Šta je novo?

Majice Sezona 2008.

Ja sam ZA krupnije svaka cast na predlogu

Nisam u toku sta je sa majicama, ali i ja hocu jednu... M ako moze.:)

Nisam u toku sta je sa majicama, ali i ja hocu jednu... M ako moze.:)

Sugradjanine, ne citas :D . Ovo je dogovor o dizajnu pre svega, ako imas nesto, dodaj :). I proprati malo temu videces o cemu se radi. Proveravaj blagovremeno, mada ce verovatno biti tek zvanicno glasanje, pa tek onda narucivanje.

***. u kom trenutku sam ja upao ovde kao covek koji daje ovakve izjave :S:

Izgleda da sam ovu temu trebao da postavim jos ranije,i da mi crtanje i dizajn na kompu ide od ruke bar malo sigurno bi okacio i neke predloge...WebWolf svaka cast na inicijativi! :wave: Pozdravljam i podrzavam predlog i na to bi dodao:
- Ako postoji mogucnost da majce od ove godine i na dalje budu za odprilike ~2-3 cm krace-srazmerno velicini,da ipak budu malo fancy ,a ne jos malo pa ko haljine ili spavacice :S:
- Materijal da bude kao sto je bio prosle godine,nikako kao predprosle (ta mi je majica osetno izbledela)...
- Predlozio bih i da se urade(vrate) i ranfle na rukavima,kao predprosle godine;)
- E sad,ne znam koliko je pametno da se markira majica kada je godina u pitanju,ali ,ako se ljudi sloze,to bi moglo da bude tipa natipsa:"Season 2008." ispod Benchmark natpisa sa prednje strane...
- Ili,mozda malo retardo-geek predlog :D : da se na nekom od rukava (znaci suprotno od onog gde bi eventualno bio onaj "community" natips-logo) izveze oznaka 2-3 komponente (naravno po dogovoru) koje su ili ce obeleziti aktuelnu godinu,ali bez imena firme-na primer 3870x2,Q9450,9800GX2 ili sta vec...mislim mozda je glupo ali mi je palo na pamet:cigar:

Sad sam malo bacio pogled na proslogodisnje i predproslogodisnje "afere" u vezi bench majici i vidim da je i tad bilo natezanja hoce-nece ,pa je na kraju bilo "Pa ajde..."...
Mislim,neznam kad bolje razmislim kakvi se predlozi ocekuju... Ne mozemo sad da izmislimo toplu vodu...Cinjenica je da bi svi voleli diskretniju majicu,ako neko hoce sarenilo neka poruci majicu sa Havaja :d

Ako je Peci i redakciji postala cimka da organizuju majice-neka nam lepo kazu,da se manemo corava posla- ili - jos jedan predlog: Ako one koji bi trebalo da se cimaju oko toga mrzi ili nemaju vremena-nek lepo raspisu konkurs da se javi ako ima neko ko je zainteresovan iz BG-a da organizuje spravljanje i isporuku majici-u koordinaciji sa vama, celnicima, a vi ga zauzvrat castite skromno dodelivsi tom clanu "VIP" status ,)

Toliko od mene... U nadi da ce ipak biti nesto ove godine,jer postajem malo skeptican ,s obzirom koliko se sve ovo odvija tromo...

To za krace majice, pa moze... Samo nemoj mnogo krace, ja sam prvi ispao onda :D . U sirinu ne bi bilo dobro da idu manje... Meni, koji sam ipak koliko-toliko fit je taman, a ako je neko malo bucmastiji...

Apsolutno kao prosla, materijal je svetski. Mislim da je vecan. Ovo je zaista 100% pamuk, a preprosle se ipak videlo da ima malo plastike.

Obelezavanje komponenti nece doci u obzir, verovatno. Prvo, svako ce da trazi nesto drugo, a to je nemoguce. Resenje sa 3 amblema koji ce se deliti po RND metodu je bilo ok. A druga stvar, Bench ipak ne moze da dozvoli luksuz da lepi nalepnice nekih proizvoda po svojim majicama. Cemu objektivnost, onda? :) Ne zaboravi i na to da imamo ljude raznih shvatanja ovde, i neki ce odbiti iz principa zato sto im pise 3870x2 jer jednostavno ne vole AMD, ili suprotno... Rizicno, moze i bez toga.

Recimo ne mora sezona, ali onda neka budu drugaciji amblemi. Prosle godine su bili u opticaju graficka, procesor i cooler (ova moja). Sve tri su bile lepe. Neka ove godine recimo bude hard disk, ipak nije bio prosle godine, moze opet procesor i.... ae dajte vi neki predlog :d . Meni je monitor pao na pamet.

@EM2000
Ne gubi nadu, vidis koliki smo napredak postigli za samo jedno vece ;) .

Poslednja izmena:
Ok,u pravu si sto se tice obelezavanja (mada sam u startu bio toga delimicno svestan).Ali da ne ispadne da samo nas dvojica konstruktivno raspravljamo na ovu temu :bottle: :d neka se jos neko oglasi,pa cemo onda videti ima li napretka ;)
Nisam ni mislio da se krate u sirinu,sirina je odlicna,pashe i motki i buretu :d,tako da tu ne bih nista dir'o ,samo sam duzinu spomenuo.

Ja dajem jos cirka 36 sati za predloge pa pustam anketu. Ako je neko zapoceo sa radom neka prijavi ovde ;) .

Anketa ce imati ovu formu:
Kakvu bench majicu zelite:

Sa proslogodisnjim dizajnom
Sa izmenjenim proslogodisnjim dizajnom (dacu link do opisa ovogodisnjeg dizajna)
Potpuno drugacija (e majke mi, ako ovih ima najvise, onda najbolje da za***emo citavu stvar).

Posle toga, uz konsultaciju sa zvanicnicima, moze se pristupiti i formiranju liste sa tim ko koliko majica i koje velicine zeli. To ce jos biti i najlaksi deo posla...

I,tebra, 'oce li anketa? :trust:

'ajmo ljudi, evo juna i 30 stepeni!

U bog'te, ja zaboravio... Izvinite ljudi, spremam prijemni za fax i maturski pa sam malo u guzvi, i lako mi skliznu stvari sa uma, ali evo potavicu.

Dakle Ovogodisnji predlog majice sadrzi:

Ista majica kao prethodne godine, isti materijal, vez, sa sledecim izmenama:

- Siva traka na desnom rukavu na kojoj pise Hardware community
- Uklanja se hardware community natpis sa amblema, i na njegovom mestu pise Season 2008.
- Na amblemima su hard disk/procesor/graficka
- Za par centimetra krace majice nego prosle godine
- Krupniji natpisi na majici
- Sirina majice ostaje nepromenjena.

Pa obrni-okreni, ali vi bi ste opet da kupite manje vise iste majice. Ne znam zasto bezite od stampe? Ako se nadje firma koja radi stampu ljudski, kako treba, nema da brines. Ima da traje godinama, da ne ponavljam da moze veca povrsina da se dobije, naravno moze i kombinacija vez napred u vidu bench logo-a a nazad slika na ledjima... Ako cemo vec da nosimo Bench majice, daj da to izgleda kako treba, a ne kao da radimo na standu na sajmu tehnike il' tome slicno. To sa malim vezovima, i slicicama deluje suvise sluzbeno ako mene pitate...

Po iskustvima iz prethodnih godina, ljudi su uvek vise trazili ovakav dizajn i vez.

A postoji tu i druga stvar, dok se mi smislimo za sliku, pa dok se svi usaglase.. iha.. Drugo, skoro svi mogu da prihvate vez, a mnogi nece da prihvate stampu.

A zasto ovo ne izgleda "kako treba"?

Prilozio sam anketu pre dva dana, odmah nakon posta iznad, ali moderatori ocigledno nisu zeleli da je propuste. Hvala na saradnji :mad:

Poslednja izmena:
Pisite i za mene jednu kada se budu napravile

Nemojte slučajno da zaboravite na XXXL veličinu :smoke:

Mislim da ce prijavljivanje biti tek nakon zatvaranja ankete.

Pa, po specifikacijama izgleda jednog prosecnog komijuterskog geeka (ono, stomak, brada, naocare, pivo), sve bi majice trebalo da budu takve! :d

Jedino da ubace XXXL, tj da se poštuju neki standardi za veličine. A ne da bude neki kineski XXL koji će mi biti kao bodi, dok mi recimo neki XL stoji kao džak :)

BTW count me in

Proslogodisnje velicine su sasvim OK, mislim da ih ne treba menjati niti dalje nesto raspravljati ako ce biti kao last year, ya man... :)
Naravno jedna za mene (recimo na ledjima neki natpis tipa : ...loading, interrupt by woman...or something like that) nesto fazonirano...
Pozzz

kako smo krenuli, bolje odmah da se preorijentisemo na dugacke rukave. mozda se dogovorimo do jeseni.

Ma nije stvar u tome, nego se prosto sav odusevim kada posle nekoliko meseci pokusaja dogovaranja, kada se dodje do zakljucka da ce najverovatnije biti iste kao proslogodisnje, onda se tek jave nazadovoljni sa nekim "fantasticnim" idejama i kritikama... Gde ste do sada bili?!

Tako je bilo i prosle godine, kada se izgubi i poslednja nada, i kada samo oni najozbiljniji budu ostali onda ce se javiti duh magicnog Pece i za 15tak dana woalaaa imacemo majice.

Peco javi se :)

E a sto ne napravite ovaj put Chuck Norris majce?

Na primer "Chuck Norris je clan benchmarka" i neka njegova prigodna (opaka) slika. :D

Tvoj predlog cemo uzeti u razmatranje i odbiti ga :D

E a sto ne napravite ovaj put Chuck Norris majce?

Na primer "Chuck Norris je clan benchmarka" i neka njegova prigodna (opaka) slika. :D

ma jok...bolje da na majcu stavimo sliku Steve Ballmer-a pa da ova godina bude godina podrske Steve Ballmer-u :d

Hoce li te majice, ovaj mali vec prerastao proslogodisnju ;)
Ali kako se upasao-ljubi ga majka :smoke::-devil-:
:wave:

Poslednja izmena:
Jao, podmladak!
Koji mu je nick ovde? :D

Nazad
Vrh Dno