Ne, ja uopšte nisam mislio to da radim, nego sam samo pokrenuo pitanje da li čovek ima zakonsko pravo da tako postupi. A te priče i glasine kako je ko prošo i ko će koga da lema i svi dileri mobilnih su neviđeni mafijaši koji imaju license to kill i kako će mene neko da pošalje na urgentni ako samo pomislim da se pobunim, ne znam možda je to u Novom Sadu tako, možda se tamo uz mobilne valja i gudra, ko zna. Žalosno je samo kako se svi i ovde na ovom forumu, gde ne bi trebalo da vlada ulični mentalitet, tako lako pozivaju na i protežiraju "zakon jačeg". Ispada da je ovo forum krimosa koji bi sve i svakog ko im se ne sviđa prebili bez obzira na zakon i red, i znaju da svi drugi tako rade. Taj način razmišljanja i dovodi do te situacije o kojoj ti pričaš, što ne znači da se sa njom treba miriti. I ne mislim ja da menjam svet "otimajući" mobilni od "poštenih krimosa", već sam se samo osvrnuo na tu pojavu među mnogima u našem društvu koje nemaju veze sa logikom. To je fora kao, on meni čini uslugu da ne platim PDV, vidi kako je dobar aj neću da ga prijavim. A što posle svi plaćamo tu njihovu krađu iz džepa na drugom mestu (ko ne plati na mostu, plati na ćupriji) to nema veze. Važno da si uštedeo 20 evrića na mobilnom a što si posle puko 50 zbog toga na nekom drugom mestu, ah ko će sad još o tome misliti.
Vi biste deco trebali malo manje da ste zastrašeni tim "žvakama" ko je koga prebio i ko će kome hebati kevu ako se pobuni protiv bilo čega, a više da ispoljite hrabrosti i bunta protiv takvog trulog sistema.