tom mislju se i ja nosim,skin i nije nesto!Ali doro mozda je to samo stvar navike.Sve nesto imam utisak da su malo pozurili sa ovom verzijom, da bi je izbacili pre firefoxa 3. Otud i gomila nekih gluposti koja se ranije nije desavala sa stable verzijama
Imao sam Operu 9.27 i preko nje sam instalirao 9.50.Sve radi dobro ali ima problem sa spiskom internet adresa koje posecujem.Kada se klikne na strelicu,otvori se padajuca lista i na toj listi je www.b92.net na zadnjem mestu.Kad posetim taj sajt do sada je ta adresa izlazila na vrh liste i ostajala prva na spisku.Medjutim sada posle posete je ta adresa i dalje zadnja na spisku URL.Padajuca lista se uopste ne menja bez obzira koji sajt posetim.U verziji 9.27 zadnja posecena adresa je automatski izbijala na prvo mesto u vrhu liste.A uradio sam samo repair Opere sa 9.5o.U cemu je problem?
@Weasel
Definitivno skini drugi build taj tvoj je pun bagova, meni jos nijednom nije zabola.
@Weasel
Definitivno skini drugi build taj tvoj je pun bagova, meni jos nijednom nije zabola.
Koji drugi build ? Postoji jedan jedini build za 9.5 final verziju .
*** ja naviko, u poslednjih nedelju dana ovaj final mi je mislim cetvrti build.
Morace ovo jos dosta da se pegla, zvanican forum je prepun zalbi, meni zaista radi ok, jedino sto ne mogu da stavim new tab gde ja hocu i ne radi mi zum veci od 10% preko ctrl +, samo hoce na +, bezveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari