Northwood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 349
e da, koje drajvere za 4870 da stavim, one sa diska ili neke druge? slabo imam iskustva sa radeonima pa moram da pitam......
8.7 beta
e da, koje drajvere za 4870 da stavim, one sa diska ili neke druge? slabo imam iskustva sa radeonima pa moram da pitam......
samo me malo "KULL" zabrinuo sa rezultatima od 3dmarka 06, pa ja sa mojom masinom ovom sada imam preko 11000, a kad malo dignem cpu, skoro 12000....... ili ocigledno 3dmrakovi vise ne znace nista?
Ne brini druze ti imas overklokovani Core 2 duo, a ja "samo" ubogi Phenom.
Zanima me nesto, citao sam da 4850 trosi poprilicno snage. Da li je moje napajanje ms industrial 400 dovoljno za ovu grafulju?
Ako nije koje bi bilo dovoljno, a da nije previse skupo, recimo 50 e max ?
Za te pare ima OCZ 500W.Trust 520W je 4000 dinara...za te pare ne postoji bolje100%! A za tvoje potrebe je taman!
Koliko ja znam OCZ je bolji.
Ali si omasio temu i podforum za raspitivanje o napajanjima... :wave:
iz potpisa je sve jasno..Trust 520W je 4000 dinara...za te pare ne postoji bolje100%! A za tvoje potrebe je taman!
samo me malo "KULL" zabrinuo sa rezultatima od 3dmarka 06, pa ja sa mojom masinom ovom sada imam preko 11000, a kad malo dignem cpu, skoro 12000....... ili ocigledno 3dmrakovi vise ne znace nista?
Da ne postavljam novu temu, da li mi se isplati da na X2 4800+ (2,5GHz) stavim 4850? Poshto sam prilichno zbunjen tvrdnjama nekih forumasha da je 3,xGHz sa 2MB kesha minimum za ovu grafulju. Ako su u pravui, shta da uzmem? Ovaj moj proc moze stabilno na maksimalno 3GHz, al' opet ima samo 1MB kesha. Da li bi to bio overkill sa proc-om @def? Ili da klokujem? Chipset je AMD 780G, 2GB rama na 800MHz, 19" CRT...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari