J.bte - valjda ti je jasno da su autori igre potencirali na ekstremnim brzinama. Slažem se sa tobom - i meni se čini da ne nešto ne štima - ni brzine ni rastojanja. Sve je malo "naštelovano" - ali ovo nije simulacija. Uzmeš na primer golfa ili neki auto iz G klase i čini ti se da miliš - a ono ideš 150 km/h. Tek kad nagaziš preko 250 imaš "filing za osećaj".
Inače - tek sad sam provalio Ferrari F430 - ono ide po šinama. Strava za free ride. Inače uživam u Lamborghini Miura P400SV i Gallardo Spyder da se vozikam. Al ovaj F430 je van konkurencije. Ko da je zalepljen za drum. Moj 17. auto po redu . . .
Pa bolji osećaj bih imao da sad sednem u keca i teram do 100 za 30 sec.
Pod uslovom da kec moze za tovreme da stigne do 100... :d
U šta hoćeš da se kladiš ?![]()
Yugo 65 može za nekih 15-18 sekundi do 100..
Ono sto sam ja primetio sa megapack-om jeste da Alfa GT tera kao luda i razvija 240 ko od sale! Nasao sam Lexus prodajno mesto, ali Porsche jos uvek nisam.
Ne zove se u igri Porsche nego RUF. Ima ih u German Independents salonu (negde oko sredine desne obale ostrva ako se dobro sećam).
Instalirao sam novi Athlon 64 x2 i malo posto pokrenem igricu izbaci me na desktop. Sa prethodnim procesorom nisam imao problema. U cemu je problem ?
Instalirao sam novi Athlon 64 x2 i malo posto pokrenem igricu izbaci me na desktop. Sa prethodnim procesorom nisam imao problema. U cemu je problem ?
Ima li nekakav nacin da se uklone NPC kola u igri? Znaci, da NPC kola nema, tj. traffic-a, da mogu fino piciti po ulicama a ne ovako da stalno udaram u kola. Nekakv mod ili slicno, ako postoji.
Pa gde je char u tome, bas je poenta u tome, da naucis da se sa velikom brzinom probijas kroz guzvu. Koristi krajnji levi i krajnji desni deo puta, tu nikad nema vozila.
Reinstall igre + 1.66A Patch/Megapack. Ako neće tražimo dalje![]()
Ma razumjem ja tebe, i meni ne bi bio fazon da vozim stalno bez ostalih ucesnika,ali hoce malo da picim, da me niko ne uznemirava, da mogu sjeci krivine, a ne ovako sa 340 usporim na 250 i predjem na potpuno desnu ili lijevu stranu da bih mogao da prodjem pored gomile NPC-eva.
Ako postoji neki nacin da se uradi ovaj mod, neka kaze?
Nista specijalno, samo kuca na vrhu brda (najvisem na ostrvu), za dzabe.Jos jedna stvar, jel neko presao/otkrio sve puteve, da mu pise 100% ?
Ja jesam, pa sam onda dobio poruku, na foru, da zaslujem kucu "highest of them all". Ne znam sta to znaci, neka skrivena lokacija ?
Ali generalno mogu reci da sam se bas lepo izigrao, e sad ako neko pogleda prvi post u ovoj temi... ne treba biti tvrdoglav i suditi po prvom utisku.
Idi na free voznju, pritisni pauzu. U meniju nadji 'editor'. Tamo imas mogucnost da napravis svoj 'challenge' bilo koje duzine i bilo koje rute i sa raznim podesavanjima, ukljucujuci sa i bez saobracaja. Namesti kako hoces, a mozes da vozis nevezano za podesenu rutu. Samo iskljuci gps poruke da te ne smaraju sa upozorenjima tipa 'turn around'....Ako postoji neki nacin da se uradi ovaj mod, neka kaze?
Ima li nekakav nacin da se uklone NPC kola u igri? Znaci, da NPC kola nema, tj. traffic-a, da mogu fino piciti po ulicama a ne ovako da stalno udaram u kola. Nekakv mod ili slicno, ako postoji.
@Zdravko:
trka se zove Tantalus kolko se ja secam...
Nista specijalno, samo kuca na vrhu brda (najvisem na ostrvu), za dzabe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari