Šta je novo?

Opera 9.5

GMail radi dosta bolje, možda zato što je očajno radio pre :) Razlog zbog kojeg imam instaliran FF.

Meni je gmail pre radio ok, mada sada ipak osetno brze. :)

Poslednja izmena:
Ne da je ružan ovaj Standard skin . . .

Sinhornizacija desktop verzije sa Opera mini, mmmmmmmmm, konacno :)

Ipak nisam uspeo
kako da ubacim quick search box pored adres bara
prevouko sam ga iz bootonsa al ne radi :(

Kako neće ? Meni radi normalno

i novi skin je keva, samo se niste navikli

A sta ti radi quick search? Ne radi ni kod mene, Find in page radi, pretpostavljam da ti to treba, doduse ja ne koristim to, stisnem "." i kucam sta mi treba, brze je.
Inace ne radi unos komentara u sig games u dota-league, neverovatno.

quick find mi ne radi :(

Sve nesto imam utisak da su malo pozurili sa ovom verzijom, da bi je izbacili pre firefoxa 3. Otud i gomila nekih gluposti koja se ranije nije desavala sa stable verzijama

Sve nesto imam utisak da su malo pozurili sa ovom verzijom, da bi je izbacili pre firefoxa 3. Otud i gomila nekih gluposti koja se ranije nije desavala sa stable verzijama
tom mislju se i ja nosim,skin i nije nesto!Ali doro mozda je to samo stvar navike.

Imao sam Operu 9.27 i preko nje sam instalirao 9.50.Sve radi dobro ali ima problem sa spiskom internet adresa koje posecujem.Kada se klikne na strelicu,otvori se padajuca lista i na toj listi je www.b92.net na zadnjem mestu.Kad posetim taj sajt do sada je ta adresa izlazila na vrh liste i ostajala prva na spisku.Medjutim sada posle posete je ta adresa i dalje zadnja na spisku URL.Padajuca lista se uopste ne menja bez obzira koji sajt posetim.U verziji 9.27 zadnja posecena adresa je automatski izbijala na prvo mesto u vrhu liste.A uradio sam samo repair Opere sa 9.5o.U cemu je problem?

ova 9.5 je nesto najgore do sada.Ostavim da skida posle 2 sata se vratim oper pobela ili treperi ili blokirala skroz...

mnogo je sporija - ne da otvara strane sporije nego sam program otvaranje prozora save image i slicno..

Poslednja izmena:
Imao sam Operu 9.27 i preko nje sam instalirao 9.50.Sve radi dobro ali ima problem sa spiskom internet adresa koje posecujem.Kada se klikne na strelicu,otvori se padajuca lista i na toj listi je www.b92.net na zadnjem mestu.Kad posetim taj sajt do sada je ta adresa izlazila na vrh liste i ostajala prva na spisku.Medjutim sada posle posete je ta adresa i dalje zadnja na spisku URL.Padajuca lista se uopste ne menja bez obzira koji sajt posetim.U verziji 9.27 zadnja posecena adresa je automatski izbijala na prvo mesto u vrhu liste.A uradio sam samo repair Opere sa 9.5o.U cemu je problem?

Nije to problem, tu foru su uzeli iz Firefoksa, malo sam brljao ali nisam video da to negde moze da se iskljuci...

@Weasel
Definitivno skini drugi build taj tvoj je pun bagova, meni jos nijednom nije zabola.

Poslednja izmena:
Ako je tako onda se vracam na 9.27.Meni odgovara da zadnja posecena adresa bude prva na vrhu.

Nema rss -feed-a . NEMA RSS - FEED-a !!!!

Radi RSS, radi i download najnormalnije, vec sam skinuo preko 1GB iz vise fajlova preko Opere.
Proverite vi vase sisteme, problem je do vas.

meni ne prikazuje favicone u personal baru, prikazuje samo neke, a neke ne, da li je i kod vas isto?

moraš ponovo da otvoriš te stranice

Radi RSS Feed...

matrix, ja samo imam problem sa ikonicom od GMaila.

napravi novi bookmark... ;)

edit: i meni je novi skin odvratan ali cu ga drzati par dana, mozda se naviknem... skinuo sam stari ipak za svaki slucaj :)

Poslednja izmena:
Ammm, a zasto mi sad ne radi mail u Operi?! (sezampro) Trazio je neki "update" maila i sad ne radi, kaze failed - login details? wtf? Takodje se ne vide faviconi u Bookmarks :wall: Zna neko resenje za ove dve stvar, mail prvenstveno?

Poslednja izmena:
Koji drugi build ? Postoji jedan jedini build za 9.5 final verziju .

*** ja naviko, u poslednjih nedelju dana ovaj final mi je mislim cetvrti build.
Morace ovo jos dosta da se pegla, zvanican forum je prepun zalbi, meni zaista radi ok, jedino sto ne mogu da stavim new tab gde ja hocu i ne radi mi zum veci od 10% preko ctrl +, samo hoce na +, bezveze.

Poslednja izmena:
@svi koji imaju problema sa Flash-om

Problem nije direktno vezan sa browser-ima (problemi se javljaju i u FF, za IE neznam jer ga ne koristim). Problem je u samom Flash-u. Za problem zamrzavanja u FF jedino resenje koje sam nasao je bilo instalacija prethodne verzije Flash-a (9.0.47.0). Za problem procesorskog zauzeca nisam pronasao adekvatno resenje. Srecom, Opera ima divan feature - Block Content... - Bench, Bench Forum, B92 izgledaju mnogo lepse i rade mnogo brze ovih dana ;)

Koji trash, koji sam djavo dirao bilo sta! Zna li iko zasto ne radi mail? Kada stavim u POP i SMTP "mail.sezampro.yu" onda kao "radi" odnosno poslao je poruku navodno, ali ne stize mi poruka koju sam sam sebi poslao sa gmail-a. Kada stavim pop3.sezampro.yu i smtp.sezampro.yu onda daje error login details?

*** ja naviko, u poslednjih nedelju dana ovaj final mi je mislim cetvrti build.
Morace ovo jos dosta da se pegla, zvanican forum je prepun zalbi, meni zaista radi ok, jedino sto ne mogu da stavim new tab gde ja hocu i ne radi mi zum veci od 10% preko ctrl +, samo hoce na +, bezveze.

Build
10063

taj build je bio pre 5 dana kad sam skinuo i sad sam opet skinuo isti je build...

Vrh Dno