sta ocekujes od ekspanzije, da li ce se vratiti starim korenima gothic-e ili ce otici u komercijalu.Mene je malo trojka razocarala vise sam ocekivao.Ali zato 1 i 2 igram i sad po ko zna koji put
A jel moze da se Venzelu ukrade mach, poshto ne daje mi se, a on mi daje jedan fire chalice kada mu vratim mach.
Ja sam sad već zaboravio, ali zar ne daje najviše damagea onaj flaming sword? 100?
sta fali g3? ja ga igram evo vec treci mesec, fali mi 1 fire chalice popizdeo sam![]()
ima,Orc armor je najjaci,on daje koliko se secjam 130 na sve,dok paladin daje 100meni je u g3 (naspram drugih igara) bezveze sto ima jako malo itema tj. oruzja nisu raznovrsna, oklopi su maltene jadni svi, paladin armor kad nadjes nema dalje,
Da ali onaj flaming sword ne mozesh da kupish tj samo ga summonujesh.
U principu, bilo koja biljcica koja u sirovom stanju daje ma kakav permanentni bonus se moze pretvoriti u napitak sa permanentnim dejstvom.Za one koji su odmakli u igri pitanje: ima mnogo više travki i napitaka, a u G2 znam da neke moraju da se čuvaju za pravljenje napitaka za trajno poboljšanje karakteristika, interesuje me koje su to u G3 koje treba baš čuvati za te napitke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari