Izgleda da sam ovu temu trebao da postavim jos ranije,i da mi crtanje i dizajn na kompu ide od ruke bar malo sigurno bi okacio i neke predloge...WebWolf svaka cast na inicijativi! :wave: Pozdravljam i podrzavam predlog i na to bi dodao:
- Ako postoji mogucnost da majce od ove godine i na dalje budu za odprilike ~2-3 cm krace-srazmerno velicini,da ipak budu malo
fancy ,a ne jos malo pa ko haljine ili spavacice :S:
- Materijal da bude kao sto je bio prosle godine,nikako kao predprosle (ta mi je majica osetno izbledela)...
- Predlozio bih i da se urade(vrate) i ranfle na rukavima,kao predprosle godine

- E sad,ne znam koliko je pametno da se markira majica kada je godina u pitanju,ali ,ako se ljudi sloze,to bi moglo da bude tipa natipsa:"Season 2008." ispod Benchmark natpisa sa prednje strane...
- Ili,mozda malo retardo-geek predlog

: da se na nekom od rukava (znaci suprotno od onog gde bi eventualno bio onaj "community" natips-logo) izveze oznaka 2-3 komponente (naravno po dogovoru) koje su ili ce obeleziti aktuelnu godinu,ali bez imena firme-na primer 3870x2,Q9450,9800GX2 ili sta vec...mislim mozda je glupo ali mi je palo na pamet:cigar:
Sad sam malo bacio pogled na proslogodisnje i predproslogodisnje "afere" u vezi bench majici i vidim da je i tad bilo natezanja hoce-nece ,pa je na kraju bilo "Pa ajde..."...
Mislim,neznam kad bolje razmislim kakvi se predlozi ocekuju... Ne mozemo sad da izmislimo toplu vodu...Cinjenica je da bi svi voleli diskretniju majicu,ako neko hoce sarenilo neka poruci majicu sa Havaja :d
Ako je Peci i redakciji postala cimka da organizuju majice-neka nam lepo kazu,da se manemo corava posla- ili - jos jedan predlog: Ako one koji bi trebalo da se cimaju oko toga mrzi ili nemaju vremena-nek lepo raspisu konkurs da se javi ako ima neko ko je zainteresovan iz BG-a da organizuje spravljanje i isporuku majici-u koordinaciji sa vama, celnicima, a vi ga zauzvrat castite skromno dodelivsi tom clanu "VIP" status ,)
Toliko od mene... U nadi da ce ipak biti nesto ove godine,jer postajem malo skeptican ,s obzirom koliko se sve ovo odvija tromo...