iPhone kad se pojavio je kostao 400$neznam odakle ti ovaj podatak...
Prijatelj nece moci da ti ga posalje osim ako ne potpise ugovor da ce dve godine da placa pretplatu sto znaci da ce da ga kosta minimum 30$ mesecno x 12 meseci = 360$ + 200 $ = 560$.... mozda si na to mislio kad si rekao onu cenu...
Sto se kodiranja tice, niko ga jos nije video, ali verujem da nece biti poseban problem da se otkodira... u sustini, kad imaju ugovor ne moraju ni da ga kodiraju, svejedno moras da im pljunes kintu ako ga hoces.
Imam ja jedno pitanje posto planiram da uzmem ili ovaj stari ili da cekam novi. Koliko je trebalo vremena da se probije prvi I Phone posto nisam tada pratio? Vidim da je ovde:
http://www.engadget.com/2007/08/24/iphone-unlocked-atandt-loses-iphone-exclusivity-august-24-2007/
objavljeno kada, da li je to tacno bilo tada?
Posto vidim da ce i verzija 2.0 da donese starom neke nove stvari u softwareu, da li je moguce da novi I phone ima slican software i samim tim i zastitu? Ako da, onda ce hackovanje biti dosta brzo jer ljudi sad znaju kako da ga otkljucaju.
Mogu da ga uzmem odmah za 400 *******, sta mislite jer ok cena?Što se tiče kupovine postojećeg...good luck.Apple je obustavio proizvodnju u maju, pa to što ima da se nađe sad, to je to.
Mogu da ga uzmem odmah za 400 *******, sta mislite jer ok cena?
Kako se pojavio kad na zvanicnom sajtu pise "Coming July 11"Pojavio se iPhone 3G u Evropi i to preko Vodafone-a, i cena je 499/599e 8GB/16GB. Koiko ce se te cene odrzati, ne znam , ali ce definitivno uskoro napraviti pometnju medju drugim smart telefonima HTC Touch, SE X1, Nokia....
Da ta peticija ce zaista nesto promeniti![]()
Prijatelj Amerikanac od mog drugara ima vec IPhone i potpisan ugovor, tako da ce on uzeti telefon za 199$. Provereno u Apple storeu u San Diegu. Nema ogranicenja na kupovinu IPhone po ugovoru.
Drug ti se malo prevario.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari