Šta je novo?

Firefox3 - guinness world record

ljudi jel ima neko firefox 2, nigde ne mogu da nadjem, a trojka mi je za sada ochaj, dok loaduje stranice skace i do 50% turion64 x2 ! uzas, bas mi se ne svidja, i zasto sklonise zelenu strelicu pored address bara??

Poslednja izmena:
3jka je za sada odlicna videcemo kako ce se ponashati kad se nakupi chache! Sve je podmazano! P.S. Kako radi ovaj zoom kod vas? kod mene slabo :D

kod mene zoom odlicno (a imam programirane dugmice za Logi G9 za zumiranje, extra mi dodje :) )

instalirao sam oldbar i meni i dalje stoje bookmarks u history-ju. ima li leka za ovo ili jednostavno moraju tu da stoje? :mad:

Strelica je i dalje tu samo je sada u sastavu address bara.

lol meni nije tu, samo stoji bookmark !

@Chinaski,
nasao sam i ja verzije kod mozille, na njihovim sajtovima, ali ni jedan link ne radi ! verovatno zbog overloada servera zbog ovog smor rekorda...

evo user yooyo mi je dao link http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0.0.14/win32/en-US/

daklem i dalje nemam zelenu strelu i jede mi 50% CPU dok loaduje page...uzas

Prilozi

• nije tu kod mene.jpg
    nije tu kod mene.jpg
    4.1 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Probaj da instaliraš na čisto, bez tragova dvojke od ranije (traži "mozilla" foldere u documents and settings).

Izaberi sajt gore u desnom cosku (ona zastavica)

Hvala :)

Sta ces, mora neko da bude i glup ,)

Ne znam zasto mi je FF 3 prebacio to na ruski, nisam ni znao da moze da se bira. Sada je "global" i sve ok.

Greasemonkey meni radi (neko je gore napisao da mu ne radi). Evo napisaću šta meni radi od ekstenzija (neke i preko Nightly Tester Toolsa):

Adblock Filterset.G Updater
Adblock Plus
AutoCopy
CustomizeGoogle
Extended Statusbar
Firebug
FxIF
Greasemonkey
oldbar
Secure Loign
Tab Mix Plus
Web Developer

Zelena strelica je tu samo kada kucas novu adresu, a kada je neka stranica vec ucitana onda je zameni bookmark. Verovatno ocekuju da kada si na nekoj ucitanoj stranici kliknes Reload (CTRL+R ili F5) umesto zelene strelice. Ja isto mislim da su mogli da zrtvuju taj prostor i da strelica uvek stoji tu, ali i ovako nije lose.

Poslednja izmena:

Zelena strelica je tu samo kada kucas novu adresu, a kada je neka stranica vec ucitana onda je zameni bookmark. Verovatno ocekuju da kada si na nekoj ucitanoj stranici kliknes Reload (CTRL+R ili F5) umesto zelene strelice. Ja isto mislim da su mogli da zrtvuju taj prostor i da strelica uvek stoji tu, ali i ovako nije lose.

da skontao sam, i stvarno je sh*t..mislim, ne kontam sto su je skinuli...

jel i vama dok otvarate stranicu, npr ovu temu, skoci CPU? Meni dodje do 50% kada otvaram stranice kao npr forum, gde ima dosta teksta...

Ljudi, jel neko od vas uspio da iskopira nekako bookmarkse iz 2-ojke u 3-ojku. Imam strašno glup problem. Iskopiram fajl bookmarks.html iz onog Document and settings/user/application data... bla,bla. - instaliram trojku - prekopiram stare bookmarkse preko novih i on mi ubaci neke stare od prije nekoliko mjeseci. I nikako ne mogu da ih se riješim. Obrišem sve bookmarks.html iz C particije koje nadjem, uradim ispočetka i ne vredi
Ajd pomozite ako išta ukapirate iz ovoga što sam napisao

Pa ne radi se tako to. U dvojci idi bookmarks > organize bookmarks > import and backup > export html i onda taj html učitaj u trojku.

Piše ako je stavio Nightly Tester Tools ekstenziju. Mada i to može da se isključi. :)

Izgleda da si skinuo neku test verziju, finalnoj ne piše build number u naslovu.

skinuo sa onog record sajta, tj link do glavne stranice.

sad sam vratio 2.0.0.14 i tu odjednom sada opet isto dok loaduje neku stranicu ode CPU na 50% pa kada se ucita sve, vrati se na nize... uh.

od onoliko pledzova iz Albanije, samo 472 downloada :d A mali Japan skoro 4 puta vise od Rusije! :)

skinuo sa onog record sajta, tj link do glavne stranice.

sad sam vratio 2.0.0.14 i tu odjednom sada opet isto dok loaduje neku stranicu ode CPU na 50% pa kada se ucita sve, vrati se na nize... uh.
Kažem ti, kompletno deinstaliraj browser, ukloni sve tragove pa stavi trojku na čisto.

Mnogo ljudi se žali na greške u FF3. Nije to do grešaka u samom FF3, već izgleda ima neki bugove kada se pregazi dvojka, kao što kaže voodoo, uninstall FF2 i brisanje svega iz App Data/Mozilla/Firefox foldera, pa tek instalacija FF3.

Mnogo ljudi se žali na greške u FF3. Nije to do grešaka u samom FF3, već izgleda ima neki bugove kada se pregazi dvojka, kao što kaže voodoo, uninstall FF2 i brisanje svega iz App Data/Mozilla/Firefox foldera, pa tek instalacija FF3.

uradio sam to , 2 puta, izbrisao sve redom, i iz app data ... cak nisam ni vratio stari profil da vidim kako ide na golo, isto ...

Ja preferiram Portable verzije Firefox-a, pa nemam tih problema oko "gaženja" stare verzije - imam ih obje u svojim folderima, pa ne rizikujem da izgubim podešavanja dvojke ako se nešto zezne u trojci.

Sve u svemu, trojka radi odlično (jedino nisam mogao da stavim Black Vista skin).

Instalirajte Nightly Tester Tools ekstenziju, preko nje može da se odradi override kompatibilnosti, radi sve kako treba. :)

Ja sam forsirao instalaciju nekih extenzija preko NTT-a i to mi je potpuno onesposobilo FireFox da sam morao radit reinstalaciju, sreca imao backup bookmarka

Nazad
Vrh Dno