama. :) Koje je ovo lice? Izvinjavam se na neznanju. Ovo je screen shot iz Gothic-a. Hvala za Witcher, pogledacemo.

Prilozi

• g3_500_500.jpg
    g3_500_500.jpg
    228.6 KB · Pregleda: 94
Hvala veliko. Pogledao sam Witcher i mislim da ce to biti izbor. Da li mozda znas ko je distributer za Witcher kod nas? I da li je neko uopste? Hvala jos jednom.

ExtremeCC, ima da se nađe original za 3000 din. A ima i onaj malo manje original :)

Ako planiras da kupujes bolje sacekaj The Witcher: Enhanced Edition,bice dosta poboljsanja.

The Witcher: Enhanced Edition will be a completely polished product. A product that is rarely found on the PC market. Of course, it would be best if the premiere edition could look that way. For different reasons that was not achieved, now we're trying to make up for it. It should be easier for the fact that there aren't that many elements in the game which need improvement. Work is being done on two levels. One concerns the removal of technical obstacles that hinder the player from properly using the game and thus gaining enjoyment from it. By that I mean level loading times, which will be reduced by 80%, the stability of the game on different configurations, as well as a whole array of smaller fixes that will increase interactivity and precision in combat. The other level consists of very important changes that are not usually found in patches. First and foremost, the English language version will be, for the most part, completely re-done. The amount of text in that version was reduced compared to other language versions and that was said to cause a significant decrease in immersion and atmosphere. Now the English version will be as polished and atmospheric as the other language versions. Speaking of language versions, most of them will be more or less improved. Significant changes will also be made in the German version, where we are planning to re-record the voices for many of the characters. The most important improvements concern those elements of the game that the players criticized the most. So for example, over 50 new supporting character models will be added, so that the player won't run into the same person too often. The inventory panel will be re-designed and improved, and some elements of the main game screen will be polished. However, one of the biggest changes that will greatly increase the player's immersion in the game world will be improvements concerning dialogue scenes. Both Geralt and the NPCs will get over 100 new animated gestures which will make their "body language" during a conversation much more natural. Additionally, the face animation and lip-sync system will be re-created, making the faces of the speakers now even more natural as well. Of course, I've mentioned only the most important changes, and that's still a lot. There will be many smaller changes that will make the game more fun. I'm convinced that, thanks to them, The Witcher will be an almost ideal game."

Da li je neko pokusao da kupi muziku i Gothic 2 ili 3, video sam shop na oficijelnom sajtu ali ne salju u srbiju, pa da li postoji neki drugi nacin.

Nemojte mi reci da je opalo interesovanje za Gothic, pa gde ste fanovi

Trenutno igramo MGS4 dok ne izađe expanzija za Gothic 3.

sta ocekujes od ekspanzije, da li ce se vratiti starim korenima gothic-e ili ce otici u komercijalu.Mene je malo trojka razocarala vise sam ocekivao.Ali zato 1 i 2 igram i sad po ko zna koji put

sta ocekujes od ekspanzije, da li ce se vratiti starim korenima gothic-e ili ce otici u komercijalu.Mene je malo trojka razocarala vise sam ocekivao.Ali zato 1 i 2 igram i sad po ko zna koji put

Očekujem dobru priču, 20-tak sati gejmpleja, patch koji će srediti trojku da može lepo expanzija da se igra. Meni je trojka izvanredna. Kec mi je naravno najbolji.

pa ako Expanzija ne izvadi G3 - nishta i nece :)

A jel moze da se Venzelu ukrade mach, poshto ne daje mi se, a on mi daje jedan fire chalice kada mu vratim mach.

Ja sam sad već zaboravio, ali zar ne daje najviše damagea onaj flaming sword? 100?

Dali bi bulju za Uriziel... :D

Najači mač u igri je onaj koji se pravi od pure ore blank, ne mogu da se setim kako se zove, ali znam da je jako teško naći pure ore blank.

Da ali onaj flaming sword ne mozesh da kupish tj samo ga summonujesh.

Poslednja izmena:
meni je u g3 (naspram drugih igara) bezveze sto ima jako malo itema tj. oruzja nisu raznovrsna, oklopi su maltene jadni svi, paladin armor kad nadjes nema dalje, a nadjes ga veoma brzo, tj kupis ga, bastard sword takodje i onda posle toga igras jos 20 sati sa istom opremom, sto je dosadno. Do duse mene je mrzelo posle da igram i nisam presao. Kontam da krenem ponovo, moram samo videti koji patch da stavim, a koji ne :S:

ma koji macevi uvek na pocetku igram sa lukom i strelom, udri i bezi dok ne ojacas

meni je u g3 (naspram drugih igara) bezveze sto ima jako malo itema tj. oruzja nisu raznovrsna, oklopi su maltene jadni svi, paladin armor kad nadjes nema dalje,
ima,Orc armor je najjaci,on daje koliko se secjam 130 na sve,dok paladin daje 100 ;)

Hajd' da se priključim oživljavanju ove teme.

Neko je pitao koji patch da instalira. Ako još nije do sada to uradio, moj je savet zvanični 1.12 a ne Community patch 1.6 a evo i zbog čega:
Ako imate slabiju mašinu, 1.6 će mnogo dugo da učitava igru kao i čuvanje, mnogo će da koči is secka. Jeste da on rešava dosta bug-ova, da su ikonice u inventaru lepše...... ali meni je bio veliki smor igranje sa tim patch-om pa sam preinstalirala igru i ponovo instalirala sa zvaničnim 1.12. Jedino što zaista me nervira je senka od sunca svuda (čak i u pećinama). Mislim da i za to ima rešenje (negde sam naišla, ali sada ne mogu da se setim gde beše).

Uzgred, ima li neko informaciju o ekstenziji, za kada je planirana (naročito engleska verzija)?

Za one koji su odmakli u igri pitanje: ima mnogo više travki i napitaka, a u G2 znam da neke moraju da se čuvaju za pravljenje napitaka za trajno poboljšanje karakteristika, interesuje me koje su to u G3 koje treba baš čuvati za te napitke.

Imaću još pitanja za iskusne.

Sto se tice patcheva, mislim da nije lose da se pored oficijalnog 1.2 instalira community 1.5.2 patch, ne secam se da me je nesto zezao. Ali za 1.6 se ispostavilo da je katastrofa za moju konfiguraciju, sto rece Svetlana, non-stop secka i koci - nepodnosljivo.

Okacio sam i onaj tweak "protivu" sunca :)

A ekspanzija se ocekuje na jesen/zimu, a koji tacno mesec, ne bih um'o reci :D

A sto se tice travki, kao i u dvojci, najbitniji su dragonroot, goblinberry, king's sorrel i....ne mogu da se setim koje jos....posto nisam bas nikad nesto muckao napitke. U principu, kupi sve redom, nikad ne znas kad ce ti nesto zatrebati :)

Prilozi

• G3_Anti_Lens.rar
    439 bajta · Pregleda: 31
Poslednja izmena:
Za one koji su odmakli u igri pitanje: ima mnogo više travki i napitaka, a u G2 znam da neke moraju da se čuvaju za pravljenje napitaka za trajno poboljšanje karakteristika, interesuje me koje su to u G3 koje treba baš čuvati za te napitke.
U principu, bilo koja biljcica koja u sirovom stanju daje ma kakav permanentni bonus se moze pretvoriti u napitak sa permanentnim dejstvom.

dobro, a oce meni da smeta taj 1.6 patch sa e8200 @4ghz, 2gb ram, 9600gt ?

Nazad
Vrh Dno