Uzeo sam novu Gainward 8800 GTS 512 zuji u 2D i 3D. Kad pustim neki film ili sad kad ovo pišem grafička ispušta neki visoki zvuk.Dok sam u win onda ne cvili.
Mogu to reklamirati, jer sam 100% siguran da je grafička.
Aha, i zamijeni za ATI, jer skoro sve NV8 i NV9 kartice zuje. :d
Salim se, sasvim normalna pojava, drugi dio gornje recenice je trula istina. 🙂
Ne znate vi sta je buka, ova moja kada se zavrti to je strasno, moracu neki dobar cooler da nadjem. Jel ima neke preporuke, a da se lako mogu naci kod nas? Koliko vidim mogao bi uzeti CoolViva Pro ili CoolViva Z1.
Da li kome cvili kad pusti film ili kad je na internetu.
@marac: reklamiraj karticu
Uzeo sam novu Gainward 8800 GTS 512 zuji u 2D i 3D. Kad pustim neki film ili sad kad ovo pišem grafička ispušta neki visoki zvuk.Dok sam u win onda ne cvili.
Mogu to reklamirati, jer sam 100% siguran da je grafička.
Po n-milioniti put na forumu... NAVOJNICA, KALEM, PRIGUSNICA... nazovi kako hoces 🙂 Bilo je slucajeva da od (pre)opterecenja pocne i napajanje da zuji.
mozda pomogne: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=163025
btw: bolje da zuji nego da bruji :d
Da li može doči do kakvih problema radi cviljenja za neko vrijeme ili če raditi normalno
Meni je svojevremeno jedan Gigabyte X1650 Pro sa pasivnim hladjenjem blokirao komp u letnjim danima.100 posto tvrdim da gyg shit pasivne 8600gt i 2600xt NE rade bez nekog ventilatora koji duva u njih
100 posto tvrdim da gyg shit pasivne 8600gt i 2600xt NE rade bez nekog ventilatora koji duva u njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari