Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

ljudi ima li iko odgovor na ovo pitanje "kako da updateujem operu na 4.1 ? nece preko same opere kad kliknem na onaj link gore u browseru "update opera bla bla", kad odem na to, opera se automatski ugasi... probao sam da skinem sa neta novu verziju, preko pc-a, iako im ne radi sajt, nasao na nekom drugom, odem preko JMI instalacije sa CD-a telefona, odradim sve, imam i jad i jar, nadjem, odem na install, sve ok, restartuje se, ali nema opere medju applications... pa sam probao da instaliram na isti nacin i staru verziju, opet nema nista...

kako insalirati opermu mini 4.1?"

pretrazih temu nako ovlas, al nista za novu operu, kako vi idete na net na ef81?

ljudi ima li iko odgovor na ovo pitanje "kako da updateujem operu na 4.1 ? nece preko same opere kad kliknem na onaj link gore u browseru "update opera bla bla", kad odem na to, opera se automatski ugasi... probao sam da skinem sa neta novu verziju, preko pc-a, iako im ne radi sajt, nasao na nekom drugom, odem preko JMI instalacije sa CD-a telefona, odradim sve, imam i jad i jar, nadjem, odem na install, sve ok, restartuje se, ali nema opere medju applications... pa sam probao da instaliram na isti nacin i staru verziju, opet nema nista...

kako insalirati opermu mini 4.1?"

pretrazih temu nako ovlas, al nista za novu operu, kako vi idete na net na ef81?
pa skini direktno na telefon,.mini.opera.com,na srpski je i bez problema je instaliras,samo potvrdjujes,yes,next itd;)

Poslednja izmena:
evo da podelim sa vama ako nekog zanima kako pm
a mozda vec neko i zna :D

pozzzzzzzzzzz

Prilozi

• DispCapture.bmp
    225.1 KB · Pregleda: 132
pa skini direktno na telefon,.mini.opera.com,na srpski je i bez problema je instaliras,samo potvrdjujes,yes,next itd;)

ma nece ni tako, odem preko internog browsera na operamini.com, kliknem na download miniopera i nista, krene kao da skida ali stoji 0 KB i onda samo nestane ta linija koliko je skinuo i i dalje sam na stranici gde pise download opera mini...milion puta ponovio, isto ...aaaaaaaaaaaaaaa

samo da dodam da gmail radi ok, znaci mogu da idem na net i sl..

Poslednja izmena:
Pokusao sam da instaliram teme preko bluetooth-a, i preko direktorijuma i uopste mi se ne pojavljuje tema.Ima li resenja?

@djurobb flesuj telefon ako imas vremena

@G.Pikvik Ako nece Opera ni preko JMI, ni preko BMC samo ti preostaje da flesujes fon
ili prvo probaj da skines sa neta(direktno na fon) Operu 2.0 pa ce ona traziti da vrsis update za novu verziju tj za 4.1. Probaj,nista te ne kosta. Javi sta si uradio!

@djurobb flesuj telefon ako imas vremena

@G.Pikvik Ako nece Opera ni preko JMI, ni preko BMC samo ti preostaje da flesujes fon
ili prvo probaj da skines sa neta(direktno na fon) Operu 2.0 pa ce ona traziti da vrsis update za novu verziju tj za 4.1. Probaj,nista te ne kosta. Javi sta si uradio!

imao sam mini operu 4, koja je trazila update na 4.1 i nije htela ni da se makne po netu, kad odem na dload direkt sa telefona, opera se samo ugasi...

medjutim, opet sam probao preko JMI sa zvanicnom verzijom sa sajta, nakon sto sam preko raznih programa izbrisao sve od starih opera, i najmanji item, i opet nije hteo da je instalira u applications, ali je uspeo u games..go figure... tak da ne diram, i fercera ok !

evo da podelim sa vama ako nekog zanima kako pm
a mozda vec neko i zna :D

pozzzzzzzzzzz

ma daj to je mts poslao ponudu svojim korisnicima, ja kad sam biJo pre paid nista tako da naiđe a čim sa prešao na post paid odma bacise nesto...

ljudi pomagajte posle 20 flashova 21 nije uspeo
aj ako moze neko da mi okaci NV-itemse za mrezu kako to vec ide
sve ok mreza nece probao sam da flashujem par puta i nece i probao sam i iz emergency-ja
jedino sto mi se ovaj put desilo je da je napisao nesto
da imam too much utilitizied NV items tako nesto mozda nesto znaci

aj pomogajte treba mi HITNO
pozzzzzzzzzzzz

ljudi pomagajte posle 20 flashova 21 nije uspeo
aj ako moze neko da mi okaci NV-itemse za mrezu kako to vec ide
sve ok mreza nece probao sam da flashujem par puta i nece i probao sam i iz emergency-ja
jedino sto mi se ovaj put desilo je da je napisao nesto
da imam too much utilitizied NV items tako nesto mozda nesto znaci

aj pomogajte treba mi HITNO
pozzzzzzzzzzzz

Imas na 128 strani okacene NV items-e. Ako budes imao problema prelistaj malo strane od 125 - 135 jer sam i ja imao takav problem sa flesom. Javi ako nesto zatreba....pozzzzzzz :smoke: :D :smoke:

resio sam problem pomogao mi nikola`s
hvala u svakom slucaju

pozzzzzzz

cao.. ja sam pao i tom prilikom sam i sj*b*o telefon... prednja maska mu je prilicno ostecena a kamera je prestala da radi... voljan sam da ga u tom stanju prodam za 2000 din pa ako nekome treba za delove neka se javi... baterija mu drzi ok, a ako nekoga bas zanima mogu da je napunim i vidim koliko ce drzati tacno... postavicu uskoro oglas na mestu predvidjenom za to pa mozete tamo videti slike, tj u kojem je stanju... pozdrav

zzop

Pozz ljudi nije me bilo dugo ali evo me sa novim problemom !! ja se izvinjavam ako je ovo vec negde receno i unapred cu da kazem da preko flesh i tweak uputstva nisam mogao da resim !! PLZ help zbog ovoga (ja mislim) ne radi mi mig33 !! :mad::mad:

nemogu da izbrisem vodafon profile iz connetion profiles !! ajde PLZ help !!

Poslednja izmena:
Pozz ljudi nije me bilo dugo ali evo me sa novim problemom !! ja se izvinjavam ako je ovo vec negde receno i unapred cu da kazem da preko flesh i tweak uputstva nisam mogao da resim !! PLZ help zbog ovoga (ja mislim) ne radi mi mig33 !! :mad::mad:

nemogu da izbrisem vodafon profile iz connetion profiles !! ajde PLZ help !!

Instaliraj eBUDDY ili Angile mobile messenger umesto mig33.
Uzmi restartuj telefon ili nadji u podesavanjima opciju za reset pa vrati sve na fabricka podesavanja i onda pokusaj da izbrises Connection prrofiles! pozz
:smoke: :D :smoke:

da li neko ima neki jar generator !!? skinuo sam ebuddy ali je .jad a menitreba da ga konverujem u .jar !!

Da li je neko imao problem sa mrežom (nedostupan) 063. Konkretno sestra i ćale na 063 kada ih zovu često su nedostupni. Probali smo sa zamenom kartice i pojačavanjem signala i ništa. Ćale mi je rekao da sa restartom rešava problem.Meni na 064 EF81 radi savršeno jedino se povremeno gasi. Ako je neko imao iskustva sa ovim molim pomagajte. Pozdrav i unapred hvala.

Da li je neko imao problem sa mrežom (nedostupan) 063. Konkretno sestra i ćale na 063 kada ih zovu često su nedostupni. Probali smo sa zamenom kartice i pojačavanjem signala i ništa. Ćale mi je rekao da sa restartom rešava problem.Meni na 064 EF81 radi savršeno jedino se povremeno gasi. Ako je neko imao iskustva sa ovim molim pomagajte. Pozdrav i unapred hvala.

Najbolje bi bilo da odes U Telenorovo predstavnistvo jer je to neki problem u mrezi( ne podudaraju se neki "kodovi" sa telefona i kartice). Meni je Nokia jedno vreme slala Flesh poruke i jurio sam MTS par meseci dok mi nisu zamenili karticu i sada fon radi OK.
NIsi jedini koji je imao ovaj problem sa 063 mrezom. I ortak je imao isti problem i resio je na ovaj nacin. pozzzz :smoke: :D :smoke:

Izgleda da je i mom simi dosao kraj!? Ne reaguju mi neke tipke, tacnije br. 6, 1, zvezdica i tipka za pozivanje... Jutros sam pisao poruku sa mokrim rukama i malo posle toga on je pobrljavio... Jel moguce da je od toga? Ima li mu leka? :zgran:

Dal je neko uspeo da poveca broj fajlova na kartici sa 400 na 8192. Ubacio sam onaj fajl iz "benq siemens najbitnije 3" u brew/shared ali mi kad ukljucim kameru i dalje prijavljuje da mogu da slikam 400 slika. Poz svima

flesovo sam ef81, onda sam izgubio mrezu, pa sam htio ponovo da ga flesujem, jer sam mislio da nisam to dobro odradio, medjutim kad sam ponovo poceo postupak tel. mi se ugasio. od tada ne mogu nikako da ga upalim. ne reaguje ni na punjac. sta je u pitanju?

@nosferatu84 zadrzi # i Crvenu slusalicu i ako se tada ne upali ono BenQ Siemens onda je crkao.Ako se upali onda samo stavi ponovo na flash.Pozz SRECNO

E ljudi ja sam muke sa rezervnim punjacem zavrsio! Imam univerzalni punjac u kolima za 96% proizvedenih telefona!Samo se ubaci telefon,on zatvori kutijicu i to je to.Kad auto dodje sa carine slikacu da vidite.pozzz

a jel si drzao # dok si drzo crvenu slusku ??? Ako tako nece da upali i pokaze ono benq-siemens onda ti je fon izgleda riknuo :S: :( Evo ja sam danas flashnuo a pre flesha mi nikola`s kaze nemoj nesto imam los predosecaj :D ja taman pomisli gotovo ima da mi explodira fon :d al dobro je proslo

pozzzzzzzz i srecno nadam se da ces ga upaliti :S:

AU koji sam baksuz kad god se pohvalim nesto mi se sj**e sinoc mi je radio besprekorno znaci brz sve sam izmenio sto mi trebalo i taman sam pomislio da se skrasim i da ga vise ne cackam i vid govana :D pred spavanje sinoc ga ugasim i jutros ja crvenu slusku on krene da se pali i pokaza onaj beli ekran BENQ-Siemens i onda to drzi par sekundi zatim crn ekran na pola sekunde pa opet BenQ-Siemens............ I nece da se upali i onda uzeo CRVENA + # i on udje u emergency i stavim na flash jedino sto je napisao je da nema onog kljuca al sam stavio update i krenuo je
kad je dosao do kraja i radio restoring BRT napisao greska pri vracanju I TO NA KRAJU AAAAAAA
I tu je ostao bio u factory test modu izvadio sam bateriju i to ugasio se :D
jel zna neko O CEMU JE REC???????

evo sad skidam nemacku v58 racunam mozda uspe da ga probudi iz polumrtvih pa cu posle na vodafone a ako bude radio ok mozda i necu :d

pozzzzzzzzzzzz

USPEO SAMMMMM JEEEEEEEE !!!!!!!!!
IZvinjavam se sto su moja tri posta jedan za drugim nisam mogao da izmenim :(
pozzzzzzzzzzzz

Nazad
Vrh Dno