ne podrzava dx10.1 koji je jednako bitan kao physX i cuda :d
fantomX:
Da li ti mozda ne vidis da je gtx280 i gtx260 i 9800gtx+ i x2 nesto najbrze sto mozes trenutno da kupis? ATI nema nista brze od toga trenutno, najbrze sto imaju je 4750 sto je sporije od 9800gtx+ -a... stvarno ne razumem o cemu pricas/te
4870 nije jeftiniji jer jos nije u prodaji, ne znam o cemu pricas stvarno 9800gtx+ tuce 4850 i to je kartica za poredjenje + podrzava physX + cuda... to je po meni stvar izbora
4870 nije jeftiniji jer jos nije u prodaji, ne znam o cemu pricas stvarno 9800gtx+ tuce 4850 i to je kartica za poredjenje + podrzava physX + cuda... to je po meni stvar izbora
Ma kakva panika, taman posla. Panika samo vlada na forumima. Mislim AMD se vratio i sa karticama je stigo nvidijine od pre 2 godine.. milsim ocekivano
ako moze koji krug u oj tvojoj vremenskoj masini bilo bi extra... mislim, 4870 sustize i prestize GTX260, a u ovoj mojoj vremenskoj dimenziji, on je izasao pre dve nedelje... pa bih ja malo ako moze da probam tu tvoju vremensku masinu koja od dve nedelje pravi dve godine! ,)
u stvari, ako mislite da je sad pravo vreme za kupovinu graficke onda je to velika greska
da nisi ti mozda kupio novu vidiju pa je jedini branis
nemam sta da gledam, 2 fps-a ne vrede 100e bogami ni u "polovnom" crysis-u![]()
2.4870 je u proseku brzi od GTX260, a 10-15% slabiji od GTX280.
Da li ti mozda ne vidis da je gtx280 i gtx260 i 9800gtx+ i x2 nesto najbrze sto mozes trenutno da kupis? ATI nema nista brze od toga trenutno, najbrze sto imaju je 4850 sto je sporije od 9800gtx+ -a... stvarno ne razumem o cemu pricas/te
Pravi trenutak za kupovinu grafickih kartica je tada kada se kod nas
u prodavnicama pojave HD48x0 sa custom hladjenjima.
I kako ce nevidija odgovoriti na recimo 4870x2 ?
Neko nevesto PR saopstenje ili...
One thing that is different about NVIDIA UMAP positioning and Leegin is the fact that NVIDIA does not directly sell to the etailers and retailers it is pushing this UMAP policy out to. NVIDIA is telling these companies that if they do not advertise how NVIDIA’s wants to be advertised in terms of price, that NVIDIA will have the etailers’ or retailers’ “preferential allocations” suspended, which likely means “cut off” to you and me.
Sad bi bilo carski da se pojavi DirectX 10.1 patch za Crysis :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari