Pogledaj u "Moju mashinu" i sve ce ti biti jasno...![]()
Drugaru sastavljam mashinu i stavio sam mu X2 5000+ 2 GB rama / HDD / Optika i 9600GT i rachunam da ce sve to raditi na CM 420 W koji dolazi uz Elite 332 kucishte. Right ? Nishta nece biti klokovano.
Drugaru sastavljam mashinu i stavio sam mu X2 5000+ 2 GB rama / HDD / Optika i 9600GT i rachunam da ce sve to raditi na CM 420 W koji dolazi uz Elite 332 kucishte. Right ? Nishta nece biti klokovano.
Prvo par reci o napajanju Codegen Briza na istom je radio 7950gx2 par meseci pa onda 8800gts320mb
isto para meseci bez ikakvih problema zamenjeno zbog prodaje kompa e sad to napajanje nikave probleme nije pravilo stim naravno nikad nisu overclokovane karte na njemu.Tvrdim da 9600gt ce raditi bez ikakvih problema neko vreme e sad naravno da bi trebao da ga zamenis al ne pod hitno.Predlog nadji neki Lc 550w polovan.
Moj ortak vec vise od pola godine vozi konfu:
Procesor: Q6600 + Graficka: 8800GT + RAM: 2x1Gb + Ploca: Abit ( nisam siguran koji model valjda sa 965 chipsetom) + 2 HDD u raid0 na 400W Codegen napajanju.
Nikad nije imao nikakvih problema sa stabilnoscu sistema, a i komp mu radi non-stop, malte ne 23h dnevno.
Doduse nije nista OC-ovao.
Predlog nadji neki Lc 550w polovan.
Jel sad moze CM430w da tera 8800gt ili ne? Hteo i ja da se ponovim, al da ne pravim dupli trosak.:banana:
Treabalo bi da moze, ja sam na ASUS 360W terao X1800XT koji dobrano troshi.![]()
Fino, mada ja nisam imao tako jaku kartu.Ja sam bolji, 8800GTS320 na 350 ili 360W asus![]()
Imam napajanje 400w codegen briza.Da li je ovo napajanje dovoljno ako bih zamenio 8600gt sa 9600gt ili moram da ubacim jace napajanje i koliko bi to napajanje to trebalo biti?
Fino, mada ja nisam imao tako jaku kartu.![]()
Nekad bila jaka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari