Šta je novo?

Race Driver: GRID

U vezi mog problema sa padom framerate-a sa ukljucenim svetlima....mozda nekome pomogne. Tada sam imao najnovije kataliste, pa sam ih obrisao i instalirao one sto su mi dosli sa grafickom i sada je sve OK.

Kad kazem najnoviji mislim 8.4. Tada su bili najnoviji.

Poslednja izmena:
U vezi mog problema sa padom framerate-a sa ukljucenim svetlima....mozda nekome pomogne. Tada sam imao najnovije kataliste, pa sam ih obrisao i instalirao one sto su mi dosli sa grafickom i sada je sve OK.

Kad kazem najnoviji mislim 8.4. Tada su bili najnoviji.

Meni pada na pamet crack samo :)
Imas suvishe jaku masinu da bi ti seckalo! Mozda defrag hdd-a pomogne!

Radim defrag svaki drugi treci dan jer skidam sa neta mnogo fajlova, stalno ih brisem i premestam, pa zato. A crack sam koristio isti u oba slucaja.

Evo resio sam problem sa slowdown-om igrice odnosno "stuckanjem".Imao sam instalirane 8.4 drivere,sad sam stavio najnovije 8.6 i igrica se bukvalno preporodila!
Inace imam oko 80 miliona $, i presao sam sve trke osim japana i drift trka na savage...Poz

Moze li brza preporuka za neki (srednji budzet) dobar dzoypad na pcu za ovu igru?hvala...imam neki stari mystekov 850F koji igra ne prepoznaje.

Poslednja izmena:
Logitech Precision. Ekstra je. oko 800 do 1000 dinara. Pogledaj na google ako te zanima kako izgleda.

Kako kupiti vozaca za sopstveni tim? Verovatno sam propustio, a search me ne izbacuje nista vezano za GRID.

Thanks

Pod My team, imas opciju Team mate i tu mozes uzeti nekog

Samo moraš prvo da stigneš do drugog nivoa u nekom od regiona (80.000 respect poena).

Ljudi ova igra je mnogo zanimljivija na gamepad-u nego na tastaturi,manje se okrecem oko svoje ose.
E sad pitanje ne znam da je bilo a da ne ronjam nazad,kako da se sa gamepadom krecemo kroz meni?

Ljudi ova igra je mnogo zanimljivija na gamepad-u nego na tastaturi,manje se okrecem oko svoje ose.
E sad pitanje ne znam da je bilo a da ne ronjam nazad,kako da se sa gamepadom krecemo kroz meni?

Neki gamepad-i radi u meniju neki ne, moguce da savisi od drajvera. Ja sam jedino uspeo sa Xpadder programom.

Radi na svim x-input džojpedima u svim menijima.

Za korisnike Rumblepad 2 dzojpeda instalirajte patch 1.1 na xpu inace nema sanse da proradi, tek sa patchom je dodata podrska za njega

Mozda je vec spominjano, al nisam pratio. Moze li da se poboljsa kvalitet slike u retrovizoru? Skroz mi kvari osecaj kad pogledam one "kockice: u retrovizoru. Ili mozda kod mene nesto nije u redu.

Mozda je vec spominjano, al nisam pratio. Moze li da se poboljsa kvalitet slike u retrovizoru? Skroz mi kvari osecaj kad pogledam one "kockice: u retrovizoru. Ili mozda kod mene nesto nije u redu.

uuuuuuu
jeste ruzno,
jedna od retkih mana u igri.

Mene ova igra nikako ne privlaci.
A skidao sam je danima sa neta, ali opet...

Ne znam, pre nje sam presao ceo TDU i nekako ne mogu da se naviknem ni na ulicne trke ni na kontrole...

Bolje da instaliram DIRT pa da ga opet predjem...

I TDU si prvo pljuvao pa ti se posle svideo ;) Navikni se malo, koristi rucnu, iskljuci pomoci...

I TDU si prvo pljuvao pa ti se posle svideo ;) Navikni se malo, koristi rucnu, iskljuci pomoci...

Istina :D, ali mi je ipak TDU brzo legao, jer je ipak otvoren prostor...

Iskljucio sam ja odmah sve pomoci u GRID-u, rucno kocenje mi nekako ne lezi, treba prakse naravno, ali ipak nesto tu fali.

A probao sam i kod ortaka na ps3, uporedo GRID i GT5, tek onda vidim koliko je to arkadchina...

Koje crno iskljucivanje pomoci,i ovako je prilicno *******o dok se ne uhodas.
A igrica je bas fetis:)

Da li postoji rešenje za pucanj GRID-a? Naime, bez ikakvog reda, tj. određenog vremenskog razmaka se dešava da se GRID zamrzne, zvuk motora se i dalje cuje, slika nestaje i baca me na desktop sa greškom VPU Recovery - Send Report ili Don't Send.

RivaTuner 2.09 v2.09 čuči u taskbaru i prati temperaturu GPU-a. Takođe preko njega sam podesio brzinu ventilatora na grafičkoj. Kad GRID 'pukne', sva ova podesavanja u Rivi se vracaju na default.

Verzija drajvera je 8.6, probao sam i sa 8.5, ali opet isto. Sumnjao sam da je mozda do nedovoljno jakog napajanja, CM 380W, ali negde na stranim forumima sam pročitao da su ljudi promenili svoja napajanja i uzeli napajanja oko 600W, ali je problem i dalje ostao.

Sve druge igre rade bez problema, jedino GRID zeza. Imam instaliran patch v1.1. Naravno, u pitanju je 'narodna' verzija igre, ali i sam pročitao da i orig. verzije imaju isti problem.

Bilo kakav konkretan predlog bio bi dobrodošao!

Kakvo osvezenje ovaj GRID, definitivno su zahebali NFS serijal po nivou zabave, a i ide kao tetris na 9600GT, ne znam sta cu s'frejmovima :).

Samo malo je diskutabilno kocenje. Mozda sam naleteo na pogresna kola, ali mi obavezno blokiraju tockovi kad zabodem naglo kocnicu. E sad to je ok kod starijih kola koja nemaju ABS ali kod npr. Honde NSX da blokiraju kocnice ?!?

Predlog za joyped : Saitek P990.
Isti je kao P2600 samo bez vibracije, koja je po meni totalna glupost, ukljucio sam je ... jednom.

Poslednja izmena:
Imam i ja taj,ali ne znam,kako se namesta da igram sa njim,moze mala pomoc.

Ja sam igrao na tastaturi... al ista je to stvar menjao sam komande... kad odes na controls u opcijama igre... imas custom, pritisnes ctrl da mozes da menjas, stisnes enter i stavljas komande koje ti trebaju itd..

Hvala lepo.ali ipak instaliranje peca 1.1 je automatski prepoznao Dzojped

Malo sam vezbao freestyle drift 10min, evo rezultata :)
Inace, kombo brojac je stao na 99 :(
Mislim da je prilicno dobar skor, malo sam jurio po netu, ali ne naidjoh da neko ima vise :smoke:

Prilozi

• topuz_drift.JPG
    topuz_drift.JPG
    101.7 KB · Pregleda: 96
Nazad
Vrh Dno